byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Allegrini 2013 Valpolicella DOC, Veneto

Valpollicella DOC Allegrini er fremstillet af 60% Corvina Veronese, 35% Rondinella og 5% Molinara, som efter den afsluttede gæring i november lagres til midten af februar måned på glasserede cementtanke, før den bliver fyldt på flaske. Farven er klar mørk rød med en ren bouquet af lyse kirsebær og bitre mandler, smagen er ung og frisk med en harmonisk syre. Serveres ved 14-16 grader til forretter, suppe, pasta, fisk og lyst kød. Holdbarheden er 2-3 år. Allegrinifamilien har i flere århundreder været knyttet til vinproduktionen i Veneto regionen. Det var Giovanni Allegrini der grundlagde firmaet i det nuværende form og som op gennem 60’erne og 70’erne skabte nogle af den bedste Valpolicellavine. Dette arbejde bliver nu videreført af hans tre børn Marilisa, Walter og Franco. Allegrinis ejendomme udgør 70 hektar i de klassiske Valpolicellakommuner Fumane, Sant'Ambrogio og San Pietro. Allegrini tager ofte udfordringen op til at forbedre sine produkter, dette har blandt andet medført at man ved at fravælge Molinaradruen i blandt andet Palazzo della Torre vinen frivilligt har valgt at deklassere fra DOC. til IGT. Overalt i vinverdenen er man enige om, at Allegrins vine altid kan anbefales, på grund af den altid høje standard. Ligeledes kan man se at vinguiden Gambero Rosso betragter Allegrini som den førende producent i Veneto regionen.

Valpollicella DOC Allegrini er fremstillet af 60% Corvina Veronese, 35% Rondinella og 5% Molinara, som efter den afsluttede gæring i november lagres til midten af februar måned på glasserede cementtanke, før den bliver fyldt på flaske. Farven er klar mørk rød med en ren bouquet af lyse kirsebær og bitre mandler, smagen er ung og frisk med en harmonisk syre. Serveres ved 14-16 grader til forretter, suppe, pasta, fisk og lyst kød. Holdbarheden er 2-3 år. Allegrinifamilien har i flere århundreder været knyttet til vinproduktionen i Veneto regionen. Det var Giovanni Allegrini der grundlagde firmaet i det nuværende form og som op gennem 60’erne og 70’erne skabte nogle af den bedste Valpolicellavine. Dette arbejde bliver nu videreført af hans tre børn Marilisa, Walter og Franco. Allegrinis ejendomme udgør 70 hektar i de klassiske Valpolicellakommuner Fumane, Sant'Ambrogio og San Pietro. Allegrini tager ofte udfordringen op til at forbedre sine produkter, dette har blandt andet medført at man ved at fravælge Molinaradruen i blandt andet Palazzo della Torre vinen frivilligt har valgt at deklassere fra DOC. til IGT. Overalt i vinverdenen er man enige om, at Allegrins vine altid kan anbefales, på grund af den altid høje standard. Ligeledes kan man se at vinguiden Gambero Rosso betragter Allegrini som den førende producent i Veneto regionen.

DKK  95,00
Fra DKK  85,00
Spar DKK  10,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  95,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  85,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Valpollicella DOC Allegrini er fremstillet af 60% Corvina Veronese, 35% Rondinella og 5% Molinara, som efter den afsluttede gæring i november lagres til midten af februar måned på glasserede cementtanke, før den bliver fyldt på flaske. Farven er klar mørk rød med en ren bouquet af lyse kirsebær og bitre mandler, smagen er ung og frisk med en harmonisk syre. Serveres ved 14-16 grader til forretter, suppe, pasta, fisk og lyst kød. Holdbarheden er 2-3 år. Allegrinifamilien har i flere århundreder været knyttet til vinproduktionen i Veneto regionen. Det var Giovanni Allegrini der grundlagde firmaet i det nuværende form og som op gennem 60’erne og 70’erne skabte nogle af den bedste Valpolicellavine. Dette arbejde bliver nu videreført af hans tre børn Marilisa, Walter og Franco. Allegrinis ejendomme udgør 70 hektar i de klassiske Valpolicellakommuner Fumane, Sant'Ambrogio og San Pietro. Allegrini tager ofte udfordringen op til at forbedre sine produkter, dette har blandt andet medført at man ved at fravælge Molinaradruen i blandt andet Palazzo della Torre vinen frivilligt har valgt at deklassere fra DOC. til IGT. Overalt i vinverdenen er man enige om, at Allegrins vine altid kan anbefales, på grund af den altid høje standard. Ligeledes kan man se at vinguiden Gambero Rosso betragter Allegrini som den førende producent i Veneto regionen.

Alkohol 13
Type Rødvin
Producent Allegrini
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2013
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Molinara, Rondinella
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ