byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Her kan du læse vores handelsbetingelser - bla. ombytning, returnering, reklamationsret & betaling

Køb hos Uhrskov Vinhandel ApS

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Uhrskov Vinhandel ApS, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Uhrskov Vinhandel ApS.
Uhrskov Vinhandel ApS opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.
 

1) BETALING

1.1 PRIS

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

 

1.2 BETALING

De mulige betalingsmåder er følgende: Dankort, Visa, Mastercard, ViaBill og MobilePay. Hvis man ønsker at betale kontant, er det kun muligt i vores butik i Herning og ikke på vores webshop. Køber man på vegne af en virksomhed eller offentlige institution, kan man tage kontakt til os omkring fremsendelse af en faktura.

 

1.3 FAKTURA

Betaling ved fremsendelse af faktura kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt de i forvejen har opnået en betalingsaftale med Uhrskov Vinhandel ApS. Ønsker De en sådan aftale kan det for private virksomheder og offentlige virksomheder ske ved at tage kontakt til os på denne mail: “info@uhrskov-vine.dk”.

 

1.4 EN PRIMEUR

Forudbetalinger & primeur trækkes det fulde beløb med det samme når bestillingen gennemføres.

Når du køber forudbestilling og En Primeur accepterer du, at varen ikke kan returnereres eller ombyttes. Udgivelsestidspunktet bliver skrevet på det enkelte produkt. Dette skal dog forstås mere som et estimat, da udgivelsestidspunktet kan variere, da det er producenten der i sidste ende bestemmer hvornår de frigiver produktet.

Ved alt En Primeur salg tilbyder Uhrskov Vine ApS ikke gratis fragt og forsikringsløsninger. Hvis kunden ønsker bestillingen sendt til sin adresse, vil Uhrskov Vine ApS opkræve en ekstra betaling for forsendelse og forsikring.

Uhrskov Vine ApS sender hurtigst muligt bestillingen, når den er på lager.

 

1.5 MOMS OG AFGIFTER

Oplyste priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms og de gældende afgifter.

 

2) LEVERING

2.1 OMKOSTNINGER

Uhrskov Vine ApS har et miljøtillæg på 9 kr på alle ordre uanset størrelsen på bestillingen.

Bestillinger over 500,- tilbyder vi gratis fragt til GLS pakkeshops i hele Danmark.

Bestillinger over 700,- tilbyder vi gratis fragt til GLS pakkeshops, privatadresser og erhvervsadresser i hele Danmark.

Hvis kunden ønsker, efter forespørgsel, at Uhrskov Vine ApS selv skal levere en bestilling, har vi en fast takst på 100,-. Vi leverer kun i Herning med egen chauffør.

 

2.2 AFHENTNING I BUTIKKEN

Når du vælger afhentning af bestilling i vores butik, på Bredgade 56, 7400 Herning, er din ordre klar til at blive afhentet lige så snart det givne beløb er hævet. Ved valg af afhentning, skal bestillingen være afhentet inden for 5 hverdage.

 

2.3 FORCE MAJEURE

Uhrskov Vine ApS er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for Uhrskov Vine ApS’ direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos Uhrskov Vine ApS eller hos Uhrskov Vine ApS’ leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og Uhrskov Vine ApS’ opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

 

2.4 FRAGT

Uhrskov Vine ApS pakker altid så sikkert som muligt. Metoden og emballagen er nøje udvalgt i overensstemmelse med vores fragt-samarbejdspartner. Se 2.7

 

2.5 PAKKER DER STILLES

Hvis kunden ønsker at pakker skal stilles, bortfalder forsikring og garanti fra Uhrskov Vine ApS. Det er på eget ansvar når en vare stilles på din adresse. Det vil sige, at hvis chaufføren/fragtfirmaet bekræfter at pakken er stillet på adressen, og pakken efterfølgende forsvinder, dækkes omkostningerne ikke.

 

2.6 BETALT VED FAKTURA

Hvis, efter special aftale, en forsendelse/bestilling bliver betalt ved fremsendelse af faktura, bliver varen først sendt når Uhrskov Vine ApS modtager en notifikation om at fakturaen er betalt.

 

2.7 FRAGT MULIGHEDER

Uhrskov Vine ApS arbejder sammen med GLS, Danske Fragtmænd, DHL og Vingaloppen. Uhrskov Vine ApS har altid rettighed til at ændre eller opgradere en fragtmetode eller fragtfirma efter vores bedste overbevisning.

 

3) AFBESTILLING

3.1 AFBESTILLING

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling" til vores mail: “kontakt@uhrskov-vine.dk”.

Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emne-feltet. Afbestilling bør ske inden kl. 14.00, til Uhrskov Vinhandel ApS samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

3.2 NÆGTET MODTAGELSE

Hvis kunden nægter modtagelse af bestilling bliver pakken sendt retur til Uhrskov Vine ApS. Her vil fragtomkostningerne blive modregnet i det refunderede beløb.

 

3.3 IKKE AFHENTEDE PAKKER

Når en pakke bliver sendt til en GLS pakkeshop, vil den være mulig at afhente i cirka 14 dage. Det er den enkle pakkeshop der bestemmer hvornår pakker sendes retur til Uhrskov Vine ApS. Hvis en pakke bliver sendt retur til Uhrskov Vine ApS, vil forsendelses omkostningerne blive modregnet i det refunderede beløb, hvis kunden ønsker bestillingen annulleret. 

 

4) FORTRYDELSESRET

4.1 VILKÅR

Hvis du har fortrudt din bestilling, skal du sende eller levere bestillingen til Bredgade 56, 7400 Herning. Dette skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din pakke. Uhrskov Vinhandel kræver at du oplyser os omkring fortrydelsen af dit køb.

Fristen er overholdt, hvis Uhrskov Vinhandel modtager bestillingen i original emballage inden 14 dage.

 

4.2 OMKOSTNINGER

Omkostningerne ved returforsendelse til Uhrskov Vinhandel ApS påhviler forbrugeren.

 

4.3 VARENS TILSTAND

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, anses varen skønsmæssigt af Uhrskov Vinhandel ApS ud fra en mulig salgsværdi.

 

4.4 TILBAGEBETALING

Uhrskov Vinhandel ApS returnerer beløbet indenfor 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c.

 

5) REKLAMATION

5.1 REKLAMATIONSRET

Uhrskov Vine ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Reklamationsretten er dog begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er blevet behandlet korrekt, så som opbevaring og håndtering. Det præciseres at kundes reklamationsret i alle tilfælde bortfalder 2 år efter leveringen.

 

5.2 FEJL OG PROP

Vin med prop og andre fejl er uundgåeligt og Uhrskov Vine ApS kan ikke garantere at det ikke forekommer. 

 

5.3 SKADET FLASKER

Hvis en eller flere flasker er beskadiget ved levering, skal kunden tage kontakt til Uhrskov Vine ApS hurtigst muligt. Det er kundens eget ansvar at kontrollere pakken efter modtagelse.

 

6) GAVEKORT

6.1 GAVEKORT TIL WEBSHOP

Gavekort der købes på vores webshop, er forbeholdt og kun gældende for bestillinger via webshoppen. Det købte gavekort er elektronisk og sendes til købers afgivne e-mailadresse. Når køber modtager denne, er gavekortet aktivt og har en gyldighedsperiode på 3 år fra købsdato.

 

6.2 GAVEKORT TIL BUTIK

Gavekort, der købes i vores butik på Bredgade 56, 7400 Herning, er forbeholdt og kun gældende i butikken. Gavekortet har en gyldighedsperiode på 2 år fra købsdato.

 

7) GAVEINDPAKNING

7.1 INDPAKNING

Vi har desværre ikke mulighed for at gaveindpakke din bestilling, medmindre den bliver afhentet i vores butik, grundet gældende krav og retningslinjer omkring sikker indpakning og forsendelse af glas & plastemballage fra vores fragt leverandører GLS og Danske Fragtmænd. Vi prioriterer derfor altid en sikker indpakning samt sikker levering.

8) DATAPOLITIK

8.1 INFORMATION

D. 25 Maj 2018 indtrådte der nye regler for, hvordan virksomheder behandler og opbevarer oplysninger og persondata. Uhrskov Vine ApS lever op til Persondataforordningen og beskytter dine oplysninger.

 

8.2 PRIVATKUNDE

Når du laver en bestilling på vores webshop, har du mulighed for at oprette dig som kunde. Vi beder om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Disse oplysninger bliver udelukkende anvendt til at opfylde indgåede aftaler om dit køb og evt. nyhedsbrev hvis det ønskes. Når du opretter en konto og tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at Uhrskov Vine ApS sikkert gemmer dine oplysninger til brug af forsendelse af produkter og information omkring bestillinger og arrangementer. Skulle du, mod alt forventning, ikke længere ønske at have en profil hos Uhrskov Vine ApS, bedes de sende en mail til “kontakt@uhrskov-vine.dk”.

 

8.3 ERHVERVSKUNDE

Når I bliver kunder hos os, beder vi om virksomhedens navn, adresse, telefonnummer, CVR-nummer og eventuel e-mailadresse. Disse oplysningerne anvender vi for at kunne opfylde indgåede aftaler om dit køb, og når vi udsender nyhedsbreve. Skulle du, mod alt forventning, ikke længere ønske at have en profil hos Uhrskov Vine ApS, er vi i henhold til regnskabsloven forpligtet til at opbevare relevante regnskabsmæssige informationer i 5 år.

 

8.4 VIDEREGIVELSE TIL TREDJEPART

Uhrskov Vine ApS udveksler kun persondata med tredjepart i det omfang, det er nødvendigt for at overholde indgåede aftaler – typisk om levering af og betalinger. Endvidere sikrer Uhrskov Vine ApS, at dataudveksling med tredjepart, sker i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens bestemmelser. 

 

9) PRISMATCH

9.1 PRISMATCH

Hos Uhrskov Vine ApS tilbyder vi prismatch på udvalgte produkter. Hvis du finder samme vare billigere hos en anden webshop, så kan vi matche prisen.

Efter du har købt produktet du ønsker prismatch, skal du sende et Link på produktet du ønsker prismatch på til Kontakt@uhrskov-vine.dk. Husk at skrive det 6 cifrede ordrenummer i mailen.

Uhrskov Vine ApS vil herefter undersøge om Prismatch betingelserne er overholdt og mulige. Disse kan ses i stykke 9.2 og 9.3. Hvis blot én af dem brydes, kan Uhrskov Vine ApS desværre ikke yde vores Prismatch.

 

9.2 PRISMATCH GÆLDER HVIS

  • Varen er på lager og kan købes hos en forhandler
  • Varen er identisk
  • Forhandleren står indregistreret i dansk CVR-Register
  • Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
  • Opkrævningen skal ske senest 7 dage efter købet
  • Når minimumskøb krav for gratis fragt er opfyldt. Såfremt vores konkurrenter tilbyder fri fragt ved eksempelvis et minimumskøb på 1.000 kroner, skal du som minimum handle for 1.000 kroner hos Uhrskov-vine.dk, før leverings- og fragtomkostning ikke bliver modregnet i prismatch.
  • Varen skal kunne købes online og leveres indenfor max 3 dage fra anden dansk webshop

 

9.3 PRISMATCH GÆLDER IKKE HVIS

  • Serviceydelser som fragtomkostninger, porto og ekspedition
  • Medlemstilbud eller abonnement løsninger
  • Restpartier, ophørsudsalg og begrænsede partier

 

10) EVENTS & SMAGNINGER

10.1 BILLETTER

Ved køb af billetter til events og smagning vil køber blive noteret på en gæsteliste med det navn, som er angivet. Der vil ikke blive lavet eller sendt nogle billetter.

 

10.2 BILLET REFUNDERING

Billetter til smagninger og events kan ikke refunderes.

 

Er de i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Uhrskov Vinhandel ApS, at De retter henvendelse til os på mail: info@uhrskov-vine.dk eller på telefon: 97120445