byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Tabali Carmenere 2009 Reserva, Vina Tabali, Chile

Ambition: At lave Chiles bedste vine
Det er billigere at dyrke vindruer i topklasse i Chile, end det er i de klassiske europæiske vinområder. Men hvis ambitionen er at lave Chiles bedste vine, og hvis man har fundet ud af, at det bedste sted man i så fald kan plante at plante sine vinstokke er i Limarí-distriktet, langt mod nord i udkanten af Atacames-ørkenen, ja så er det en særdeles god idé at sikre sig, at kassekreditten har et meget fleksibelt loft. Heldigvis er det lykkedes familien Luksic at skrabe nok sammen til at realisere deres drømme for Viña Tabali.


Eneste vindistrikt med kalkholdig jordbund
Der er en god grund til, at familien Luksic har valgt at satse stort på en vingård i Limarí. Som det eneste vindistrikt i Chile har Limarí nemlig en udtalt kalkholdig jordbund. Kalken bevirker, at druerne kan opnå en rigdom og koncentration, som er uden sidestykke i Chile. Da Limarí-distriktet påvirkes af de markante, kølende vinde fra Stillehavet, besidder vinene samtidig en unik friskhed og balance.


Tabali Reserva Carmenère
Skønt den oprindeligt stammer fra Bordeaux regnes Carmenère for Chiles nationaldrue. Druen modner til perfektion i Chiles gunstige klima, og opnår en kvalitet Bordeaux aldrig formåede. Tabalis Carmenère stammer fra en parcel med et stort indhold af grus i undergrunden og bare 15 % organisk materiale, hvilket er idéelt for produktion af kvalitets vin. Alt håndhøstes og druerne lægges i små kasser, der kan stables så alle druer når intakte til kælderen, hvor de afstilkes og pumpes op i gæringstankene. Gæringen foregår med omhyggelig temperaturkontrol. Efter endt gæring lagres den unge vin i 10 måneder på fade af fransk eg.


Dybrød og koncentreret
I glasset får du en vin med en dyb, nærmest sortrød farve. Duften er intens og med Carmenère druens klassiske noter af hvid peber og mørk chokolade. Smagen er kraftfuld og koncentreret med perfekt integration mellem aromaerne fra fadlagringen og den intense frugt.
Et brag af en vin, der kræver kraftige retter med lam, okse eller vildt

Ambition: At lave Chiles bedste vine
Det er billigere at dyrke vindruer i topklasse i Chile, end det er i de klassiske europæiske vinområder. Men hvis ambitionen er at lave Chiles bedste vine, og hvis man har fundet ud af, at det bedste sted man i så fald kan plante at plante sine vinstokke er i Limarí-distriktet, langt mod nord i udkanten af Atacames-ørkenen, ja så er det en særdeles god idé at sikre sig, at kassekreditten har et meget fleksibelt loft. Heldigvis er det lykkedes familien Luksic at skrabe nok sammen til at realisere deres drømme for Viña Tabali.


Eneste vindistrikt med kalkholdig jordbund
Der er en god grund til, at familien Luksic har valgt at satse stort på en vingård i Limarí. Som det eneste vindistrikt i Chile har Limarí nemlig en udtalt kalkholdig jordbund. Kalken bevirker, at druerne kan opnå en rigdom og koncentration, som er uden sidestykke i Chile. Da Limarí-distriktet påvirkes af de markante, kølende vinde fra Stillehavet, besidder vinene samtidig en unik friskhed og balance.


Tabali Reserva Carmenère
Skønt den oprindeligt stammer fra Bordeaux regnes Carmenère for Chiles nationaldrue. Druen modner til perfektion i Chiles gunstige klima, og opnår en kvalitet Bordeaux aldrig formåede. Tabalis Carmenère stammer fra en parcel med et stort indhold af grus i undergrunden og bare 15 % organisk materiale, hvilket er idéelt for produktion af kvalitets vin. Alt håndhøstes og druerne lægges i små kasser, der kan stables så alle druer når intakte til kælderen, hvor de afstilkes og pumpes op i gæringstankene. Gæringen foregår med omhyggelig temperaturkontrol. Efter endt gæring lagres den unge vin i 10 måneder på fade af fransk eg.


Dybrød og koncentreret
I glasset får du en vin med en dyb, nærmest sortrød farve. Duften er intens og med Carmenère druens klassiske noter af hvid peber og mørk chokolade. Smagen er kraftfuld og koncentreret med perfekt integration mellem aromaerne fra fadlagringen og den intense frugt.
Et brag af en vin, der kræver kraftige retter med lam, okse eller vildt

DKK  95,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Ambition: At lave Chiles bedste vine
Det er billigere at dyrke vindruer i topklasse i Chile, end det er i de klassiske europæiske vinområder. Men hvis ambitionen er at lave Chiles bedste vine, og hvis man har fundet ud af, at det bedste sted man i så fald kan plante at plante sine vinstokke er i Limarí-distriktet, langt mod nord i udkanten af Atacames-ørkenen, ja så er det en særdeles god idé at sikre sig, at kassekreditten har et meget fleksibelt loft. Heldigvis er det lykkedes familien Luksic at skrabe nok sammen til at realisere deres drømme for Viña Tabali.


Eneste vindistrikt med kalkholdig jordbund
Der er en god grund til, at familien Luksic har valgt at satse stort på en vingård i Limarí. Som det eneste vindistrikt i Chile har Limarí nemlig en udtalt kalkholdig jordbund. Kalken bevirker, at druerne kan opnå en rigdom og koncentration, som er uden sidestykke i Chile. Da Limarí-distriktet påvirkes af de markante, kølende vinde fra Stillehavet, besidder vinene samtidig en unik friskhed og balance.


Tabali Reserva Carmenère
Skønt den oprindeligt stammer fra Bordeaux regnes Carmenère for Chiles nationaldrue. Druen modner til perfektion i Chiles gunstige klima, og opnår en kvalitet Bordeaux aldrig formåede. Tabalis Carmenère stammer fra en parcel med et stort indhold af grus i undergrunden og bare 15 % organisk materiale, hvilket er idéelt for produktion af kvalitets vin. Alt håndhøstes og druerne lægges i små kasser, der kan stables så alle druer når intakte til kælderen, hvor de afstilkes og pumpes op i gæringstankene. Gæringen foregår med omhyggelig temperaturkontrol. Efter endt gæring lagres den unge vin i 10 måneder på fade af fransk eg.


Dybrød og koncentreret
I glasset får du en vin med en dyb, nærmest sortrød farve. Duften er intens og med Carmenère druens klassiske noter af hvid peber og mørk chokolade. Smagen er kraftfuld og koncentreret med perfekt integration mellem aromaerne fra fadlagringen og den intense frugt.
Et brag af en vin, der kræver kraftige retter med lam, okse eller vildt

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Vina Tabali
Område Limari Valley
Årgang 2011
Størrelse 75 cl
Druetype Carmenére
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ