byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Vigna Casi Riserva 2016 Chianti Classico DOCG Castello di Meleto

94 point, Wine Spectator: "Bright and effusive, delivering cherry, strawberry and floral aromas and flavors, set against a silky texture. The tannins are refined, keeping this harmonious and impeccably balanced. The terrific finish echoes the fruit, with a light vein of mineral."


93 point, René Langdahl: "Tidligere også et hus med alt for egetræ, men nu er det komplet balanceret. Udtalt mælkesyrelugt med mørke kirsebær og cremet fyldig smag, stadig friske røde bær i eftersmagen, tranebærsyre og sure stevnsbær"


92 point, JamesSuckling.com: "Aromas of violets, lavender and cherries follow through to a full body, medium tannins and a chewy and fresh finish."


91 point, RobertParker.com: "The 2016 Chianti Classico Riserva Vigna Casi (100% Sangiovese) offers great value with tart and bright fruit followed by spice, leather and tilled earth."


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Intens i duft med mindelser om viol, kirsebær og tørrede krydderurter. Smagen er på en gang stringent og fløjlsagtig med en nuanceret og lang finish


Historisk slot i den bedste del af Chianti Classico


Det historiske Castello di Meleto knejser på en bakketop nær Gaiole in Chianti, nordøst for Siena. En cypres allé smyger sig op gennem vinmarkerne, som befinder sig på de stejle skråninger, der fører op til slottet. Slottet nævnes første gang i 1269, hvor det tilhørte Chiantis store Ricasoli familie. Ricasoli familien udbyggede og forskønnede ejendommen gennem århundreder. Ejendommen tilhører i dag en velhavende schweizisk familie, og intets spares for at fremstille vine, der realiserer det fantastiske potentiale i de perfekt beliggende vinmarker.


Castello di Meleto Riserva Vigna Casi


Vigna Casi er formentlig Castello di Meletos bedste og mest berømmede parcel. I de bedste årgange fremstiller Castello di Meleto derfor en Chianti Classico Riserva Vigna Casi. Jordbunden består primært af "galestro", en kalkholdig limstenstype, samt "alberese", der er en forvitret sandstenstype Disse tørre og stenede jorde tvinger vinstokkene til at frembringe de ypperste druer; koncentrerede og rige på aroma og duftstoffer.


De maksimale tre glas i Italiens vinbibel, Gambero Rosso


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Klaserne selekteres og håndhøstes i anden halvdel af oktober. Høstudbyttet holdes så lavt som ton pr. hektar. Ved ankomsten til kældrene sorteres druenre atter en gang. Klaserne afstilkes, og druerne gæres på den naturlige gær i store tanke af eg. Selve gæringen og den efterfølgende maceration på drueskindet varer 25 dage. 50% af den unge vin lagres på "botti" af Slavonsk eg, den anden halvdel på 225 liters barriques. Det har givet en klassisk Chianti Classico Riserva.

Tilbud

94 point, Wine Spectator: "Bright and effusive, delivering cherry, strawberry and floral aromas and flavors, set against a silky texture. The tannins are refined, keeping this harmonious and impeccably balanced. The terrific finish echoes the fruit, with a light vein of mineral."


93 point, René Langdahl: "Tidligere også et hus med alt for egetræ, men nu er det komplet balanceret. Udtalt mælkesyrelugt med mørke kirsebær og cremet fyldig smag, stadig friske røde bær i eftersmagen, tranebærsyre og sure stevnsbær"


92 point, JamesSuckling.com: "Aromas of violets, lavender and cherries follow through to a full body, medium tannins and a chewy and fresh finish."


91 point, RobertParker.com: "The 2016 Chianti Classico Riserva Vigna Casi (100% Sangiovese) offers great value with tart and bright fruit followed by spice, leather and tilled earth."


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Intens i duft med mindelser om viol, kirsebær og tørrede krydderurter. Smagen er på en gang stringent og fløjlsagtig med en nuanceret og lang finish


Historisk slot i den bedste del af Chianti Classico


Det historiske Castello di Meleto knejser på en bakketop nær Gaiole in Chianti, nordøst for Siena. En cypres allé smyger sig op gennem vinmarkerne, som befinder sig på de stejle skråninger, der fører op til slottet. Slottet nævnes første gang i 1269, hvor det tilhørte Chiantis store Ricasoli familie. Ricasoli familien udbyggede og forskønnede ejendommen gennem århundreder. Ejendommen tilhører i dag en velhavende schweizisk familie, og intets spares for at fremstille vine, der realiserer det fantastiske potentiale i de perfekt beliggende vinmarker.


Castello di Meleto Riserva Vigna Casi


Vigna Casi er formentlig Castello di Meletos bedste og mest berømmede parcel. I de bedste årgange fremstiller Castello di Meleto derfor en Chianti Classico Riserva Vigna Casi. Jordbunden består primært af "galestro", en kalkholdig limstenstype, samt "alberese", der er en forvitret sandstenstype Disse tørre og stenede jorde tvinger vinstokkene til at frembringe de ypperste druer; koncentrerede og rige på aroma og duftstoffer.


De maksimale tre glas i Italiens vinbibel, Gambero Rosso


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Klaserne selekteres og håndhøstes i anden halvdel af oktober. Høstudbyttet holdes så lavt som ton pr. hektar. Ved ankomsten til kældrene sorteres druenre atter en gang. Klaserne afstilkes, og druerne gæres på den naturlige gær i store tanke af eg. Selve gæringen og den efterfølgende maceration på drueskindet varer 25 dage. 50% af den unge vin lagres på "botti" af Slavonsk eg, den anden halvdel på 225 liters barriques. Det har givet en klassisk Chianti Classico Riserva.

Normalpris: DKK  249,00
Specialpris DKK  199,00
Spar DKK  50,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

94 point, Wine Spectator: "Bright and effusive, delivering cherry, strawberry and floral aromas and flavors, set against a silky texture. The tannins are refined, keeping this harmonious and impeccably balanced. The terrific finish echoes the fruit, with a light vein of mineral."


93 point, René Langdahl: "Tidligere også et hus med alt for egetræ, men nu er det komplet balanceret. Udtalt mælkesyrelugt med mørke kirsebær og cremet fyldig smag, stadig friske røde bær i eftersmagen, tranebærsyre og sure stevnsbær"


92 point, JamesSuckling.com: "Aromas of violets, lavender and cherries follow through to a full body, medium tannins and a chewy and fresh finish."


91 point, RobertParker.com: "The 2016 Chianti Classico Riserva Vigna Casi (100% Sangiovese) offers great value with tart and bright fruit followed by spice, leather and tilled earth."


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Intens i duft med mindelser om viol, kirsebær og tørrede krydderurter. Smagen er på en gang stringent og fløjlsagtig med en nuanceret og lang finish


Historisk slot i den bedste del af Chianti Classico


Det historiske Castello di Meleto knejser på en bakketop nær Gaiole in Chianti, nordøst for Siena. En cypres allé smyger sig op gennem vinmarkerne, som befinder sig på de stejle skråninger, der fører op til slottet. Slottet nævnes første gang i 1269, hvor det tilhørte Chiantis store Ricasoli familie. Ricasoli familien udbyggede og forskønnede ejendommen gennem århundreder. Ejendommen tilhører i dag en velhavende schweizisk familie, og intets spares for at fremstille vine, der realiserer det fantastiske potentiale i de perfekt beliggende vinmarker.


Castello di Meleto Riserva Vigna Casi


Vigna Casi er formentlig Castello di Meletos bedste og mest berømmede parcel. I de bedste årgange fremstiller Castello di Meleto derfor en Chianti Classico Riserva Vigna Casi. Jordbunden består primært af "galestro", en kalkholdig limstenstype, samt "alberese", der er en forvitret sandstenstype Disse tørre og stenede jorde tvinger vinstokkene til at frembringe de ypperste druer; koncentrerede og rige på aroma og duftstoffer.


De maksimale tre glas i Italiens vinbibel, Gambero Rosso


Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. Klaserne selekteres og håndhøstes i anden halvdel af oktober. Høstudbyttet holdes så lavt som ton pr. hektar. Ved ankomsten til kældrene sorteres druenre atter en gang. Klaserne afstilkes, og druerne gæres på den naturlige gær i store tanke af eg. Selve gæringen og den efterfølgende maceration på drueskindet varer 25 dage. 50% af den unge vin lagres på "botti" af Slavonsk eg, den anden halvdel på 225 liters barriques. Det har givet en klassisk Chianti Classico Riserva.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Castello Di Meleto
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2016
Vintype Chianti Classico
Størrelse 75 cl
Druetype Sangiovese
Vin til mad Oksekød, Pastaretter, Pizza
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ