Vermouth
Pris
6 stk

Vermouth

Du kan ikke lave en ordentlig martini, og bør ikke prøve, dvs. uden tør vermouth eller en Manhattan uden sød vermouth. Der findes både tør og sød vermouth. Den oprindelige udgave, tør, hvid vermouth, markedsføres ofte som "ekstra tør", og er en vigtig ingrediens i martini-cocktails med gin eller vodka. Italienske og franske virksomheder producerer det meste af vermouth der forbruges i hele verden, men for nyligt er USA og endda England begyndt en produktion.

Noilly Prat Original Dry Vermouth 18% 100cl
Varenummer: noilly-prat-original-dry
Varenummer: belsazar-verm-dry
Varenummer: belsazar-verm-red
Varenummer: belsazar-vermouth-white
Belsazar Vermouth Red 18% 75cl
Varenummer: belsazar-verm-red-75cl
Varenummer: noilly-prat-extra-dry
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig