Special Edition Rom Julekalender 2017<br>24 Days of Rum + Glas
Special Edition Rom Julekalender 2017<br>24 Days of Rum + Glas

Special Edition Rom Julekalender 2017
24 Days of Rum + Glas

DKK 599,00
   Ikke på lager
Varenummer: se-rom-julekalender-2017
Uhrskov Vine tilbyder i år denne 2017 Special Edition Rom Jule Kalenderen. I denne special edition indgår 19 nye rom aftapninger, som ikke indgik i sidste års "24 days of Rum" julekalenderen. Ligeledes er der i denne kalender også mulighed for at stifte bekendskab med helt nye rom-brands/mærker som heller ikke tidligere har indgået i "24 days of rum" kalenderen. Så glæd dig til mange nye og spændende oplevelser i denne unikke rom-kalender. Det er samtidig en limited edition, med kun 1.000 stk. til salg i hele DK. Vi forventer stor efterspørgsel på denne, hvorfor der også sælges efter princippet "først til mølle".
Som noget nyt hentes smagsskemaet online, og kan downloades her på siden, se og download smagsskemaet her
Vis mere
Vis mindre
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig