byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bandol Rosé 2021 Chateau Canadel ØKO

Eks-verdensmester i rosé. Lavet på  50 % Mourvèdre, 35 % Cinsault og 15 % Grenache høstet i hånden. Mourvèdre og Cinsault presses direkte, mens Grenache macererer køligt i 24 timer, før den presses. Gæres ca 20 dage og lagres derefter 6 måneder på cementtanke. Vinstokkene er godt 20 år gamle og de vokser i amfiteaterlignende terrasser (restanques) med sydlig eksponering.


Lækker, intens næse med frisk fersken, hindbær og melon. Fyldig i smagen - frugtig og letkrydret. Lang og vedholdende eftersmag. Velegnet til fisk, skaldyr og grøntsager med middelhavs eller asiatisk touch.


Bandol er den mest seriøse vinregion i Provence i sydfrankrig. Rosé fra Bandol er lys i farven og fyldig i smagen. Skal generelt drikkes unge, men det høje indhold af Mourvèdre i rosé fra Bandol gør, at de rent faktisk kan gemmes. Bandol er mest kendt for rødvinene, der er elegante og intense. Vinene har et langt liv, og bliver rigtig interessante efter 10-15 år.


Der har været dyrket vin på Canadel siden romertiden, da arkæologiske udgravninger på stedet har fundet en romersk villa med vinkælder og olivenpresse. Siden middelalderen har ejendommen bestået af en lille landsby med fem huse, et kapel og vandledende kanaler. Det er fra kanalerne, ejendommen har sit navn; canal de l'eau er blevet til canadeau og siden til Canadel.
Siden 2009 har ejendommen været drevet af Laure Benoist og hendes mand - første årgang fra ejendommen var 2014. Før de selv tappede vinen, blev frugten solgt til det berømte domaine Ott.
Ejendommen består af 15 ha vinmarker plantet i terrasser - de såkaldte restanques. Jordbunden er kalk og sandsten, der holder godt på vandet. Klimaet er tørt, da Gros Cerveau-bjerget skærmer markerne for tåge og regn fra øst.
Der dyrkes uden brug af kemi og flest mulige processer foretages i hånden.


Testvinder og 5 stjerner Fyens Stiftstidende (årgang 2020)





Lys laksefarvet vin. Lækker næse med fersken, abrikos, citrus og et hint af krydderurter. Aromatisk, næsten parfumeret i munden, men let og med en lille bitterhed, som renser op. Ekspressiv, klassisk og balanceret rosé på mourvedre, cinsault og grenache med lang eftersmag. Sommerlig glæde på flaske og flot til et stykke stegt fisk eller en salat med kylling.



 

Eks-verdensmester i rosé. Lavet på  50 % Mourvèdre, 35 % Cinsault og 15 % Grenache høstet i hånden. Mourvèdre og Cinsault presses direkte, mens Grenache macererer køligt i 24 timer, før den presses. Gæres ca 20 dage og lagres derefter 6 måneder på cementtanke. Vinstokkene er godt 20 år gamle og de vokser i amfiteaterlignende terrasser (restanques) med sydlig eksponering.


Lækker, intens næse med frisk fersken, hindbær og melon. Fyldig i smagen - frugtig og letkrydret. Lang og vedholdende eftersmag. Velegnet til fisk, skaldyr og grøntsager med middelhavs eller asiatisk touch.


Bandol er den mest seriøse vinregion i Provence i sydfrankrig. Rosé fra Bandol er lys i farven og fyldig i smagen. Skal generelt drikkes unge, men det høje indhold af Mourvèdre i rosé fra Bandol gør, at de rent faktisk kan gemmes. Bandol er mest kendt for rødvinene, der er elegante og intense. Vinene har et langt liv, og bliver rigtig interessante efter 10-15 år.


Der har været dyrket vin på Canadel siden romertiden, da arkæologiske udgravninger på stedet har fundet en romersk villa med vinkælder og olivenpresse. Siden middelalderen har ejendommen bestået af en lille landsby med fem huse, et kapel og vandledende kanaler. Det er fra kanalerne, ejendommen har sit navn; canal de l'eau er blevet til canadeau og siden til Canadel.
Siden 2009 har ejendommen været drevet af Laure Benoist og hendes mand - første årgang fra ejendommen var 2014. Før de selv tappede vinen, blev frugten solgt til det berømte domaine Ott.
Ejendommen består af 15 ha vinmarker plantet i terrasser - de såkaldte restanques. Jordbunden er kalk og sandsten, der holder godt på vandet. Klimaet er tørt, da Gros Cerveau-bjerget skærmer markerne for tåge og regn fra øst.
Der dyrkes uden brug af kemi og flest mulige processer foretages i hånden.


Testvinder og 5 stjerner Fyens Stiftstidende (årgang 2020)





Lys laksefarvet vin. Lækker næse med fersken, abrikos, citrus og et hint af krydderurter. Aromatisk, næsten parfumeret i munden, men let og med en lille bitterhed, som renser op. Ekspressiv, klassisk og balanceret rosé på mourvedre, cinsault og grenache med lang eftersmag. Sommerlig glæde på flaske og flot til et stykke stegt fisk eller en salat med kylling.



 

DKK  200,00
Fra DKK  140,00
Spar DKK  60,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  200,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  140,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Eks-verdensmester i rosé. Lavet på  50 % Mourvèdre, 35 % Cinsault og 15 % Grenache høstet i hånden. Mourvèdre og Cinsault presses direkte, mens Grenache macererer køligt i 24 timer, før den presses. Gæres ca 20 dage og lagres derefter 6 måneder på cementtanke. Vinstokkene er godt 20 år gamle og de vokser i amfiteaterlignende terrasser (restanques) med sydlig eksponering.


Lækker, intens næse med frisk fersken, hindbær og melon. Fyldig i smagen - frugtig og letkrydret. Lang og vedholdende eftersmag. Velegnet til fisk, skaldyr og grøntsager med middelhavs eller asiatisk touch.


Bandol er den mest seriøse vinregion i Provence i sydfrankrig. Rosé fra Bandol er lys i farven og fyldig i smagen. Skal generelt drikkes unge, men det høje indhold af Mourvèdre i rosé fra Bandol gør, at de rent faktisk kan gemmes. Bandol er mest kendt for rødvinene, der er elegante og intense. Vinene har et langt liv, og bliver rigtig interessante efter 10-15 år.


Der har været dyrket vin på Canadel siden romertiden, da arkæologiske udgravninger på stedet har fundet en romersk villa med vinkælder og olivenpresse. Siden middelalderen har ejendommen bestået af en lille landsby med fem huse, et kapel og vandledende kanaler. Det er fra kanalerne, ejendommen har sit navn; canal de l'eau er blevet til canadeau og siden til Canadel.
Siden 2009 har ejendommen været drevet af Laure Benoist og hendes mand - første årgang fra ejendommen var 2014. Før de selv tappede vinen, blev frugten solgt til det berømte domaine Ott.
Ejendommen består af 15 ha vinmarker plantet i terrasser - de såkaldte restanques. Jordbunden er kalk og sandsten, der holder godt på vandet. Klimaet er tørt, da Gros Cerveau-bjerget skærmer markerne for tåge og regn fra øst.
Der dyrkes uden brug af kemi og flest mulige processer foretages i hånden.


Testvinder og 5 stjerner Fyens Stiftstidende (årgang 2020)





Lys laksefarvet vin. Lækker næse med fersken, abrikos, citrus og et hint af krydderurter. Aromatisk, næsten parfumeret i munden, men let og med en lille bitterhed, som renser op. Ekspressiv, klassisk og balanceret rosé på mourvedre, cinsault og grenache med lang eftersmag. Sommerlig glæde på flaske og flot til et stykke stegt fisk eller en salat med kylling.



 

Alkohol 13%
Type Rosevin
Land Frankrig
Årgang 2021
Størrelse 75 cl
Druetype Cinsault, Grenache, Mourvèdre
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Salater, Skaldyr, Sushi, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ