byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

TIGNANELLO 2014 IGT Toscana, Tenuta Tignanello, Antinori

94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  
Den   fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  
Den   fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

DKK  699,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  94 Point JamesSuckling.com. Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte stor opmærksomhed, som den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti".  Det var også den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de lovmæssigt  påkrævede grønne druer.  Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest pionerende vine i vindyrkningens historie i  Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscaner".  
Den   fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Antinori
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2014
Vintype Super Toscaner
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ