byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Lenotti 2017 Amarone Della Valpolicella Classico, Cantine Lenotti

Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver trækarakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.


Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina (70%), Rondinella (25%) og Oselata høstet på firmaets parceller i Classico-området nær landsbyen S. Ambrogio di Valpolicella. Vinen produceres kun i de bedste årgange og druerne tørrer i flade kasser til januar-februar. Efter en lang gæring modner vinen i 3-5 år på store træfade af eg fra diverse, selekterede oprindelser. Vinen aftappes efter en meget let filtrering.


Vinen har en let tagstensrød farve og en meget æterisk og eksotisk duft. Smagen er kompleks, “varm” og velouragtig med en charmerende friskhed og tørhed til sidst, som sammen med en diskret trækarakter, giver god harmoni. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.

Tilbud

Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver trækarakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.


Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina (70%), Rondinella (25%) og Oselata høstet på firmaets parceller i Classico-området nær landsbyen S. Ambrogio di Valpolicella. Vinen produceres kun i de bedste årgange og druerne tørrer i flade kasser til januar-februar. Efter en lang gæring modner vinen i 3-5 år på store træfade af eg fra diverse, selekterede oprindelser. Vinen aftappes efter en meget let filtrering.


Vinen har en let tagstensrød farve og en meget æterisk og eksotisk duft. Smagen er kompleks, “varm” og velouragtig med en charmerende friskhed og tørhed til sidst, som sammen med en diskret trækarakter, giver god harmoni. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.

Normalpris: DKK  349,00
Specialpris DKK  299,00
Spar DKK  50,00

Ikke på Lager | Lev. 5-8 hverdage

Se Fragtpriser

Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver trækarakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.


Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina (70%), Rondinella (25%) og Oselata høstet på firmaets parceller i Classico-området nær landsbyen S. Ambrogio di Valpolicella. Vinen produceres kun i de bedste årgange og druerne tørrer i flade kasser til januar-februar. Efter en lang gæring modner vinen i 3-5 år på store træfade af eg fra diverse, selekterede oprindelser. Vinen aftappes efter en meget let filtrering.


Vinen har en let tagstensrød farve og en meget æterisk og eksotisk duft. Smagen er kompleks, “varm” og velouragtig med en charmerende friskhed og tørhed til sidst, som sammen med en diskret trækarakter, giver god harmoni. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.

Alkohol 15,5%
Type Rødvin
Producent Lenotti
Land Italien
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Corvina, Molinara, Rondinella
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ