byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

MONBIRONE Barbera d´Alba 2015 DOC, Monchiero Carbone, Piemonte

Vinen fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.

Meget mere end Barolo...
Piemonte er først og fremmest kendt som Baroloens vugge, men det ville være livsfornægtende at snyde sig selv for regionens andre spændende vine på Barbera, Dolcetto, Brachetto og Moscato.

Topkvalitet fra familiebrug
Monchiero Carbone har hovedsæde i Canale i Roero, som er den del af Piemonte, der ligger nordvest for Alba mellem Langhe og Monferrato. Vingården stammer oprindeligt fra 1800-tallet, men blev i 1987 opkøbt af Marco Monchiero og Lucetta Carbone og omdøbt til Monchiero Carbone. I dag er det sønnen, Francesco, som med nidkær omhu dyrker vinmarkerne efter bæredygtige principper. Hans ønske er, at hver vin udtrykker sit unikke terroir. Hjemme i kælderen behandler han hver druesort nænsomt, så jordbundens unikke karakter træder frem

En legendarisk vinmark
MonBirone stammer fra den bedst kendte bakke omkring Canale. Her har de lokale dyrket Barbera på de lerholdige kalkstensskråninger i århundreder. Det var også her, vingårdens oprindelige ejer købte sin første parcel i 1918. Vinmarken breder sig omkring toppen af bakken i 300 meters højde og har eksponering mod både øst, syd og vest. Så forskellig eksponering giver mulighed for at mindske årgangsforskelle og sikrer dermed en konsistent kvalitet.

MonBirone Barbera d’Alba – Toppen af Barbera
MonBirone er Monchiero Carbone’s top-Barbera. Druerne høstes ved fuld modenhed, håndsorteres og gæres langsomt og skånsomt i op til 20 dage. Vinen hældes derefter på små fade af egetræ, hvor den gennemgår den malolaktiske gæring og lagrer på fadene i 15 – 20 måneder. Efter at den er hældt på flaske, lagrer den yderligere 6 måneder i kælderen før frigivelse. Den endelige vin fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.
Vinen fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.

Meget mere end Barolo...
Piemonte er først og fremmest kendt som Baroloens vugge, men det ville være livsfornægtende at snyde sig selv for regionens andre spændende vine på Barbera, Dolcetto, Brachetto og Moscato.

Topkvalitet fra familiebrug
Monchiero Carbone har hovedsæde i Canale i Roero, som er den del af Piemonte, der ligger nordvest for Alba mellem Langhe og Monferrato. Vingården stammer oprindeligt fra 1800-tallet, men blev i 1987 opkøbt af Marco Monchiero og Lucetta Carbone og omdøbt til Monchiero Carbone. I dag er det sønnen, Francesco, som med nidkær omhu dyrker vinmarkerne efter bæredygtige principper. Hans ønske er, at hver vin udtrykker sit unikke terroir. Hjemme i kælderen behandler han hver druesort nænsomt, så jordbundens unikke karakter træder frem

En legendarisk vinmark
MonBirone stammer fra den bedst kendte bakke omkring Canale. Her har de lokale dyrket Barbera på de lerholdige kalkstensskråninger i århundreder. Det var også her, vingårdens oprindelige ejer købte sin første parcel i 1918. Vinmarken breder sig omkring toppen af bakken i 300 meters højde og har eksponering mod både øst, syd og vest. Så forskellig eksponering giver mulighed for at mindske årgangsforskelle og sikrer dermed en konsistent kvalitet.

MonBirone Barbera d’Alba – Toppen af Barbera
MonBirone er Monchiero Carbone’s top-Barbera. Druerne høstes ved fuld modenhed, håndsorteres og gæres langsomt og skånsomt i op til 20 dage. Vinen hældes derefter på små fade af egetræ, hvor den gennemgår den malolaktiske gæring og lagrer på fadene i 15 – 20 måneder. Efter at den er hældt på flaske, lagrer den yderligere 6 måneder i kælderen før frigivelse. Den endelige vin fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.
DKK  299,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser
Vinen fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.

Meget mere end Barolo...
Piemonte er først og fremmest kendt som Baroloens vugge, men det ville være livsfornægtende at snyde sig selv for regionens andre spændende vine på Barbera, Dolcetto, Brachetto og Moscato.

Topkvalitet fra familiebrug
Monchiero Carbone har hovedsæde i Canale i Roero, som er den del af Piemonte, der ligger nordvest for Alba mellem Langhe og Monferrato. Vingården stammer oprindeligt fra 1800-tallet, men blev i 1987 opkøbt af Marco Monchiero og Lucetta Carbone og omdøbt til Monchiero Carbone. I dag er det sønnen, Francesco, som med nidkær omhu dyrker vinmarkerne efter bæredygtige principper. Hans ønske er, at hver vin udtrykker sit unikke terroir. Hjemme i kælderen behandler han hver druesort nænsomt, så jordbundens unikke karakter træder frem

En legendarisk vinmark
MonBirone stammer fra den bedst kendte bakke omkring Canale. Her har de lokale dyrket Barbera på de lerholdige kalkstensskråninger i århundreder. Det var også her, vingårdens oprindelige ejer købte sin første parcel i 1918. Vinmarken breder sig omkring toppen af bakken i 300 meters højde og har eksponering mod både øst, syd og vest. Så forskellig eksponering giver mulighed for at mindske årgangsforskelle og sikrer dermed en konsistent kvalitet.

MonBirone Barbera d’Alba – Toppen af Barbera
MonBirone er Monchiero Carbone’s top-Barbera. Druerne høstes ved fuld modenhed, håndsorteres og gæres langsomt og skånsomt i op til 20 dage. Vinen hældes derefter på små fade af egetræ, hvor den gennemgår den malolaktiske gæring og lagrer på fadene i 15 – 20 måneder. Efter at den er hældt på flaske, lagrer den yderligere 6 måneder i kælderen før frigivelse. Den endelige vin fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.
Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Monchiero Carbone
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Nej
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Nej
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ