byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Tagliolini Luksus Pasta 250g. Ciprani







Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand 250 g. tørret pasta med æg. Tagliolini er meget smalle båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er den mest elegante, vi har kunnet finde. Den er helt tynd og føles silkeblød i munden. Til alle typer pastaretter - allerbedst serveret helt enkelt med smør og parmesan. Perfekt som basis for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 













Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand 250 g. tørret pasta med æg. Tagliolini er meget smalle båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er den mest elegante, vi har kunnet finde. Den er helt tynd og føles silkeblød i munden. Til alle typer pastaretter - allerbedst serveret helt enkelt med smør og parmesan. Perfekt som basis for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 







DKK  65,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser






Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand 250 g. tørret pasta med æg. Tagliolini er meget smalle båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er den mest elegante, vi har kunnet finde. Den er helt tynd og føles silkeblød i munden. Til alle typer pastaretter - allerbedst serveret helt enkelt med smør og parmesan. Perfekt som basis for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 







Land Italien
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ