byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

VINUM 2014 Cabernet Sauvignon, The Winery of Good Hope, Stellenbosch

Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Et af de bedste vinkøb i Stellenbosch i dag.
Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet.


Bedste vinkøb i Sydafrika’s topområde Stellenbosch Bag Sydafrika’s nye komet, Vinum, står en unik blanding af forskellige nationaliteter, temperamenter og kulturer. Det hele holdes sammen af en glubende appetit på god vin, venskab og en vilje til at skille sig ud fra mængden med høj kvalitet og et enestående godt pris/kvalitetsforhold.. Vinmager er livskunstneren og energibundtet Edouard Labeye, der er blandt de mest respekterede ønologer i Rhône og Sydfrankrig. Franske Chris Durand, der er uddannet fadbødker overser fadlagringen. Sydafrikanske Martin Gerbers ejer de 5 ha. store marker, der leverer druerne til VINUM Cabernet. Markerne ligger i den sydlige og bedste del af Sydafrika’s topområde Stellenbosch. Sidst men absolut ikke mindst Alex Dale, britisk af fødsel, opvokset i Bourgogne og i dag bosat i Cape. Alex er en sand fontæne af humor, energi, kreativitet og med en erfaring og et klarsyn, der er bemærkelsesværdigt. Alex er motoren i Vinum. Europæisk struktur – New World frugt Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet. Til fremstillingen anvender Edouard en kombination af klassiske metoder med tre dages kold udblødning af druerne før gæringen, pigeage tre gange dagligt (som i Bourgogne!!) og remontage (overpumpning af kappen i gæringskarret) to gange dagligt. Den malolaktiske gæring på fad, hvor vinen lagres 13 måneder. 50% på ny eg og resten 1 og 2 år gamle fade. Edouard lader vinen berige sig selv så længe som muligt på bundfaldet og benytter sig af avancerede teknikker som ”micro oxygenation”, der runder tanninerne af. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Fantastisk – burde koste 40% mere!

Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Et af de bedste vinkøb i Stellenbosch i dag.
Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet.


Bedste vinkøb i Sydafrika’s topområde Stellenbosch Bag Sydafrika’s nye komet, Vinum, står en unik blanding af forskellige nationaliteter, temperamenter og kulturer. Det hele holdes sammen af en glubende appetit på god vin, venskab og en vilje til at skille sig ud fra mængden med høj kvalitet og et enestående godt pris/kvalitetsforhold.. Vinmager er livskunstneren og energibundtet Edouard Labeye, der er blandt de mest respekterede ønologer i Rhône og Sydfrankrig. Franske Chris Durand, der er uddannet fadbødker overser fadlagringen. Sydafrikanske Martin Gerbers ejer de 5 ha. store marker, der leverer druerne til VINUM Cabernet. Markerne ligger i den sydlige og bedste del af Sydafrika’s topområde Stellenbosch. Sidst men absolut ikke mindst Alex Dale, britisk af fødsel, opvokset i Bourgogne og i dag bosat i Cape. Alex er en sand fontæne af humor, energi, kreativitet og med en erfaring og et klarsyn, der er bemærkelsesværdigt. Alex er motoren i Vinum. Europæisk struktur – New World frugt Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet. Til fremstillingen anvender Edouard en kombination af klassiske metoder med tre dages kold udblødning af druerne før gæringen, pigeage tre gange dagligt (som i Bourgogne!!) og remontage (overpumpning af kappen i gæringskarret) to gange dagligt. Den malolaktiske gæring på fad, hvor vinen lagres 13 måneder. 50% på ny eg og resten 1 og 2 år gamle fade. Edouard lader vinen berige sig selv så længe som muligt på bundfaldet og benytter sig af avancerede teknikker som ”micro oxygenation”, der runder tanninerne af. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Fantastisk – burde koste 40% mere!

DKK  129,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Et af de bedste vinkøb i Stellenbosch i dag.
Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet.


Bedste vinkøb i Sydafrika’s topområde Stellenbosch Bag Sydafrika’s nye komet, Vinum, står en unik blanding af forskellige nationaliteter, temperamenter og kulturer. Det hele holdes sammen af en glubende appetit på god vin, venskab og en vilje til at skille sig ud fra mængden med høj kvalitet og et enestående godt pris/kvalitetsforhold.. Vinmager er livskunstneren og energibundtet Edouard Labeye, der er blandt de mest respekterede ønologer i Rhône og Sydfrankrig. Franske Chris Durand, der er uddannet fadbødker overser fadlagringen. Sydafrikanske Martin Gerbers ejer de 5 ha. store marker, der leverer druerne til VINUM Cabernet. Markerne ligger i den sydlige og bedste del af Sydafrika’s topområde Stellenbosch. Sidst men absolut ikke mindst Alex Dale, britisk af fødsel, opvokset i Bourgogne og i dag bosat i Cape. Alex er en sand fontæne af humor, energi, kreativitet og med en erfaring og et klarsyn, der er bemærkelsesværdigt. Alex er motoren i Vinum. Europæisk struktur – New World frugt Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet. Til fremstillingen anvender Edouard en kombination af klassiske metoder med tre dages kold udblødning af druerne før gæringen, pigeage tre gange dagligt (som i Bourgogne!!) og remontage (overpumpning af kappen i gæringskarret) to gange dagligt. Den malolaktiske gæring på fad, hvor vinen lagres 13 måneder. 50% på ny eg og resten 1 og 2 år gamle fade. Edouard lader vinen berige sig selv så længe som muligt på bundfaldet og benytter sig af avancerede teknikker som ”micro oxygenation”, der runder tanninerne af. I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Fantastisk – burde koste 40% mere!

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent The Winery of Good Hope
Område Stellenbosh
Årgang 2014
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ