Sherry
Pris
1 stk
5 stk

Sherry

Sherry er en helt særlig drik - den kan løfte et måltid eller en velkomstdrink og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Generelt er sherry en hedvin, som fremstilles i Andalusien regionen mellem de 3 sydspanske byer, Jerez de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda og El Puerto de Santa María, og er dermed geografisk betinget. Generelt gælder det, at sherry lagres på fade af eg. Unikt for sherry er, at den lagres på fade, der kun er 4/5 fyldte. Den sidste 1/5 er luft, hvilket medfører, at vinen danner et lag flor – et koncept, der minder lidt om skimmelsvampen på en brieost. I kraft af floren mindskes sukkerindholdet, og sherryen får en helt anden karakter.

Fra de tørre til de søde
Der findes som sagt mange forskellige typer sherry – fra de knastørre til de helt søde. Den tørre sherry anvendes mest i Spanien, men selvom dens gennembrud stadig er spæd her i Danmark, er den kommet for at blive. Ofte bruges den tørre sherry – eksempelvis Fino sherry eller Manzanilla sherry – som en ledsager til salt mad eller tapas. I den mere sødlige ende findes blandt andet Moscatel og Pedro Ximénez, der især er populære drikke til de mere dessertlignende retter såsom is, tærter og kager. Sherry kan altså dække en lang række behov, og hos Uhrskov Vine har vi et udvalg af sherry, hvor det er muligt at finde den helt rigtige sherry til en bestemt begivenhed eller middag.

Økonomisk variation såvel som smag
Økonomisk set varierer de forskellige sherrytyper i pris, og man kan således finde alt fra prisbelønnede sherry til de lidt mere hverdagsprægede. Hos Uhrskov Vine bestræber vi os på at tilbyde sherry i begge ender af skalaen, og du kan helt sikkert finde en passende sherry, hvad enten du leder efter en meget fin eller en mere prisfornuftig sherry.

Lustau Rare Cream 20%
Varenummer: lustau-rare-cream
Lustau East India Solera Sherry 50cl 20%
Varenummer: lustau-east-india
Lustau San Emilio PX, Pedro Ximénez 17%
Varenummer: lustau-px-pedro
Lustau Emilin, Moscatel Sherry 17%
Varenummer: lustau-moscatel
Lustau Dun Nuño Oloroso Sherry 20%
Varenummer: lustau-don-nuno
Lustau Escuadrilla Rare Amontillado Sherry 18,5%
Varenummer: lustau-escuadrilla
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig