byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Frederiksdal Reserve Kirsebærvin 50cl

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdal Reserve er sammenstukket af to forskellige årgange. 70% består af den fine årgang 2009 fra Skovmark - og 30% af Frederiksdals bedste vin fra Nielstrupmark i 2011. Vinen er lagret på små 225 liters franske træfade i op til 30 måneder.


Den lange fadlagring har tilføjet flotte noter af kaffe og chokolade. Desuden er Reserve’en forstærket med Frederiksdals eget kirsebærdestillat, der tilfører vinen diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær.


Til oste, patéer, vildt, braiseret okse, eller kraftige desserter med mørk chokolade. Bør hældes på karaffel.
Vinifikation
: Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke.

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdal Reserve er sammenstukket af to forskellige årgange. 70% består af den fine årgang 2009 fra Skovmark - og 30% af Frederiksdals bedste vin fra Nielstrupmark i 2011. Vinen er lagret på små 225 liters franske træfade i op til 30 måneder.


Den lange fadlagring har tilføjet flotte noter af kaffe og chokolade. Desuden er Reserve’en forstærket med Frederiksdals eget kirsebærdestillat, der tilfører vinen diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær.


Til oste, patéer, vildt, braiseret okse, eller kraftige desserter med mørk chokolade. Bør hældes på karaffel.
Vinifikation
: Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke.

DKK  229,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Frederiksdal Reserve er sammenstukket af to forskellige årgange. 70% består af den fine årgang 2009 fra Skovmark - og 30% af Frederiksdals bedste vin fra Nielstrupmark i 2011. Vinen er lagret på små 225 liters franske træfade i op til 30 måneder.


Den lange fadlagring har tilføjet flotte noter af kaffe og chokolade. Desuden er Reserve’en forstærket med Frederiksdals eget kirsebærdestillat, der tilfører vinen diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær.


Til oste, patéer, vildt, braiseret okse, eller kraftige desserter med mørk chokolade. Bør hældes på karaffel.
Vinifikation
: Stevnsbærrene har vildgæret i 2-4 dage for at tilføre en mere kompleks smag. Herefter er bærrene presset og gæret videre på ståltanke.

Alkohol 15%
Type Dessertvin
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
Størrelse 50 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ