byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Vivanco Reserva 2014 Rioja Alta

Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch.  Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste.


En familiedrøm: ”Giving back to wine what wine has given us”


Vivanco er et af Riojas førende vinhuse og ligger i Briones i Rioja Alta. Det er en del af det store Vivanco Museum of Wine Culture, som er et udtryk for Vivanco-familiens drøm: ”Giving back to wine what wine has given us”.  


Vivanco Museum of Wine Culture


I 2004 åbnede familien dørene for et nyt vineri og et museum, hvor vinkultur er det gennemgående tema. Museet er på 4.000 m2 og huser 5 permanente udstillingshaller, en hal til midlertidige udstillinger samt Bacchus-haven, hvor der er mere end 220 forskellige vinstokke fra hele verden. Vivanco Museum of Wine Culture er internationalt anerkendt og anses for at være blandt de bedste vinturist-projekter i verden.


4. generation har nu ansvaret


Sønnen, Rafael Vivanco, som er 4. generation, kom efter endt uddannelse og ophold i Bordeaux hjem i 2001 og har i dag ansvaret for 300 ha med vinmarker spredt over Rioja. Rafael Vivanco bestræber sig på at udtrykke det unikke ved den enkelte druesort samt terroiret. Vineriet er topmoderne med kølige rum, sorteringsborde, mulighed for malolaktisk fermentering i træfade og store trætønder til Reserva- og topvinene. Vinen tappes på unikt fremstillede flasker, som er inspireret af originale flasker fra 1800-tallet.  


Kompleks Rioja Reserva


Vivanco Rioja Reserva er lavet af 90% Tempranillo og 10% Graciano. Alle druer er høstet i hånden; Tempranillo den første uge i oktober og Graciano i den sidste uge af oktober. De to druetyper gæres hver for sig i 20 dage i små franske egetræsfade. Herefter modnes de i 24 måneder i en blanding af nye og to år gamle fade af fransk og amerikansk eg. Derefter kommer vinen på flaske og hviler yderligere 24 måneder før frigivelse. Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste. 

Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch.  Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste.


En familiedrøm: ”Giving back to wine what wine has given us”


Vivanco er et af Riojas førende vinhuse og ligger i Briones i Rioja Alta. Det er en del af det store Vivanco Museum of Wine Culture, som er et udtryk for Vivanco-familiens drøm: ”Giving back to wine what wine has given us”.  


Vivanco Museum of Wine Culture


I 2004 åbnede familien dørene for et nyt vineri og et museum, hvor vinkultur er det gennemgående tema. Museet er på 4.000 m2 og huser 5 permanente udstillingshaller, en hal til midlertidige udstillinger samt Bacchus-haven, hvor der er mere end 220 forskellige vinstokke fra hele verden. Vivanco Museum of Wine Culture er internationalt anerkendt og anses for at være blandt de bedste vinturist-projekter i verden.


4. generation har nu ansvaret


Sønnen, Rafael Vivanco, som er 4. generation, kom efter endt uddannelse og ophold i Bordeaux hjem i 2001 og har i dag ansvaret for 300 ha med vinmarker spredt over Rioja. Rafael Vivanco bestræber sig på at udtrykke det unikke ved den enkelte druesort samt terroiret. Vineriet er topmoderne med kølige rum, sorteringsborde, mulighed for malolaktisk fermentering i træfade og store trætønder til Reserva- og topvinene. Vinen tappes på unikt fremstillede flasker, som er inspireret af originale flasker fra 1800-tallet.  


Kompleks Rioja Reserva


Vivanco Rioja Reserva er lavet af 90% Tempranillo og 10% Graciano. Alle druer er høstet i hånden; Tempranillo den første uge i oktober og Graciano i den sidste uge af oktober. De to druetyper gæres hver for sig i 20 dage i små franske egetræsfade. Herefter modnes de i 24 måneder i en blanding af nye og to år gamle fade af fransk og amerikansk eg. Derefter kommer vinen på flaske og hviler yderligere 24 måneder før frigivelse. Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste. 

DKK  159,00
Fra DKK  135,00
Spar DKK  24,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  159,00
Pris pr. stk v/3 stk.  DKK  135,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch.  Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste.


En familiedrøm: ”Giving back to wine what wine has given us”


Vivanco er et af Riojas førende vinhuse og ligger i Briones i Rioja Alta. Det er en del af det store Vivanco Museum of Wine Culture, som er et udtryk for Vivanco-familiens drøm: ”Giving back to wine what wine has given us”.  


Vivanco Museum of Wine Culture


I 2004 åbnede familien dørene for et nyt vineri og et museum, hvor vinkultur er det gennemgående tema. Museet er på 4.000 m2 og huser 5 permanente udstillingshaller, en hal til midlertidige udstillinger samt Bacchus-haven, hvor der er mere end 220 forskellige vinstokke fra hele verden. Vivanco Museum of Wine Culture er internationalt anerkendt og anses for at være blandt de bedste vinturist-projekter i verden.


4. generation har nu ansvaret


Sønnen, Rafael Vivanco, som er 4. generation, kom efter endt uddannelse og ophold i Bordeaux hjem i 2001 og har i dag ansvaret for 300 ha med vinmarker spredt over Rioja. Rafael Vivanco bestræber sig på at udtrykke det unikke ved den enkelte druesort samt terroiret. Vineriet er topmoderne med kølige rum, sorteringsborde, mulighed for malolaktisk fermentering i træfade og store trætønder til Reserva- og topvinene. Vinen tappes på unikt fremstillede flasker, som er inspireret af originale flasker fra 1800-tallet.  


Kompleks Rioja Reserva


Vivanco Rioja Reserva er lavet af 90% Tempranillo og 10% Graciano. Alle druer er høstet i hånden; Tempranillo den første uge i oktober og Graciano i den sidste uge af oktober. De to druetyper gæres hver for sig i 20 dage i små franske egetræsfade. Herefter modnes de i 24 måneder i en blanding af nye og to år gamle fade af fransk og amerikansk eg. Derefter kommer vinen på flaske og hviler yderligere 24 måneder før frigivelse. Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste. 

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Vivanco
Land Spanien
Område Rioja
Underområde Briones
Årgang 2014
Størrelse 75 cl
Druetype Graciano, Tempranillo
Vin til mad Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Tapas
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ