byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Frederiksdal Vermouth af Kirsebær 15,5% 50cl

Frederiksdal Vermouth er en afstikker fra producentens vanlige hjemmebane i kirsebærvine. Blot 2.000 eksemplarer er produceret, naturligvis på de samme stevnsbær som vinene, men denne gang smagt til med malurt og udtræk af friske appelsin- og citronskaller, ægte vanilje, kanel, kaffebønner og anisfrø.


Farve: Dyb rødbrun.


Duft: Sød og krydret duft af lakrids, kirsebær, kaffe og kanel.


Smagsnoter: Masser af power i smagen, som er fint balanceret mellem sødme, syre og bitterhed. Krydret afslutning og lang eftersmag.


Serveringsforslag: Nyd den rent med is, i cocktails eller med tonic.


Da Harald Krabbe arvede godset Frederiksdal på Lolland, gik der ikke længe før han besluttede sig for at rive kirsebærtræerne op og plante korn i stedet. Heldigvis ombestemte han sig efter et møde med kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen, og i dag er Frederiksdal Kirsebærvin en essentiel del af det danske vinlandskab.


Lollands milde, kystnære klima giver de perfekte betingelser for kirsebærtræerne hos Frederiksdal. Alle bærrene er sure kirsebær, som er en anden sort der ikke indeholder så meget vand som de søde spisekirsebær vi fortærer i rå mængder om sommeren. Surkirsebær, eller stevnsbær, er kendt som ”nordens druer”, og hos Frederiksdal dyrkes en række sub-kloner med forskellige egenskaber, og man er desuden opmærksom på de forskellige markers terroir – præcis som var det en vingård i Bourgogne.


Frederiksdal producerer en række vidt forskellige vine, men fælles for dem alle er, at de er langt fra den Cherry Herring, de fleste tænker på, når de hører ordet ”kirsebærvin”. Det er netop vin, og ikke likør. Nogle af vinene lagres på egetræsfade der før har indeholdt portvin, Grand Marnier eller sherry, andre på glasballoner eller ståltanke. Det kommer naturligvis an på, hvad den pågældende vin har bedst af.

Frederiksdal Vermouth er en afstikker fra producentens vanlige hjemmebane i kirsebærvine. Blot 2.000 eksemplarer er produceret, naturligvis på de samme stevnsbær som vinene, men denne gang smagt til med malurt og udtræk af friske appelsin- og citronskaller, ægte vanilje, kanel, kaffebønner og anisfrø.


Farve: Dyb rødbrun.


Duft: Sød og krydret duft af lakrids, kirsebær, kaffe og kanel.


Smagsnoter: Masser af power i smagen, som er fint balanceret mellem sødme, syre og bitterhed. Krydret afslutning og lang eftersmag.


Serveringsforslag: Nyd den rent med is, i cocktails eller med tonic.


Da Harald Krabbe arvede godset Frederiksdal på Lolland, gik der ikke længe før han besluttede sig for at rive kirsebærtræerne op og plante korn i stedet. Heldigvis ombestemte han sig efter et møde med kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen, og i dag er Frederiksdal Kirsebærvin en essentiel del af det danske vinlandskab.


Lollands milde, kystnære klima giver de perfekte betingelser for kirsebærtræerne hos Frederiksdal. Alle bærrene er sure kirsebær, som er en anden sort der ikke indeholder så meget vand som de søde spisekirsebær vi fortærer i rå mængder om sommeren. Surkirsebær, eller stevnsbær, er kendt som ”nordens druer”, og hos Frederiksdal dyrkes en række sub-kloner med forskellige egenskaber, og man er desuden opmærksom på de forskellige markers terroir – præcis som var det en vingård i Bourgogne.


Frederiksdal producerer en række vidt forskellige vine, men fælles for dem alle er, at de er langt fra den Cherry Herring, de fleste tænker på, når de hører ordet ”kirsebærvin”. Det er netop vin, og ikke likør. Nogle af vinene lagres på egetræsfade der før har indeholdt portvin, Grand Marnier eller sherry, andre på glasballoner eller ståltanke. Det kommer naturligvis an på, hvad den pågældende vin har bedst af.

DKK  199,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Frederiksdal Vermouth er en afstikker fra producentens vanlige hjemmebane i kirsebærvine. Blot 2.000 eksemplarer er produceret, naturligvis på de samme stevnsbær som vinene, men denne gang smagt til med malurt og udtræk af friske appelsin- og citronskaller, ægte vanilje, kanel, kaffebønner og anisfrø.


Farve: Dyb rødbrun.


Duft: Sød og krydret duft af lakrids, kirsebær, kaffe og kanel.


Smagsnoter: Masser af power i smagen, som er fint balanceret mellem sødme, syre og bitterhed. Krydret afslutning og lang eftersmag.


Serveringsforslag: Nyd den rent med is, i cocktails eller med tonic.


Da Harald Krabbe arvede godset Frederiksdal på Lolland, gik der ikke længe før han besluttede sig for at rive kirsebærtræerne op og plante korn i stedet. Heldigvis ombestemte han sig efter et møde med kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen, og i dag er Frederiksdal Kirsebærvin en essentiel del af det danske vinlandskab.


Lollands milde, kystnære klima giver de perfekte betingelser for kirsebærtræerne hos Frederiksdal. Alle bærrene er sure kirsebær, som er en anden sort der ikke indeholder så meget vand som de søde spisekirsebær vi fortærer i rå mængder om sommeren. Surkirsebær, eller stevnsbær, er kendt som ”nordens druer”, og hos Frederiksdal dyrkes en række sub-kloner med forskellige egenskaber, og man er desuden opmærksom på de forskellige markers terroir – præcis som var det en vingård i Bourgogne.


Frederiksdal producerer en række vidt forskellige vine, men fælles for dem alle er, at de er langt fra den Cherry Herring, de fleste tænker på, når de hører ordet ”kirsebærvin”. Det er netop vin, og ikke likør. Nogle af vinene lagres på egetræsfade der før har indeholdt portvin, Grand Marnier eller sherry, andre på glasballoner eller ståltanke. Det kommer naturligvis an på, hvad den pågældende vin har bedst af.

Alkohol 15,5%
Type Vermouth
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
Størrelse 50 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ