byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Taylors Vintage Port 1985


Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.


Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!




Druerne til Vintage-portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne vingårde, Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita, hvis jorde begge er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de to gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.


Denne portvin har en flot, dyb rødlilla farve samt kraftig duft af moden frugt. Den har en intens og kompleks, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag med et strejf af lakrids og krydderier, samt en god, lang eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med fantastisk dybde og fylde, som er særdeles velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid mad.


Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Taylor’s Vintage Port 1985 er en fremragende årgang og nærmest udødelig. Den smager helt fantastisk nu og kan sagtens blive op til 50 år gammel. Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.



Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.


Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!




Druerne til Vintage-portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne vingårde, Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita, hvis jorde begge er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de to gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.


Denne portvin har en flot, dyb rødlilla farve samt kraftig duft af moden frugt. Den har en intens og kompleks, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag med et strejf af lakrids og krydderier, samt en god, lang eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med fantastisk dybde og fylde, som er særdeles velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid mad.


Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Taylor’s Vintage Port 1985 er en fremragende årgang og nærmest udødelig. Den smager helt fantastisk nu og kan sagtens blive op til 50 år gammel. Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.


DKK  1.195,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.


Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!




Druerne til Vintage-portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne vingårde, Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita, hvis jorde begge er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de to gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.


Denne portvin har en flot, dyb rødlilla farve samt kraftig duft af moden frugt. Den har en intens og kompleks, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag med et strejf af lakrids og krydderier, samt en god, lang eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med fantastisk dybde og fylde, som er særdeles velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid mad.


Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Taylor’s Vintage Port 1985 er en fremragende årgang og nærmest udødelig. Den smager helt fantastisk nu og kan sagtens blive op til 50 år gammel. Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.


Alkohol 20,5%
Type Portvin
Producent Taylors
Land Portugal
Område Douro
Årgang 1985
Størrelse 75 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ