byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Chateauneuf-Du-Pape 2019 Cuvée du Baron Chateau Fortia

6 Stjerner i Jyllandsposten: Den har brug for ilt, men så spiller den også. Jeg har egentlig aldrig været den store fan af denne cuvée, men den spiller virkelig i den fine årgang 2019. Åbner tørt, men efter en del ilt sker der noget, en
rig frugt kommer til syne med en kerne af kirsch. En del tannin, også, intens vin. 92+ point.


Nogle ting skal man blot lade være som de er. Hele vores kultur er baseret på udvikling - blive en lille smule bedre - optimere.


Hemmeligheden bag Château Fortias Cuvée du Baron er et højt indhold af Syrah og alkohol. Kombinationen giver både friskhed og sødme og bærer de søde kartofler og rødkålen optimalt.


For ottende gang testvinder til juleand med seks ud af seks stjerner. Nævnes skal dog at 2019 er en kæmpe årgang, den højest ratede endnu - for Fortia.  


Serveres ved 15 grader i den varme julestue -  proppes op kl. 9 om morgenen og stilles i et køligt bryggers.
Husk store rummelige glas!


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

6 Stjerner i Jyllandsposten: Den har brug for ilt, men så spiller den også. Jeg har egentlig aldrig været den store fan af denne cuvée, men den spiller virkelig i den fine årgang 2019. Åbner tørt, men efter en del ilt sker der noget, en
rig frugt kommer til syne med en kerne af kirsch. En del tannin, også, intens vin. 92+ point.


Nogle ting skal man blot lade være som de er. Hele vores kultur er baseret på udvikling - blive en lille smule bedre - optimere.


Hemmeligheden bag Château Fortias Cuvée du Baron er et højt indhold af Syrah og alkohol. Kombinationen giver både friskhed og sødme og bærer de søde kartofler og rødkålen optimalt.


For ottende gang testvinder til juleand med seks ud af seks stjerner. Nævnes skal dog at 2019 er en kæmpe årgang, den højest ratede endnu - for Fortia.  


Serveres ved 15 grader i den varme julestue -  proppes op kl. 9 om morgenen og stilles i et køligt bryggers.
Husk store rummelige glas!


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

DKK  295,00
Fra DKK  235,00
Spar DKK  60,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  295,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  235,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

6 Stjerner i Jyllandsposten: Den har brug for ilt, men så spiller den også. Jeg har egentlig aldrig været den store fan af denne cuvée, men den spiller virkelig i den fine årgang 2019. Åbner tørt, men efter en del ilt sker der noget, en
rig frugt kommer til syne med en kerne af kirsch. En del tannin, også, intens vin. 92+ point.


Nogle ting skal man blot lade være som de er. Hele vores kultur er baseret på udvikling - blive en lille smule bedre - optimere.


Hemmeligheden bag Château Fortias Cuvée du Baron er et højt indhold af Syrah og alkohol. Kombinationen giver både friskhed og sødme og bærer de søde kartofler og rødkålen optimalt.


For ottende gang testvinder til juleand med seks ud af seks stjerner. Nævnes skal dog at 2019 er en kæmpe årgang, den højest ratede endnu - for Fortia.  


Serveres ved 15 grader i den varme julestue -  proppes op kl. 9 om morgenen og stilles i et køligt bryggers.
Husk store rummelige glas!


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

Alkohol 15,5%
Type Rødvin
Producent Chateau Fortia
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Chateuneuf-Du-Pape
Årgang 2019
Vintype Chateauneuf du Pape
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache, Mourvèdre, Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ