byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

TIGNANELLO 2016 (6/OWC) IGT Toscana, Tenuta Tignanello, Antinori

95 - 97 Point - RobertParker.com: 


6 flasker a kr. 819,- Tignanello 2016 i Original trækasse. (kan kun købes i kassevis)


"This celebrated red blend is of course mostly Sangiovese with about 15% Cabernet Sauvignon and 5% Cabernet Franc. If 2015 is an ideal vintage for Tuscan blended reds made with the great Bordeaux varieties, the 2016 vintage is better suited to Italian grapes such as Sangiovese. This classic vintage of Tignanello has a leg up, albeit slim, over the previous vintage precisely because the protagonist here is Sangiovese. This wine shows a high caliber of fresh primary fruit that is direct and intense. In the mouth, the wine is focused and sharp. Ultimately, the 2016 Tignanello is slightly more streamlined compared to the more fleshy 2015. This adds to the firm elegance you get here."


Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.


Tenuta Tignanello - ikonisk topejendom i Chianti Classico


Antinoris fantastiske ejendom, Tenuta Tignanello, befinder sig  i hjertet af Chianti Classico området, ca. 30 km syd for byen Firenze. Denne ejendoms 127 hektar vinmarker har mere end nogen anden af Antinoris ejendomme udtrykt familiens arbejde og filosofi om at forene udvikling og modernitet med tradition. Ejendommens topvine, Solaia og Tignanello, er af den internationale presse blevet udråbt "de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien". Tenuta Tignanello ejendommen fungerer samtidig som "laboratorium" for Antinoris eksperimentelle arbejde, der sigter på at forbedre dyrknings- og vinifikations metoderne.


Tignanello - en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien


Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte forargelse. Det var den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti". Det var den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de dengang lovmæssigt påkrævede grønne druer. Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscanere".


Aristokratisk, rig og stringent topvin


Den fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

95 - 97 Point - RobertParker.com: 


6 flasker a kr. 819,- Tignanello 2016 i Original trækasse. (kan kun købes i kassevis)


"This celebrated red blend is of course mostly Sangiovese with about 15% Cabernet Sauvignon and 5% Cabernet Franc. If 2015 is an ideal vintage for Tuscan blended reds made with the great Bordeaux varieties, the 2016 vintage is better suited to Italian grapes such as Sangiovese. This classic vintage of Tignanello has a leg up, albeit slim, over the previous vintage precisely because the protagonist here is Sangiovese. This wine shows a high caliber of fresh primary fruit that is direct and intense. In the mouth, the wine is focused and sharp. Ultimately, the 2016 Tignanello is slightly more streamlined compared to the more fleshy 2015. This adds to the firm elegance you get here."


Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.


Tenuta Tignanello - ikonisk topejendom i Chianti Classico


Antinoris fantastiske ejendom, Tenuta Tignanello, befinder sig  i hjertet af Chianti Classico området, ca. 30 km syd for byen Firenze. Denne ejendoms 127 hektar vinmarker har mere end nogen anden af Antinoris ejendomme udtrykt familiens arbejde og filosofi om at forene udvikling og modernitet med tradition. Ejendommens topvine, Solaia og Tignanello, er af den internationale presse blevet udråbt "de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien". Tenuta Tignanello ejendommen fungerer samtidig som "laboratorium" for Antinoris eksperimentelle arbejde, der sigter på at forbedre dyrknings- og vinifikations metoderne.


Tignanello - en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien


Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte forargelse. Det var den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti". Det var den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de dengang lovmæssigt påkrævede grønne druer. Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscanere".


Aristokratisk, rig og stringent topvin


Den fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

DKK  4.914,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

95 - 97 Point - RobertParker.com: 


6 flasker a kr. 819,- Tignanello 2016 i Original trækasse. (kan kun købes i kassevis)


"This celebrated red blend is of course mostly Sangiovese with about 15% Cabernet Sauvignon and 5% Cabernet Franc. If 2015 is an ideal vintage for Tuscan blended reds made with the great Bordeaux varieties, the 2016 vintage is better suited to Italian grapes such as Sangiovese. This classic vintage of Tignanello has a leg up, albeit slim, over the previous vintage precisely because the protagonist here is Sangiovese. This wine shows a high caliber of fresh primary fruit that is direct and intense. In the mouth, the wine is focused and sharp. Ultimately, the 2016 Tignanello is slightly more streamlined compared to the more fleshy 2015. This adds to the firm elegance you get here."


Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.


Tenuta Tignanello - ikonisk topejendom i Chianti Classico


Antinoris fantastiske ejendom, Tenuta Tignanello, befinder sig  i hjertet af Chianti Classico området, ca. 30 km syd for byen Firenze. Denne ejendoms 127 hektar vinmarker har mere end nogen anden af Antinoris ejendomme udtrykt familiens arbejde og filosofi om at forene udvikling og modernitet med tradition. Ejendommens topvine, Solaia og Tignanello, er af den internationale presse blevet udråbt "de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien". Tenuta Tignanello ejendommen fungerer samtidig som "laboratorium" for Antinoris eksperimentelle arbejde, der sigter på at forbedre dyrknings- og vinifikations metoderne.


Tignanello - en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien


Tignanello blev fremstillet første gang i 1971, hvor vinen skabte forargelse. Det var den første Sangiovese lagret i "barriques", frem for de traditionelle "Botti". Det var den første vin med "den forbudte" franske drue Cabernet i druesammensætningen, frem for de dengang lovmæssigt påkrævede grønne druer. Med Tignanello skabte Antinori, hvad der i dag anses for at være en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien, og en af de første vine kendt som "supertoscanere".


Aristokratisk, rig og stringent topvin


Den fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen varer mellem 16 og 18 måneder og finder sted på små fade af fransk og ungarsk eg. Tignanello fremstilles kun i de bedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, og en balanceret og på en gang rig og stringent kraft, der munder ud i en lang og detaljeret finish. Serveres til de fineste retter med vildt, oksekød eller lam.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Antinori
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2016
Vintype Super Toscaner
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød, Ost, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ