byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

La Hormiga de Antidoto 2016 Ribera Del Duero

Antídoto er et forholdvis nyt projekt fremstillet første gang i årgang 2009 af den fremadstormende unge franskemand Bertrand Sourdais. Ribera er ikke blot Ribera ifølge Bertrand. Druerne til Antidoto kommer fra op til 80-100 år "tussegamle" vinstokke i Soria provinsen som ligger i den østligste del af Ribera Del Duero. Soria provinsen beskriver Bertrand Sourdais  også som  "at sidde på taget af Ribera", hvor temperaturerne er køligere end i resten af ​​Ribera del Duero. De mange forskellige jordtyper i Soria har typisk to ting til fælles: jordbundens fattighed og en overflod af sand, der har holdt Phylloxera væk i de sidste 150 år. Som en følge heraf er dette en af ​​de største koncentrationer af udyrket vinstokke i Europa. Ifølge Bertrand Sourdais tilbyder Soría provinsen en slags overgangsvinstype, der i de rigtige hænder blander Riojas duft og finesse med Ribera del Duero's traditionelle kraft og dybde.


Hos Bertrand brugers der lange, blide macerationer for at minimere tanninekstraktion og ingen nye fade anvendes til lagring. Det umiddelbare mål er en vin med balance, fyldige aromaer og komplette tanniner. Denne vin repræsenterer perfekt den klassiske stil, hvor frugt og efterfølgende aldring kombineres perfekt.


Luiz Guiterrez, Rober Parker 92+ Point: Like the majority of the reds, the 2016 La Hormiga de Antídoto is the best vintage so far of this cuvée, produced exclusively from their own very old vineyards in San Esteban de Gormaz. It matured in about 50% new barrels for 15 months, a shorter tme than before, because they saw the 2016s were ready with less time in oak. It's quite marked by the élevage, and I always find this wine quite oaky. I'm not sure the wine improves with so much new oak (infact, I'd like to taste it from used barrels), as it is noticeable not only in the aromas but also in the texture of the tannins and, of course, in the flavors, where I saw a faint bitterness. Wait a little for the wine to absorb the oak. 14,000 bottles were filled in March 2018.

Antídoto er et forholdvis nyt projekt fremstillet første gang i årgang 2009 af den fremadstormende unge franskemand Bertrand Sourdais. Ribera er ikke blot Ribera ifølge Bertrand. Druerne til Antidoto kommer fra op til 80-100 år "tussegamle" vinstokke i Soria provinsen som ligger i den østligste del af Ribera Del Duero. Soria provinsen beskriver Bertrand Sourdais  også som  "at sidde på taget af Ribera", hvor temperaturerne er køligere end i resten af ​​Ribera del Duero. De mange forskellige jordtyper i Soria har typisk to ting til fælles: jordbundens fattighed og en overflod af sand, der har holdt Phylloxera væk i de sidste 150 år. Som en følge heraf er dette en af ​​de største koncentrationer af udyrket vinstokke i Europa. Ifølge Bertrand Sourdais tilbyder Soría provinsen en slags overgangsvinstype, der i de rigtige hænder blander Riojas duft og finesse med Ribera del Duero's traditionelle kraft og dybde.


Hos Bertrand brugers der lange, blide macerationer for at minimere tanninekstraktion og ingen nye fade anvendes til lagring. Det umiddelbare mål er en vin med balance, fyldige aromaer og komplette tanniner. Denne vin repræsenterer perfekt den klassiske stil, hvor frugt og efterfølgende aldring kombineres perfekt.


Luiz Guiterrez, Rober Parker 92+ Point: Like the majority of the reds, the 2016 La Hormiga de Antídoto is the best vintage so far of this cuvée, produced exclusively from their own very old vineyards in San Esteban de Gormaz. It matured in about 50% new barrels for 15 months, a shorter tme than before, because they saw the 2016s were ready with less time in oak. It's quite marked by the élevage, and I always find this wine quite oaky. I'm not sure the wine improves with so much new oak (infact, I'd like to taste it from used barrels), as it is noticeable not only in the aromas but also in the texture of the tannins and, of course, in the flavors, where I saw a faint bitterness. Wait a little for the wine to absorb the oak. 14,000 bottles were filled in March 2018.

DKK  249,00
Fra DKK  199,00
Spar DKK  50,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  249,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  199,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Antídoto er et forholdvis nyt projekt fremstillet første gang i årgang 2009 af den fremadstormende unge franskemand Bertrand Sourdais. Ribera er ikke blot Ribera ifølge Bertrand. Druerne til Antidoto kommer fra op til 80-100 år "tussegamle" vinstokke i Soria provinsen som ligger i den østligste del af Ribera Del Duero. Soria provinsen beskriver Bertrand Sourdais  også som  "at sidde på taget af Ribera", hvor temperaturerne er køligere end i resten af ​​Ribera del Duero. De mange forskellige jordtyper i Soria har typisk to ting til fælles: jordbundens fattighed og en overflod af sand, der har holdt Phylloxera væk i de sidste 150 år. Som en følge heraf er dette en af ​​de største koncentrationer af udyrket vinstokke i Europa. Ifølge Bertrand Sourdais tilbyder Soría provinsen en slags overgangsvinstype, der i de rigtige hænder blander Riojas duft og finesse med Ribera del Duero's traditionelle kraft og dybde.


Hos Bertrand brugers der lange, blide macerationer for at minimere tanninekstraktion og ingen nye fade anvendes til lagring. Det umiddelbare mål er en vin med balance, fyldige aromaer og komplette tanniner. Denne vin repræsenterer perfekt den klassiske stil, hvor frugt og efterfølgende aldring kombineres perfekt.


Luiz Guiterrez, Rober Parker 92+ Point: Like the majority of the reds, the 2016 La Hormiga de Antídoto is the best vintage so far of this cuvée, produced exclusively from their own very old vineyards in San Esteban de Gormaz. It matured in about 50% new barrels for 15 months, a shorter tme than before, because they saw the 2016s were ready with less time in oak. It's quite marked by the élevage, and I always find this wine quite oaky. I'm not sure the wine improves with so much new oak (infact, I'd like to taste it from used barrels), as it is noticeable not only in the aromas but also in the texture of the tannins and, of course, in the flavors, where I saw a faint bitterness. Wait a little for the wine to absorb the oak. 14,000 bottles were filled in March 2018.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Bodegas Antidoto
Land Spanien
Område Ribera Del Duero
Årgang 2016
Størrelse 75 cl
Druetype Tempranillo
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ