byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

MAG16 Blanc des Blancs Grand Cru Chouilly, Champagne AR Lenoble

91 Point - Wine Enthusiast: "This is a very lively wine with a creamy mousse. The wine is towards dry, bringing out great white and citrus fruit flavors with a burst of tangy acidity."


90 Point - Wine Spectator: "Fresh and open-knit, this accessible version shows flavors of Gala apple, candied ginger, biscuit and spice that become more subtle on the finish."


18/20 Point - JancisRobinson.com: "A bit more densely textured than the Intense bottling. Very pretty and, again, rather lacy and transparent. Long and impressive."


95 Point - Falstaff


Her får du en Champagne med en smuk gylden farve med grønne toner. Moussen er ekstremt fin, delikat og vedvarende. Næsen byder på intense aromaer af blomster og lyse frugter. I munden er Champagnen rund og cremet med aromaer af gule blommer, æbler og mineralske indslag. Eftersmagen varer ved og ved. En Champagne med karakter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”

91 Point - Wine Enthusiast: "This is a very lively wine with a creamy mousse. The wine is towards dry, bringing out great white and citrus fruit flavors with a burst of tangy acidity."


90 Point - Wine Spectator: "Fresh and open-knit, this accessible version shows flavors of Gala apple, candied ginger, biscuit and spice that become more subtle on the finish."


18/20 Point - JancisRobinson.com: "A bit more densely textured than the Intense bottling. Very pretty and, again, rather lacy and transparent. Long and impressive."


95 Point - Falstaff


Her får du en Champagne med en smuk gylden farve med grønne toner. Moussen er ekstremt fin, delikat og vedvarende. Næsen byder på intense aromaer af blomster og lyse frugter. I munden er Champagnen rund og cremet med aromaer af gule blommer, æbler og mineralske indslag. Eftersmagen varer ved og ved. En Champagne med karakter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”

DKK  429,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

91 Point - Wine Enthusiast: "This is a very lively wine with a creamy mousse. The wine is towards dry, bringing out great white and citrus fruit flavors with a burst of tangy acidity."


90 Point - Wine Spectator: "Fresh and open-knit, this accessible version shows flavors of Gala apple, candied ginger, biscuit and spice that become more subtle on the finish."


18/20 Point - JancisRobinson.com: "A bit more densely textured than the Intense bottling. Very pretty and, again, rather lacy and transparent. Long and impressive."


95 Point - Falstaff


Her får du en Champagne med en smuk gylden farve med grønne toner. Moussen er ekstremt fin, delikat og vedvarende. Næsen byder på intense aromaer af blomster og lyse frugter. I munden er Champagnen rund og cremet med aromaer af gule blommer, æbler og mineralske indslag. Eftersmagen varer ved og ved. En Champagne med karakter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”

Alkohol 12,5%
Type Champagne/Mousserende
Producent AR Lenoble
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay
Vin til mad Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ