byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Crozes Hermitage 2016 Domaine de Thalabert, Paul Jaboulet Ainé ØKO

97 Point - Jeb Dunnuck (årgang 2015)


95 Point - The Wine Advodate (årgang 2015)


Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver max. 25-30 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på træfad. Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper…


Paul Jaboulet


Da Gérard Jaboulets døde i slutningen af 1990'erne, gennemgik firmaet en vanskelig tid, men efter familien Freys opkøb af Paul Jaboulet Aîné i 2006, er det nu igen tilbage i den absolutte elite. Familien Frey stammer fra Champagne, hvor man ejer 100 ha. vinmarker. Familien ejer desuden også Château la Lagune, 3. Cru Classé i Bordeaux samt mindre besiddelser i Bourgogne og i Valais, Schweiz.Den ældste datter i familien Frey, Caroline, har forestået genopbygningen af Paul Jaboulet Aîné og er fortsat i spidsen for firmaet. Hun er uddannet ønolog i Bordeaux og er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne. Alle firmaets marker er således blevet grundigt renoverede, og nye topparceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er blevet købt og tillagt den i forvejen imponerende portefølje af markbesiddelser, som nu i alt andrager 120 ha. Druerne fra alle disse marker suppleres i begrænset omfang med druer, som man indkøber på Negociant-basis fra faste vindyrkere. Som et led i den fortsatte udvikling af firmaet har Caroline Frey ved købet iværksat et kæmpe program med overgang til økologisk dyrkning. Man har således siden 2013 dyrket alle marker økologisk, og fra og med årgang 2016 er alle domaine-vinene fra Jaboulet certificeret økologiske.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er med sine ca. 820 ha. vinmarker det nordlige Rhônes største vindistrikt og strækker sig på flodens venstre bred mellem byerne Tain og Romans i ikke mindre end 11 kommuner i Drôme-départementet. Markerne vender mod syd og øst og omringer Hermitage-bjerget. Flere af vinmarkerne er anlagt i terrasser og over dem ligger ruinerne af tårne, der vidner om fortidens  overherredømme. Rødvinene i dette område produceres udelukkende på Syrah-druen, (dog er det tilladt at anvende 15% Marsanne eller Roussane), mens de hvide produceres på druerne Rousanne og Marsanne. Røde Crozes-Hermitage vine har godt af nogle få års lagring og udvikler flotte nuancer af røde frugter, læder og krydderier. Mange af dem fortjener en god iltning på karaffel inden servering. De hvide er ofte dejlig, forfriskende i deres ungdom og de bedste af dem modner ganske godt og får spændende aromaer af nødder og modne grapefrugter.

97 Point - Jeb Dunnuck (årgang 2015)


95 Point - The Wine Advodate (årgang 2015)


Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver max. 25-30 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på træfad. Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper…


Paul Jaboulet


Da Gérard Jaboulets døde i slutningen af 1990'erne, gennemgik firmaet en vanskelig tid, men efter familien Freys opkøb af Paul Jaboulet Aîné i 2006, er det nu igen tilbage i den absolutte elite. Familien Frey stammer fra Champagne, hvor man ejer 100 ha. vinmarker. Familien ejer desuden også Château la Lagune, 3. Cru Classé i Bordeaux samt mindre besiddelser i Bourgogne og i Valais, Schweiz.Den ældste datter i familien Frey, Caroline, har forestået genopbygningen af Paul Jaboulet Aîné og er fortsat i spidsen for firmaet. Hun er uddannet ønolog i Bordeaux og er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne. Alle firmaets marker er således blevet grundigt renoverede, og nye topparceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er blevet købt og tillagt den i forvejen imponerende portefølje af markbesiddelser, som nu i alt andrager 120 ha. Druerne fra alle disse marker suppleres i begrænset omfang med druer, som man indkøber på Negociant-basis fra faste vindyrkere. Som et led i den fortsatte udvikling af firmaet har Caroline Frey ved købet iværksat et kæmpe program med overgang til økologisk dyrkning. Man har således siden 2013 dyrket alle marker økologisk, og fra og med årgang 2016 er alle domaine-vinene fra Jaboulet certificeret økologiske.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er med sine ca. 820 ha. vinmarker det nordlige Rhônes største vindistrikt og strækker sig på flodens venstre bred mellem byerne Tain og Romans i ikke mindre end 11 kommuner i Drôme-départementet. Markerne vender mod syd og øst og omringer Hermitage-bjerget. Flere af vinmarkerne er anlagt i terrasser og over dem ligger ruinerne af tårne, der vidner om fortidens  overherredømme. Rødvinene i dette område produceres udelukkende på Syrah-druen, (dog er det tilladt at anvende 15% Marsanne eller Roussane), mens de hvide produceres på druerne Rousanne og Marsanne. Røde Crozes-Hermitage vine har godt af nogle få års lagring og udvikler flotte nuancer af røde frugter, læder og krydderier. Mange af dem fortjener en god iltning på karaffel inden servering. De hvide er ofte dejlig, forfriskende i deres ungdom og de bedste af dem modner ganske godt og får spændende aromaer af nødder og modne grapefrugter.

DKK  425,00
Fra DKK  259,00
Spar DKK  166,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  425,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  259,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

97 Point - Jeb Dunnuck (årgang 2015)


95 Point - The Wine Advodate (årgang 2015)


Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver max. 25-30 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på træfad. Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper…


Paul Jaboulet


Da Gérard Jaboulets døde i slutningen af 1990'erne, gennemgik firmaet en vanskelig tid, men efter familien Freys opkøb af Paul Jaboulet Aîné i 2006, er det nu igen tilbage i den absolutte elite. Familien Frey stammer fra Champagne, hvor man ejer 100 ha. vinmarker. Familien ejer desuden også Château la Lagune, 3. Cru Classé i Bordeaux samt mindre besiddelser i Bourgogne og i Valais, Schweiz.Den ældste datter i familien Frey, Caroline, har forestået genopbygningen af Paul Jaboulet Aîné og er fortsat i spidsen for firmaet. Hun er uddannet ønolog i Bordeaux og er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne. Alle firmaets marker er således blevet grundigt renoverede, og nye topparceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er blevet købt og tillagt den i forvejen imponerende portefølje af markbesiddelser, som nu i alt andrager 120 ha. Druerne fra alle disse marker suppleres i begrænset omfang med druer, som man indkøber på Negociant-basis fra faste vindyrkere. Som et led i den fortsatte udvikling af firmaet har Caroline Frey ved købet iværksat et kæmpe program med overgang til økologisk dyrkning. Man har således siden 2013 dyrket alle marker økologisk, og fra og med årgang 2016 er alle domaine-vinene fra Jaboulet certificeret økologiske.


Crozes Hermitage


Crozes-Hermitage er med sine ca. 820 ha. vinmarker det nordlige Rhônes største vindistrikt og strækker sig på flodens venstre bred mellem byerne Tain og Romans i ikke mindre end 11 kommuner i Drôme-départementet. Markerne vender mod syd og øst og omringer Hermitage-bjerget. Flere af vinmarkerne er anlagt i terrasser og over dem ligger ruinerne af tårne, der vidner om fortidens  overherredømme. Rødvinene i dette område produceres udelukkende på Syrah-druen, (dog er det tilladt at anvende 15% Marsanne eller Roussane), mens de hvide produceres på druerne Rousanne og Marsanne. Røde Crozes-Hermitage vine har godt af nogle få års lagring og udvikler flotte nuancer af røde frugter, læder og krydderier. Mange af dem fortjener en god iltning på karaffel inden servering. De hvide er ofte dejlig, forfriskende i deres ungdom og de bedste af dem modner ganske godt og får spændende aromaer af nødder og modne grapefrugter.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Paul Jaboulet
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Crozes Hermitage
Årgang 2016
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ