Chispas Rosado Garnacha 2016 Chispas D.O. Campo de Borja

Chispas er er en ekstraordinært god rosé på sit prispunkt. Den er fremstillet af halvt af hver af druerne Garnacha og Tempranillo, dyrket i en højde af 600 meter over havet. Ved ankomsten til kældrene afstilkes og knuses druerne og placeres derefter i en tank ved lave temperaturer i mellem 8 og 12 timer. Herved frigøres aromatiske substanser og nok farvestoffer til vinen får sin smukke rosé farve. Herefter startes gæringen, der kontrolleres ved en temperatur omkring de 16 grader. I glasset forfører Chispas Rosé med en smuk jordbær-rød farve. Duften er appetitlig og byder på intense røde bær og frugter. Smagen er fyldig og mættet med solmoden frugt og slutter af med en livgivende friskhed i finishen. Campo de Borja – kvalitet fra Aragon provinsen Campo de Borja er et spansk vindistrikt Aragon provinsen. Området omfatter 6.300 hektar placeret mellem 350 og 750 meter over havet, på de nedre skråninger af Moncayo bjerget, der har stor betydning for det lokale microklima. Klimaet er her udpræget kontinentalt og barskt med varme, tørre somre og kolde vintre.Dagende kan være ekstremt varme, men kølige nætter sikrer at friskheden i druernes aromaer bevares. Dette klima giver i forening med de magre limstensjorde optimale betingelser for at dyrke druer af høj kvalitet. Bodegas Aragonesas Grundlagt i 1984 er Bodegas Aragonesas den ledende producent i Campo de Borja. I alt kultiveres der 3.700 hektar vinmarker, lidt mere end halvdelen af områdets areal. Chispas fremstilles af vinmagerene Javier Vela og Fernando Mora, der lader den mest moderne teknik i kældrene gå hånd i hånd med de gamle, traditionelle metoder til dyrkningen af druerne.

  • Chispas Rosado Garnacha 2016 Chispas D.O. Campo de Borja-01

Chispas er er en ekstraordinært god rosé på sit prispunkt. Den er fremstillet af halvt af hver af druerne Garnacha og Tempranillo, dyrket i en højde af 600 meter over havet. Ved ankomsten til kældrene afstilkes og knuses druerne og placeres derefter i en tank ved lave temperaturer i mellem 8 og 12 timer. Herved frigøres aromatiske substanser og nok farvestoffer til vinen får sin smukke rosé farve. Herefter startes gæringen, der kontrolleres ved en temperatur omkring de 16 grader. I glasset forfører Chispas Rosé med en smuk jordbær-rød farve. Duften er appetitlig og byder på intense røde bær og frugter. Smagen er fyldig og mættet med solmoden frugt og slutter af med en livgivende friskhed i finishen. Campo de Borja – kvalitet fra Aragon provinsen Campo de Borja er et spansk vindistrikt Aragon provinsen. Området omfatter 6.300 hektar placeret mellem 350 og 750 meter over havet, på de nedre skråninger af Moncayo bjerget, der har stor betydning for det lokale microklima. Klimaet er her udpræget kontinentalt og barskt med varme, tørre somre og kolde vintre.Dagende kan være ekstremt varme, men kølige nætter sikrer at friskheden i druernes aromaer bevares. Dette klima giver i forening med de magre limstensjorde optimale betingelser for at dyrke druer af høj kvalitet. Bodegas Aragonesas Grundlagt i 1984 er Bodegas Aragonesas den ledende producent i Campo de Borja. I alt kultiveres der 3.700 hektar vinmarker, lidt mere end halvdelen af områdets areal. Chispas fremstilles af vinmagerene Javier Vela og Fernando Mora, der lader den mest moderne teknik i kældrene gå hånd i hånd med de gamle, traditionelle metoder til dyrkningen af druerne.

Normalpris: DKK  59,00
Specialpris DKK  50,00
Spar DKK  9,00
PRISMATCH

Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Chispas er er en ekstraordinært god rosé på sit prispunkt. Den er fremstillet af halvt af hver af druerne Garnacha og Tempranillo, dyrket i en højde af 600 meter over havet. Ved ankomsten til kældrene afstilkes og knuses druerne og placeres derefter i en tank ved lave temperaturer i mellem 8 og 12 timer. Herved frigøres aromatiske substanser og nok farvestoffer til vinen får sin smukke rosé farve. Herefter startes gæringen, der kontrolleres ved en temperatur omkring de 16 grader. I glasset forfører Chispas Rosé med en smuk jordbær-rød farve. Duften er appetitlig og byder på intense røde bær og frugter. Smagen er fyldig og mættet med solmoden frugt og slutter af med en livgivende friskhed i finishen. Campo de Borja – kvalitet fra Aragon provinsen Campo de Borja er et spansk vindistrikt Aragon provinsen. Området omfatter 6.300 hektar placeret mellem 350 og 750 meter over havet, på de nedre skråninger af Moncayo bjerget, der har stor betydning for det lokale microklima. Klimaet er her udpræget kontinentalt og barskt med varme, tørre somre og kolde vintre.Dagende kan være ekstremt varme, men kølige nætter sikrer at friskheden i druernes aromaer bevares. Dette klima giver i forening med de magre limstensjorde optimale betingelser for at dyrke druer af høj kvalitet. Bodegas Aragonesas Grundlagt i 1984 er Bodegas Aragonesas den ledende producent i Campo de Borja. I alt kultiveres der 3.700 hektar vinmarker, lidt mere end halvdelen af områdets areal. Chispas fremstilles af vinmagerene Javier Vela og Fernando Mora, der lader den mest moderne teknik i kældrene gå hånd i hånd med de gamle, traditionelle metoder til dyrkningen af druerne.

Alkohol 13,5%
Type Rosevin
Land Spanien
Område Campo de Borja
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ