byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

RADIUS DILD AQUAVIT M/CAVIAR 45,8% 50cl

Netop som [vi] troede, at nu var vi ved at være trætte af caviar her og der og alle vegne, så sker dette. Det er genialt."


- Gastro


"Ren i næsen med fine dildnoter. Flot balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild, kommen og citrusnoter. Flot, lang afslutning."


93 point - Spritnyt.com


Gin er ikke det eneste, som de gode folk fra Orremandsgaard mestrer – også akvavit melder sig nu i porteføljen af suveræne spiritusser hos Radius Distillery. Der er tale om en ”tripelt-dild”-akvavit, lavet både med dildfrø, frisk dild og dildspidser, hvilket giver både stor aroma, mundfylde og sprødhed. Og så har den en ”hemmelig” ingrediens: cirka 2,5-3 gram Baerii-kaviar per flaske bidrager med en umådeligt lækker, saltet umami-fornemmelse! Som kronen på værket bruges en smule tasmansk bjergpeber.


Farve: Klar.
Duft: Spændende duft af friske dildkroner, brusende havskum og friskkværnet peber.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og fed, men med sprøde noter af dild og citrus samt en næsten umærkelig, men meget behageligt salt fornemmelse.


Serveringsforslag: Nyd den sval. Perfekt til det danske frokostbord, hvor den særligt står godt sammen med fisk.


Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.


Batch No 18 blev i destilleriets første år kåret som én af årets bedste 5 gins globalt af anmelderen Michael Sperling.

Netop som [vi] troede, at nu var vi ved at være trætte af caviar her og der og alle vegne, så sker dette. Det er genialt."


- Gastro


"Ren i næsen med fine dildnoter. Flot balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild, kommen og citrusnoter. Flot, lang afslutning."


93 point - Spritnyt.com


Gin er ikke det eneste, som de gode folk fra Orremandsgaard mestrer – også akvavit melder sig nu i porteføljen af suveræne spiritusser hos Radius Distillery. Der er tale om en ”tripelt-dild”-akvavit, lavet både med dildfrø, frisk dild og dildspidser, hvilket giver både stor aroma, mundfylde og sprødhed. Og så har den en ”hemmelig” ingrediens: cirka 2,5-3 gram Baerii-kaviar per flaske bidrager med en umådeligt lækker, saltet umami-fornemmelse! Som kronen på værket bruges en smule tasmansk bjergpeber.


Farve: Klar.
Duft: Spændende duft af friske dildkroner, brusende havskum og friskkværnet peber.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og fed, men med sprøde noter af dild og citrus samt en næsten umærkelig, men meget behageligt salt fornemmelse.


Serveringsforslag: Nyd den sval. Perfekt til det danske frokostbord, hvor den særligt står godt sammen med fisk.


Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.


Batch No 18 blev i destilleriets første år kåret som én af årets bedste 5 gins globalt af anmelderen Michael Sperling.

DKK  299,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Netop som [vi] troede, at nu var vi ved at være trætte af caviar her og der og alle vegne, så sker dette. Det er genialt."


- Gastro


"Ren i næsen med fine dildnoter. Flot balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild, kommen og citrusnoter. Flot, lang afslutning."


93 point - Spritnyt.com


Gin er ikke det eneste, som de gode folk fra Orremandsgaard mestrer – også akvavit melder sig nu i porteføljen af suveræne spiritusser hos Radius Distillery. Der er tale om en ”tripelt-dild”-akvavit, lavet både med dildfrø, frisk dild og dildspidser, hvilket giver både stor aroma, mundfylde og sprødhed. Og så har den en ”hemmelig” ingrediens: cirka 2,5-3 gram Baerii-kaviar per flaske bidrager med en umådeligt lækker, saltet umami-fornemmelse! Som kronen på værket bruges en smule tasmansk bjergpeber.


Farve: Klar.
Duft: Spændende duft af friske dildkroner, brusende havskum og friskkværnet peber.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og fed, men med sprøde noter af dild og citrus samt en næsten umærkelig, men meget behageligt salt fornemmelse.


Serveringsforslag: Nyd den sval. Perfekt til det danske frokostbord, hvor den særligt står godt sammen med fisk.


Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.


Batch No 18 blev i destilleriets første år kåret som én af årets bedste 5 gins globalt af anmelderen Michael Sperling.

Alkohol 45,8%
Type Akvavit, Snaps og Brændevin
Land Danmark
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ