Barbaresco ANGELO 2017 DOCG Albino Rocca

100% Nebbiolo. Meget lang gæringsperiode på hele 45-55 dage! Lagret 20 mdr. på tyske og østrigske 20hl. botti.





Barbaresco Angelo er døtrenes dedikation til deres far og den er fremstillet første gang i 2013, og tilgangen er helt igennem traditionel. Den blandes af druer fra de tre Barbaresco-enkeltmarker, der gæres på et stort ko- nisk træfad, tino di rovere, med 55 dages maceration for at ekstrahere samtlige sanseproducerende stoffer fra druerne. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på en stor botte. Man vil fremover tilstræbe en mace- rationstid på 45-55 dage og en lagringstid på 20-24 måneder. Første årgang er en veritabel tour-de-force af en Barbaresco, med en helt enestående dybde og nuancerigdom i udtrykket. Den fremstår præcis, ba- lanceret og fascinerende og man er ikke i tvivl om at den lange skindkontakt bidrager med at give en sær- lig mineralitet og et udtalt sottobosco-præg.




100% Nebbiolo. Meget lang gæringsperiode på hele 45-55 dage! Lagret 20 mdr. på tyske og østrigske 20hl. botti.





Barbaresco Angelo er døtrenes dedikation til deres far og den er fremstillet første gang i 2013, og tilgangen er helt igennem traditionel. Den blandes af druer fra de tre Barbaresco-enkeltmarker, der gæres på et stort ko- nisk træfad, tino di rovere, med 55 dages maceration for at ekstrahere samtlige sanseproducerende stoffer fra druerne. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på en stor botte. Man vil fremover tilstræbe en mace- rationstid på 45-55 dage og en lagringstid på 20-24 måneder. Første årgang er en veritabel tour-de-force af en Barbaresco, med en helt enestående dybde og nuancerigdom i udtrykket. Den fremstår præcis, ba- lanceret og fascinerende og man er ikke i tvivl om at den lange skindkontakt bidrager med at give en sær- lig mineralitet og et udtalt sottobosco-præg.




DKK  799,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

100% Nebbiolo. Meget lang gæringsperiode på hele 45-55 dage! Lagret 20 mdr. på tyske og østrigske 20hl. botti.





Barbaresco Angelo er døtrenes dedikation til deres far og den er fremstillet første gang i 2013, og tilgangen er helt igennem traditionel. Den blandes af druer fra de tre Barbaresco-enkeltmarker, der gæres på et stort ko- nisk træfad, tino di rovere, med 55 dages maceration for at ekstrahere samtlige sanseproducerende stoffer fra druerne. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på en stor botte. Man vil fremover tilstræbe en mace- rationstid på 45-55 dage og en lagringstid på 20-24 måneder. Første årgang er en veritabel tour-de-force af en Barbaresco, med en helt enestående dybde og nuancerigdom i udtrykket. Den fremstår præcis, ba- lanceret og fascinerende og man er ikke i tvivl om at den lange skindkontakt bidrager med at give en sær- lig mineralitet og et udtalt sottobosco-præg.




Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbaresco
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ