Barahonda SUMMUM Organic 2022 Monastrell, Yecla

Summum er Barahondas præstige rødvin fremstillet på basis af 100% Monastrell udvalgt fra upodede vinstokke. Efter endt vinifikation er vinen lagret 16 måneder på en blanding af amerikanske (90%) og franske (10%) egetræsfade. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker af denne fremragende rødvin.


Vinene fra Bodegas Barahondas har i de senere år fået stor anerkendelse verdens førende vinskribent, Robert Parker, der ud over flotte bedømmelser af Bodegaens vine også omtaler Bodegas Barahonda på følgende måde 


”This estate is one of the top discoveries of all my tastings” and ”The price-to–quality ratio of these wines is extraordinary”.


Traditionsrig familievingård fra Yecla i det sydøstlige Spanien. Grundlagt i 1925 og i dag drevet af fjerde generation Candela. Barahonda er kendt for intense, elegante vine på primært Monastrell, dyrket i højtbeliggende marker med kalkholdig jord. Fokus på kvalitet, bæredygtighed og terroir giver vine med kraft, balance og karakter.


Vingården og tilknyttede marker ligger i to hovedområder: Campo Arriba (højere beliggende, op til 700-800 m) og Campo Abajo (lavere markniveau, 400-500 m). Jordbundsforholdene varierer, hvilket giver kompleksitet til vinene.


Hoveddruen er Monastrell (kendt som Mourvèdre i Frankrig). Der dyrkes også andre sorter som Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, og hvid-druer som Verdejo, Macabeo og Airén.


Barahonda har et stort miljø- og bæredygtighedsengagement: fx økologiske vine, vegancertificering, solcelleanlæg til elproduktion og avanceret vandstyring i markerne.


 


 

Tilbud

Summum er Barahondas præstige rødvin fremstillet på basis af 100% Monastrell udvalgt fra upodede vinstokke. Efter endt vinifikation er vinen lagret 16 måneder på en blanding af amerikanske (90%) og franske (10%) egetræsfade. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker af denne fremragende rødvin.


Vinene fra Bodegas Barahondas har i de senere år fået stor anerkendelse verdens førende vinskribent, Robert Parker, der ud over flotte bedømmelser af Bodegaens vine også omtaler Bodegas Barahonda på følgende måde 


”This estate is one of the top discoveries of all my tastings” and ”The price-to–quality ratio of these wines is extraordinary”.


Traditionsrig familievingård fra Yecla i det sydøstlige Spanien. Grundlagt i 1925 og i dag drevet af fjerde generation Candela. Barahonda er kendt for intense, elegante vine på primært Monastrell, dyrket i højtbeliggende marker med kalkholdig jord. Fokus på kvalitet, bæredygtighed og terroir giver vine med kraft, balance og karakter.


Vingården og tilknyttede marker ligger i to hovedområder: Campo Arriba (højere beliggende, op til 700-800 m) og Campo Abajo (lavere markniveau, 400-500 m). Jordbundsforholdene varierer, hvilket giver kompleksitet til vinene.


Hoveddruen er Monastrell (kendt som Mourvèdre i Frankrig). Der dyrkes også andre sorter som Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, og hvid-druer som Verdejo, Macabeo og Airén.


Barahonda har et stort miljø- og bæredygtighedsengagement: fx økologiske vine, vegancertificering, solcelleanlæg til elproduktion og avanceret vandstyring i markerne.


 


 

Normalpris: DKK  229,00
Specialpris DKK  199,00
Spar DKK  30,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Summum er Barahondas præstige rødvin fremstillet på basis af 100% Monastrell udvalgt fra upodede vinstokke. Efter endt vinifikation er vinen lagret 16 måneder på en blanding af amerikanske (90%) og franske (10%) egetræsfade. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker af denne fremragende rødvin.


Vinene fra Bodegas Barahondas har i de senere år fået stor anerkendelse verdens førende vinskribent, Robert Parker, der ud over flotte bedømmelser af Bodegaens vine også omtaler Bodegas Barahonda på følgende måde 


”This estate is one of the top discoveries of all my tastings” and ”The price-to–quality ratio of these wines is extraordinary”.


Traditionsrig familievingård fra Yecla i det sydøstlige Spanien. Grundlagt i 1925 og i dag drevet af fjerde generation Candela. Barahonda er kendt for intense, elegante vine på primært Monastrell, dyrket i højtbeliggende marker med kalkholdig jord. Fokus på kvalitet, bæredygtighed og terroir giver vine med kraft, balance og karakter.


Vingården og tilknyttede marker ligger i to hovedområder: Campo Arriba (højere beliggende, op til 700-800 m) og Campo Abajo (lavere markniveau, 400-500 m). Jordbundsforholdene varierer, hvilket giver kompleksitet til vinene.


Hoveddruen er Monastrell (kendt som Mourvèdre i Frankrig). Der dyrkes også andre sorter som Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, og hvid-druer som Verdejo, Macabeo og Airén.


Barahonda har et stort miljø- og bæredygtighedsengagement: fx økologiske vine, vegancertificering, solcelleanlæg til elproduktion og avanceret vandstyring i markerne.


 


 

Alkohol 15%
Type Rødvin
Land Spanien
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
Druetype Monastrell
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ