byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pierre Baillette Le Village NV

Périne Baillette, som er datter af Pierre Baillette, har i dag ansvaret for familiens Champagne-hus i Trois-Puits. Hun lever og ånder for sine vine og formår på fineste vis at få udtrykt hvert terroir i alle cuvéer.


For at få så rent et udtryk som muligt i sine cuvéer, er tilsætningen af sukkerlikør ved endelig tapning (dosage) relativt beskeden. Friskheden i hver cuvée er fremherskende – også selv om alt er helt traditionelt fremstillet. Familien besidder i dag 3,65 hektar grand cru og 1er cru marker, og af disse fremstiller man ca. 13.000 flasker. Vinen lagres i såvel ståltank som træfade.


De fleste druer kommer fra marker i de to 1er cru byer Rilly-la-Montagne (pinot noir og chardonnay) og Trois-Puits (6 parceller med pinot meunier) – en mindre del fra to mindre besiddelser med chardonnay i Verzenay Grand Cru. Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år.


Markerne har siden 2007 været passet med minimal anvendelse af ukrudtsmidler, og i 2010 stoppede man enhver brug af kemisk behandling af vinstokkene. I dag ser Périne med glæde tilbage på disse beslutninger, da de, som hun siger, har medvirket markant til druekvaliteten sidenhen. Vinmarkerne gror dermed i høj grad "vildt", og maskiner anvendes mindst muligt. Derimod har to heste, Tarzan og Saumur, ofte deres gang i markerne. Hestene ejes i øvrigt af Périne´s mand Alexandre Chartogne, som i dag leder det anerkendte Champagnehus Chartogne- Taillet.


Périne´s tilgang til dyrkning skinner igennem hele produktionsprocessen, hvor der heller ikke tilsættes gær for at starte gæringen. Desuden får Périne fremstillet sine helt egne træfade. I kælderen bruger man endnu det efterhånden uddøende erhverv "remuage" – den manuelle drejning af flaskerne over tid med det formål at samle urenhederne i flaskerne i toppen, for så senere at skyde dem ud i forbindelse med degorgeringen. Denne proces foretages maskinelt stort set alle andre steder.


Al vin ligger i kælder og modner i mindst 3-6 år og derefter mindst 6 måneder som færdig Champagne på flaske, før det frigives.

Tilbud

Périne Baillette, som er datter af Pierre Baillette, har i dag ansvaret for familiens Champagne-hus i Trois-Puits. Hun lever og ånder for sine vine og formår på fineste vis at få udtrykt hvert terroir i alle cuvéer.


For at få så rent et udtryk som muligt i sine cuvéer, er tilsætningen af sukkerlikør ved endelig tapning (dosage) relativt beskeden. Friskheden i hver cuvée er fremherskende – også selv om alt er helt traditionelt fremstillet. Familien besidder i dag 3,65 hektar grand cru og 1er cru marker, og af disse fremstiller man ca. 13.000 flasker. Vinen lagres i såvel ståltank som træfade.


De fleste druer kommer fra marker i de to 1er cru byer Rilly-la-Montagne (pinot noir og chardonnay) og Trois-Puits (6 parceller med pinot meunier) – en mindre del fra to mindre besiddelser med chardonnay i Verzenay Grand Cru. Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år.


Markerne har siden 2007 været passet med minimal anvendelse af ukrudtsmidler, og i 2010 stoppede man enhver brug af kemisk behandling af vinstokkene. I dag ser Périne med glæde tilbage på disse beslutninger, da de, som hun siger, har medvirket markant til druekvaliteten sidenhen. Vinmarkerne gror dermed i høj grad "vildt", og maskiner anvendes mindst muligt. Derimod har to heste, Tarzan og Saumur, ofte deres gang i markerne. Hestene ejes i øvrigt af Périne´s mand Alexandre Chartogne, som i dag leder det anerkendte Champagnehus Chartogne- Taillet.


Périne´s tilgang til dyrkning skinner igennem hele produktionsprocessen, hvor der heller ikke tilsættes gær for at starte gæringen. Desuden får Périne fremstillet sine helt egne træfade. I kælderen bruger man endnu det efterhånden uddøende erhverv "remuage" – den manuelle drejning af flaskerne over tid med det formål at samle urenhederne i flaskerne i toppen, for så senere at skyde dem ud i forbindelse med degorgeringen. Denne proces foretages maskinelt stort set alle andre steder.


Al vin ligger i kælder og modner i mindst 3-6 år og derefter mindst 6 måneder som færdig Champagne på flaske, før det frigives.

Normalpris: DKK  375,00
Specialpris DKK  329,00
Spar DKK  46,00
PRISMATCH

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Périne Baillette, som er datter af Pierre Baillette, har i dag ansvaret for familiens Champagne-hus i Trois-Puits. Hun lever og ånder for sine vine og formår på fineste vis at få udtrykt hvert terroir i alle cuvéer.


For at få så rent et udtryk som muligt i sine cuvéer, er tilsætningen af sukkerlikør ved endelig tapning (dosage) relativt beskeden. Friskheden i hver cuvée er fremherskende – også selv om alt er helt traditionelt fremstillet. Familien besidder i dag 3,65 hektar grand cru og 1er cru marker, og af disse fremstiller man ca. 13.000 flasker. Vinen lagres i såvel ståltank som træfade.


De fleste druer kommer fra marker i de to 1er cru byer Rilly-la-Montagne (pinot noir og chardonnay) og Trois-Puits (6 parceller med pinot meunier) – en mindre del fra to mindre besiddelser med chardonnay i Verzenay Grand Cru. Gennemsnitsalderen på vinstokkene er 35 år.


Markerne har siden 2007 været passet med minimal anvendelse af ukrudtsmidler, og i 2010 stoppede man enhver brug af kemisk behandling af vinstokkene. I dag ser Périne med glæde tilbage på disse beslutninger, da de, som hun siger, har medvirket markant til druekvaliteten sidenhen. Vinmarkerne gror dermed i høj grad "vildt", og maskiner anvendes mindst muligt. Derimod har to heste, Tarzan og Saumur, ofte deres gang i markerne. Hestene ejes i øvrigt af Périne´s mand Alexandre Chartogne, som i dag leder det anerkendte Champagnehus Chartogne- Taillet.


Périne´s tilgang til dyrkning skinner igennem hele produktionsprocessen, hvor der heller ikke tilsættes gær for at starte gæringen. Desuden får Périne fremstillet sine helt egne træfade. I kælderen bruger man endnu det efterhånden uddøende erhverv "remuage" – den manuelle drejning af flaskerne over tid med det formål at samle urenhederne i flaskerne i toppen, for så senere at skyde dem ud i forbindelse med degorgeringen. Denne proces foretages maskinelt stort set alle andre steder.


Al vin ligger i kælder og modner i mindst 3-6 år og derefter mindst 6 måneder som færdig Champagne på flaske, før det frigives.

Alkohol 12,5%
Type Champagne/Mousserende
Producent Pierre Baillette
Land Frankrig
Område Champagne
Underområde Trois Puits
Årgang NV
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Nero
Vin til mad Aperitif, Fisk, Salater, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ