byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Vermentino 2018 Toscana, LaSelva, Maremma

Her får du en tør, intens og frugtig Vermentino af den bedste kvalitet, som er dyrket i det optimale krydsfelt mellem Middelshavssolskin og kølige briser fra det Tyrrhenske hav. En rigtig tørstslukker!


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

Nyhed

Her får du en tør, intens og frugtig Vermentino af den bedste kvalitet, som er dyrket i det optimale krydsfelt mellem Middelshavssolskin og kølige briser fra det Tyrrhenske hav. En rigtig tørstslukker!


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

DKK  129,00

Ikke på Lager | Lev. 2-4 hverdage

Se Fragtpriser

Her får du en tør, intens og frugtig Vermentino af den bedste kvalitet, som er dyrket i det optimale krydsfelt mellem Middelshavssolskin og kølige briser fra det Tyrrhenske hav. En rigtig tørstslukker!


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

Alkohol 13,5%
Type Hvidvin
Producent Cantina La Selva
Land Italien
Område Toscana
Underområde Maremma
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Vermentino
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Salater, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ