La Chapelle D'ESCURAC 2019 Cru Bourgeois, Médoc

La Chapelle d’Escurac er andenvinen fra det anerkendte Médoc-slot Château d’Escurac, der bærer klassifikationen Cru Bourgeois. Normalt udgør førstevinen op mod 80 % af den samlede produktion, men i årgangen 2019 er billedet usædvanligt: her blev størstedelen af høsten anvendt til netop Chapelle d’Escurac. Det gør årgangen til noget særligt, da vinen i praksis ligger tættere på førstevinens niveau end normalt.


Château d’Escurac har en lang historie, men det var først i nyere tid, at ejendommen for alvor fik vinverdenens opmærksomhed. Ejendommen er beliggende på den højeste punkt i Médoc og har en ideel undergrund for vinproduktion. Indtil 1990 blev druerne dog solgt til det lokale kooperativ, og først med købet af ejendommen af Jean-Marc Landureau samme år begyndte den moderne æra for Château d’Escurac.


Jean-Marc foretog betydelige investeringer i både vinmarker og kældre, og hans indsats kulminerede med sejren i "Coupe des Crus Bourgeois du Médoc" i 1999 – en anerkendelse som markerede ejendommens indtræden blandt Médocs bedste.


Efter Jean-Marc Landureaus pludselige død i 2017, videreføres ejendommen i dag af hans datter Anne Landureau, mens hendes mor, Merete Løvig Larsen, varetager den daglige drift som direktør. Ejendommen drives fortsat med respekt for traditionerne og fokus på kvalitet.


Produktionen følger klassisk Médoc-stil. Vinen lagres i 12 måneder på franske egefade, hvoraf cirka en tredjedel er nye hvert år. Resultatet er en elegant og harmonisk vin med tydelig terroirkarakter og stor holdbarhed.

La Chapelle d’Escurac er andenvinen fra det anerkendte Médoc-slot Château d’Escurac, der bærer klassifikationen Cru Bourgeois. Normalt udgør førstevinen op mod 80 % af den samlede produktion, men i årgangen 2019 er billedet usædvanligt: her blev størstedelen af høsten anvendt til netop Chapelle d’Escurac. Det gør årgangen til noget særligt, da vinen i praksis ligger tættere på førstevinens niveau end normalt.


Château d’Escurac har en lang historie, men det var først i nyere tid, at ejendommen for alvor fik vinverdenens opmærksomhed. Ejendommen er beliggende på den højeste punkt i Médoc og har en ideel undergrund for vinproduktion. Indtil 1990 blev druerne dog solgt til det lokale kooperativ, og først med købet af ejendommen af Jean-Marc Landureau samme år begyndte den moderne æra for Château d’Escurac.


Jean-Marc foretog betydelige investeringer i både vinmarker og kældre, og hans indsats kulminerede med sejren i "Coupe des Crus Bourgeois du Médoc" i 1999 – en anerkendelse som markerede ejendommens indtræden blandt Médocs bedste.


Efter Jean-Marc Landureaus pludselige død i 2017, videreføres ejendommen i dag af hans datter Anne Landureau, mens hendes mor, Merete Løvig Larsen, varetager den daglige drift som direktør. Ejendommen drives fortsat med respekt for traditionerne og fokus på kvalitet.


Produktionen følger klassisk Médoc-stil. Vinen lagres i 12 måneder på franske egefade, hvoraf cirka en tredjedel er nye hvert år. Resultatet er en elegant og harmonisk vin med tydelig terroirkarakter og stor holdbarhed.

DKK  99,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

La Chapelle d’Escurac er andenvinen fra det anerkendte Médoc-slot Château d’Escurac, der bærer klassifikationen Cru Bourgeois. Normalt udgør førstevinen op mod 80 % af den samlede produktion, men i årgangen 2019 er billedet usædvanligt: her blev størstedelen af høsten anvendt til netop Chapelle d’Escurac. Det gør årgangen til noget særligt, da vinen i praksis ligger tættere på førstevinens niveau end normalt.


Château d’Escurac har en lang historie, men det var først i nyere tid, at ejendommen for alvor fik vinverdenens opmærksomhed. Ejendommen er beliggende på den højeste punkt i Médoc og har en ideel undergrund for vinproduktion. Indtil 1990 blev druerne dog solgt til det lokale kooperativ, og først med købet af ejendommen af Jean-Marc Landureau samme år begyndte den moderne æra for Château d’Escurac.


Jean-Marc foretog betydelige investeringer i både vinmarker og kældre, og hans indsats kulminerede med sejren i "Coupe des Crus Bourgeois du Médoc" i 1999 – en anerkendelse som markerede ejendommens indtræden blandt Médocs bedste.


Efter Jean-Marc Landureaus pludselige død i 2017, videreføres ejendommen i dag af hans datter Anne Landureau, mens hendes mor, Merete Løvig Larsen, varetager den daglige drift som direktør. Ejendommen drives fortsat med respekt for traditionerne og fokus på kvalitet.


Produktionen følger klassisk Médoc-stil. Vinen lagres i 12 måneder på franske egefade, hvoraf cirka en tredjedel er nye hvert år. Resultatet er en elegant og harmonisk vin med tydelig terroirkarakter og stor holdbarhed.

Alkohol 13,50%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bordeaux
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ