byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Ulisse Pecorino Bianco 2023 IGT Tenuta Ulisse, Abruzzo

Guldmedalje - Mundus Vini 2021


Pecorino druen har været dyrket i det centrale Italien i århundreder. Med Unico får du alle Pecorino druens kvaliteter for fuld udblæsning. Duften er intens og frugtagtig med mindelser om citrus, fersken og papaja. Smagen er frisk og med en klingende mineralitet, der gør den til lidt af et fund og en nydelse til især skaldyr, sushi og de lyse fisketyper. Nyd den ung og server ved 8 - 10 graders celcius.


Abruzzo og Montepulciano-druen


Midtitaliens Abruzzo-region er formentlig mest kendt for sine uimodståeligt frugtagtige rødvine på Montepulciano-druen. Men også de hvide vine kan byde på dejlige vinoplevelser og samtidig være fantastisk gode køb.


Beskyttet mod varme og ilt


På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare de solmodne druers spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vinifikationen er så skånsom som muligt, idet naturen må gøre hele arbejdet. Samtidig er brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.


Skånsomme metoder


Pecorino druerne høstes pr. håndkraft og druerne lægges i kasser, der kan stables uden druerne mases, idet dette ville betyde utilsigtet oxydering. Druerne fragtes med lynhast til vingården, hvor de håndsorteres og passer gennem en køletunnel. Druerne pressesved 0,7 bar i skånsomme pneumatiske presser under inerte betingelser. Mosten klares nu ved hjælp af tyngdekraften i mellem 24 og 48 timer, hvorefter gæringen startes.
Efter endt gæring lagres vinen i rustfriståltanke og uden iltens indflydelse i 3 måneder. Her næres vinen på "bundfaldet" der sikrer yderligere fylde og rigdom.

Guldmedalje - Mundus Vini 2021


Pecorino druen har været dyrket i det centrale Italien i århundreder. Med Unico får du alle Pecorino druens kvaliteter for fuld udblæsning. Duften er intens og frugtagtig med mindelser om citrus, fersken og papaja. Smagen er frisk og med en klingende mineralitet, der gør den til lidt af et fund og en nydelse til især skaldyr, sushi og de lyse fisketyper. Nyd den ung og server ved 8 - 10 graders celcius.


Abruzzo og Montepulciano-druen


Midtitaliens Abruzzo-region er formentlig mest kendt for sine uimodståeligt frugtagtige rødvine på Montepulciano-druen. Men også de hvide vine kan byde på dejlige vinoplevelser og samtidig være fantastisk gode køb.


Beskyttet mod varme og ilt


På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare de solmodne druers spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vinifikationen er så skånsom som muligt, idet naturen må gøre hele arbejdet. Samtidig er brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.


Skånsomme metoder


Pecorino druerne høstes pr. håndkraft og druerne lægges i kasser, der kan stables uden druerne mases, idet dette ville betyde utilsigtet oxydering. Druerne fragtes med lynhast til vingården, hvor de håndsorteres og passer gennem en køletunnel. Druerne pressesved 0,7 bar i skånsomme pneumatiske presser under inerte betingelser. Mosten klares nu ved hjælp af tyngdekraften i mellem 24 og 48 timer, hvorefter gæringen startes.
Efter endt gæring lagres vinen i rustfriståltanke og uden iltens indflydelse i 3 måneder. Her næres vinen på "bundfaldet" der sikrer yderligere fylde og rigdom.

DKK  129,00
Fra DKK  99,00
Spar DKK  30,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  129,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  99,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Guldmedalje - Mundus Vini 2021


Pecorino druen har været dyrket i det centrale Italien i århundreder. Med Unico får du alle Pecorino druens kvaliteter for fuld udblæsning. Duften er intens og frugtagtig med mindelser om citrus, fersken og papaja. Smagen er frisk og med en klingende mineralitet, der gør den til lidt af et fund og en nydelse til især skaldyr, sushi og de lyse fisketyper. Nyd den ung og server ved 8 - 10 graders celcius.


Abruzzo og Montepulciano-druen


Midtitaliens Abruzzo-region er formentlig mest kendt for sine uimodståeligt frugtagtige rødvine på Montepulciano-druen. Men også de hvide vine kan byde på dejlige vinoplevelser og samtidig være fantastisk gode køb.


Beskyttet mod varme og ilt


På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare de solmodne druers spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vinifikationen er så skånsom som muligt, idet naturen må gøre hele arbejdet. Samtidig er brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.


Skånsomme metoder


Pecorino druerne høstes pr. håndkraft og druerne lægges i kasser, der kan stables uden druerne mases, idet dette ville betyde utilsigtet oxydering. Druerne fragtes med lynhast til vingården, hvor de håndsorteres og passer gennem en køletunnel. Druerne pressesved 0,7 bar i skånsomme pneumatiske presser under inerte betingelser. Mosten klares nu ved hjælp af tyngdekraften i mellem 24 og 48 timer, hvorefter gæringen startes.
Efter endt gæring lagres vinen i rustfriståltanke og uden iltens indflydelse i 3 måneder. Her næres vinen på "bundfaldet" der sikrer yderligere fylde og rigdom.

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Producent Tenuta Ulisse
Land Italien
Område Abruzzo
Årgang 2023
Størrelse 75 cl
Druetype Pecorino
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Tapas
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ