Tagliarelle, 250 g. Cipriani, Harrys Bar i Venedig

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.


Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand. Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.


250 g. tørret pasta med æg. Tagliarelle er båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er noget af det mest elegante, vi har fundet. Den er ultratynd og har en silkeblød konsistens i munden. Velegnet til alle slags pastaretter – og allerfinest, når den nydes helt enkelt med smør og parmesan. Ideel som base for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 


Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.


Opbevares tørt og køligt.


Ingredienser: Durum hvedeæg (25 %)


Næringsindhold pr.            100 g/ml
Energi - 1600 KJ/378 kcal
Fedt - 4,6 g
Heraf mættede fedtsyrer - 1,3 g
Kulhydrat - 68,7 g
Heraf sukkerarter - 2,9 g
Kostfibre - 2,6 g
Protein - 14,2 g
Salt - 0,1 g

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.


Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand. Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.


250 g. tørret pasta med æg. Tagliarelle er båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er noget af det mest elegante, vi har fundet. Den er ultratynd og har en silkeblød konsistens i munden. Velegnet til alle slags pastaretter – og allerfinest, når den nydes helt enkelt med smør og parmesan. Ideel som base for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 


Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.


Opbevares tørt og køligt.


Ingredienser: Durum hvedeæg (25 %)


Næringsindhold pr.            100 g/ml
Energi - 1600 KJ/378 kcal
Fedt - 4,6 g
Heraf mættede fedtsyrer - 1,3 g
Kulhydrat - 68,7 g
Heraf sukkerarter - 2,9 g
Kostfibre - 2,6 g
Protein - 14,2 g
Salt - 0,1 g

DKK  75,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.


Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand. Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.


250 g. tørret pasta med æg. Tagliarelle er båndpasta.


Pastaen fra Cipriani er noget af det mest elegante, vi har fundet. Den er ultratynd og har en silkeblød konsistens i munden. Velegnet til alle slags pastaretter – og allerfinest, når den nydes helt enkelt med smør og parmesan. Ideel som base for trøfler i sæsonen.


Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 


Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.


Opbevares tørt og køligt.


Ingredienser: Durum hvedeæg (25 %)


Næringsindhold pr.            100 g/ml
Energi - 1600 KJ/378 kcal
Fedt - 4,6 g
Heraf mættede fedtsyrer - 1,3 g
Kulhydrat - 68,7 g
Heraf sukkerarter - 2,9 g
Kostfibre - 2,6 g
Protein - 14,2 g
Salt - 0,1 g

Land Italien
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ