La Redonne 2024 Cotes du Rhone BLANC, Jean-luc Colombo ØKO

La Redonne – opkaldt efter en smuk bugt – er en elegant hvidvin fra Jean-Luc Colombo, fremstillet af 70 % Viognier og 30 % Roussanne, dyrket på veldrænede terrasser i nogle af de bedste områder i Rhône.


Vinen vinificeres i temperaturkontrollerede ståltanke for at bevare druernes rene og friske aromaer. En mindre andel modnes efterfølgende "sur lie" (med bundfald) på to år gamle franske egetræsfade, hvilket tilfører ekstra dybde og kompleksitet. Resten lagres ligeledes med bundfald, men forbliver i ståltank for at sikre vinens friskhed og finesse.


La Redonne imponerer med en intens og aromatisk duft af abrikos, tørrede frugter, hasselnød og et strejf af honning. Smagen er sprød, frisk og flot balanceret – en vin med både karakter og elegance.


Nydes ideelt nu eller inden for 2–3 år fra høståret. Perfekt som aperitif eller som ledsager til skaldyr, lyse fiskeretter og kylling.


Oprindeligt var det Romerne, der for to årtusinder siden bragte vindyrkningen til Frankrig.De sejlede fra Middelhavet op ad den mægtige Rhône flod og fandt på begge sider affloden ikke bare fremragende betingelser for vindyrkning; de fandt også en enormdiversitet. Rhône floden har sat sit præg på området og har formet både skråninger og de fladereområder. Og samtidig har floden ført enorme mængder af kartoffelstore, rundslebne stenog sand med sig. Sammen med det solrige, varme klima, giver det fantastiske mulighederfor vindyrkning.


Vins Jean-Luc Colombo - A family story
”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas ersom en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: at passe på naturen, at nydemad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid igastronomien, og det løber som en rød tråd igennem ALT de skaber. I 2010 tilsluttedeLaure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fraresten af verden.
Jean-Luc og Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 årsiden og mener, at det er her i granitten Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøresdet i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombofamilien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpfulprogrammet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er,at beskytte

La Redonne – opkaldt efter en smuk bugt – er en elegant hvidvin fra Jean-Luc Colombo, fremstillet af 70 % Viognier og 30 % Roussanne, dyrket på veldrænede terrasser i nogle af de bedste områder i Rhône.


Vinen vinificeres i temperaturkontrollerede ståltanke for at bevare druernes rene og friske aromaer. En mindre andel modnes efterfølgende "sur lie" (med bundfald) på to år gamle franske egetræsfade, hvilket tilfører ekstra dybde og kompleksitet. Resten lagres ligeledes med bundfald, men forbliver i ståltank for at sikre vinens friskhed og finesse.


La Redonne imponerer med en intens og aromatisk duft af abrikos, tørrede frugter, hasselnød og et strejf af honning. Smagen er sprød, frisk og flot balanceret – en vin med både karakter og elegance.


Nydes ideelt nu eller inden for 2–3 år fra høståret. Perfekt som aperitif eller som ledsager til skaldyr, lyse fiskeretter og kylling.


Oprindeligt var det Romerne, der for to årtusinder siden bragte vindyrkningen til Frankrig.De sejlede fra Middelhavet op ad den mægtige Rhône flod og fandt på begge sider affloden ikke bare fremragende betingelser for vindyrkning; de fandt også en enormdiversitet. Rhône floden har sat sit præg på området og har formet både skråninger og de fladereområder. Og samtidig har floden ført enorme mængder af kartoffelstore, rundslebne stenog sand med sig. Sammen med det solrige, varme klima, giver det fantastiske mulighederfor vindyrkning.


Vins Jean-Luc Colombo - A family story
”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas ersom en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: at passe på naturen, at nydemad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid igastronomien, og det løber som en rød tråd igennem ALT de skaber. I 2010 tilsluttedeLaure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fraresten af verden.
Jean-Luc og Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 årsiden og mener, at det er her i granitten Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøresdet i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombofamilien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpfulprogrammet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er,at beskytte

DKK  179,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

La Redonne – opkaldt efter en smuk bugt – er en elegant hvidvin fra Jean-Luc Colombo, fremstillet af 70 % Viognier og 30 % Roussanne, dyrket på veldrænede terrasser i nogle af de bedste områder i Rhône.


Vinen vinificeres i temperaturkontrollerede ståltanke for at bevare druernes rene og friske aromaer. En mindre andel modnes efterfølgende "sur lie" (med bundfald) på to år gamle franske egetræsfade, hvilket tilfører ekstra dybde og kompleksitet. Resten lagres ligeledes med bundfald, men forbliver i ståltank for at sikre vinens friskhed og finesse.


La Redonne imponerer med en intens og aromatisk duft af abrikos, tørrede frugter, hasselnød og et strejf af honning. Smagen er sprød, frisk og flot balanceret – en vin med både karakter og elegance.


Nydes ideelt nu eller inden for 2–3 år fra høståret. Perfekt som aperitif eller som ledsager til skaldyr, lyse fiskeretter og kylling.


Oprindeligt var det Romerne, der for to årtusinder siden bragte vindyrkningen til Frankrig.De sejlede fra Middelhavet op ad den mægtige Rhône flod og fandt på begge sider affloden ikke bare fremragende betingelser for vindyrkning; de fandt også en enormdiversitet. Rhône floden har sat sit præg på området og har formet både skråninger og de fladereområder. Og samtidig har floden ført enorme mængder af kartoffelstore, rundslebne stenog sand med sig. Sammen med det solrige, varme klima, giver det fantastiske mulighederfor vindyrkning.


Vins Jean-Luc Colombo - A family story
”Min passion er at skabe vine, som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker, at hvert glas ersom en sang, der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet: at passe på naturen, at nydemad og at dele med andre…” Anne og Jean-Luc Colombo er begge ønologer med en fortid igastronomien, og det løber som en rød tråd igennem ALT de skaber. I 2010 tilsluttedeLaure Colombo sig familiefirmaet efter en ønologuddannelse og masser af erfaring fraresten af verden.
Jean-Luc og Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 årsiden og mener, at det er her i granitten Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøresdet i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet”unaturligt”, hvilket sikrer, at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives. Colombofamilien er stærkt forbundet med bier (Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpfulprogrammet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er,at beskytte

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Côtes du Rhône
Årgang 2024
Størrelse 75 cl
Druetype Rousanne, Viognier
Vin til mad Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Salater, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ