byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo 2018, Figli Luigi Oddero

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaet blev splittet op - Giacomo beholdt ejendommen, mens Luigi fik de bedste marker og et stort bagkatalog af topvine. Luigi har base lidt længere nede ad vejen og hans del af firmaet etiketteres som Figli Luigi Oddero.


I 2009 dør Luigi og firmaet føres i dag videre af Luigis kone Lena og deres børn Giovanni og Maria. 


Luigi har altid forsvaret den traditionelle måde at lave Barolo på - lange macerationstider og store fade uden for meget toast, så den fine Nebbiolo-frugt ikke bliver overdøvet af ristet eg. Markerne dyrkes uden pesticider og meget tæt på økologi.


I dag er den berømte tidligere Bruno Giacosa-vinmager Dante Scaglione konsulent for ejendommen og en anden tidligere Bruno Giacosa-vinmager - det unge stjerneskud Francesco Versio - styrer arbejdet i mark og kælder.


Luigi Oddero har besiddelser i cru'erne Riva i La Morra, Rocche dei Rivera i Castiglione Faletto og ikke mindst den helt fantastiske Vigna Rionda i Serralunga d'Alba - en af de vigtigste marker i hele Barolo-zonen.

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaet blev splittet op - Giacomo beholdt ejendommen, mens Luigi fik de bedste marker og et stort bagkatalog af topvine. Luigi har base lidt længere nede ad vejen og hans del af firmaet etiketteres som Figli Luigi Oddero.


I 2009 dør Luigi og firmaet føres i dag videre af Luigis kone Lena og deres børn Giovanni og Maria. 


Luigi har altid forsvaret den traditionelle måde at lave Barolo på - lange macerationstider og store fade uden for meget toast, så den fine Nebbiolo-frugt ikke bliver overdøvet af ristet eg. Markerne dyrkes uden pesticider og meget tæt på økologi.


I dag er den berømte tidligere Bruno Giacosa-vinmager Dante Scaglione konsulent for ejendommen og en anden tidligere Bruno Giacosa-vinmager - det unge stjerneskud Francesco Versio - styrer arbejdet i mark og kælder.


Luigi Oddero har besiddelser i cru'erne Riva i La Morra, Rocche dei Rivera i Castiglione Faletto og ikke mindst den helt fantastiske Vigna Rionda i Serralunga d'Alba - en af de vigtigste marker i hele Barolo-zonen.

DKK  425,00
Fra DKK  295,00
Spar DKK  130,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  425,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  295,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaet blev splittet op - Giacomo beholdt ejendommen, mens Luigi fik de bedste marker og et stort bagkatalog af topvine. Luigi har base lidt længere nede ad vejen og hans del af firmaet etiketteres som Figli Luigi Oddero.


I 2009 dør Luigi og firmaet føres i dag videre af Luigis kone Lena og deres børn Giovanni og Maria. 


Luigi har altid forsvaret den traditionelle måde at lave Barolo på - lange macerationstider og store fade uden for meget toast, så den fine Nebbiolo-frugt ikke bliver overdøvet af ristet eg. Markerne dyrkes uden pesticider og meget tæt på økologi.


I dag er den berømte tidligere Bruno Giacosa-vinmager Dante Scaglione konsulent for ejendommen og en anden tidligere Bruno Giacosa-vinmager - det unge stjerneskud Francesco Versio - styrer arbejdet i mark og kælder.


Luigi Oddero har besiddelser i cru'erne Riva i La Morra, Rocche dei Rivera i Castiglione Faletto og ikke mindst den helt fantastiske Vigna Rionda i Serralunga d'Alba - en af de vigtigste marker i hele Barolo-zonen.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2018
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Fjerkræ, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ