byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Sirop J.M, Sirop de Canne, Martinique

Rhum JM Sugar Cane Sirup er ganske enkelt den helt friske sukkerrørssaft fra JMs egne marker, reduceret til en koncentreret sirup. Giver en helt fænomenal dybde i cocktails!


Farve: Kastanjebrun.


Duft: Karamel og græssede noter.


Smagsnoter: Tyk og sød.


Serveringsforslag: Brug den i stedet for sukker, simple syrup eller honning i dine yndlingscocktails.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og stadig den dag i dag dyrkes 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan, Mont Pelée. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på bjerget og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

Rhum JM Sugar Cane Sirup er ganske enkelt den helt friske sukkerrørssaft fra JMs egne marker, reduceret til en koncentreret sirup. Giver en helt fænomenal dybde i cocktails!


Farve: Kastanjebrun.


Duft: Karamel og græssede noter.


Smagsnoter: Tyk og sød.


Serveringsforslag: Brug den i stedet for sukker, simple syrup eller honning i dine yndlingscocktails.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og stadig den dag i dag dyrkes 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan, Mont Pelée. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på bjerget og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

DKK  99,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Rhum JM Sugar Cane Sirup er ganske enkelt den helt friske sukkerrørssaft fra JMs egne marker, reduceret til en koncentreret sirup. Giver en helt fænomenal dybde i cocktails!


Farve: Kastanjebrun.


Duft: Karamel og græssede noter.


Smagsnoter: Tyk og sød.


Serveringsforslag: Brug den i stedet for sukker, simple syrup eller honning i dine yndlingscocktails.


Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og stadig den dag i dag dyrkes 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan, Mont Pelée. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på bjerget og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!


Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

Alkohol 0%
Type Sirup
Producent Rhum J.M
Land Martinique
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ