byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Morellino di Scansano 2018 Rosso Toscana, LaSelva ØKO

Her får du en frugtorienteret vin med en rund og saftig fylde af røde bær og krydderier, som slutter af med en god længde. Ingen fadlagring. Charmerende. Og et godt køb til prisen.


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

Her får du en frugtorienteret vin med en rund og saftig fylde af røde bær og krydderier, som slutter af med en god længde. Ingen fadlagring. Charmerende. Og et godt køb til prisen.


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

DKK  129,00
Fra DKK  109,00
Spar DKK  20,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  129,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  109,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Her får du en frugtorienteret vin med en rund og saftig fylde af røde bær og krydderier, som slutter af med en god længde. Ingen fadlagring. Charmerende. Og et godt køb til prisen.


Fra nord til syd


Grundlæggeren af Cantina La Selva, tyskeren Karl Egger, investerede i 1981 i landområder nær kysten i det sydlige Toscana, mens det stadig var til at få for penge. Hans vision var at skabe et lukket, økologisk system uden negativ indflydelse på omgivelserne samtidig med at bidrage til vækst for den lokale befolkning. I dag er mere end 60 personer beskæftiget med at dyrke hele 450 hektar land med forskellige afgrøder, som forædles efter bedst tænkelige metoder. Køer og geder græsser og leverer organisk gødning. Den optimale, naturlige balance opnås gennem specifikke biotoper for insekter, fugle og andre dyr. Og solceller producerer den nødvendige energi. Schweizeren Roland Krebser kom til i 2003 og overtog ansvaret for de 25 hektar vinmarker, som dyrkes økologisk.


Mest muligt terroir udtryk


Visionen er at udtrykke terroiret i det størst mulige omfang. Med afsæt i lokale traditioner dyrker La Selva druesorter såsom Morellino (Maremmas synonym for Sangiovese), Malvasia Nera, Vermentino, Ansonica og Ciliegiolo, da de udfolder sig på smukkeste vis i den rigtige kombination af jordbundstype (galestro og alberese rig på mineraler), klima og lokale forhold. For at fremelske økologiske druer af den højeste kvalitet, er vinstokkene plantet med høj tæthed, og udbytterne er lave. Det særlige mikroklima i de kystnære bakker nær det Tyrrhenske hav resulterer i bløde vine med en særdeles rig og tæt frugt, som omsluttes af harmoniske tanniner.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Cantina La Selva
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Merlot, Sangiovese
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ