byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Tierras De Cair 2015 Ribera Del Duero, Dominio de Cair

Tierras de CAIR har en flot, mørk, dyb rubinrød farve med lilla kant. I duften finder man toner af cedertræ, engelsk lakrids, mørke bær, bitter chokolade og krydderier. Smagen er meget kompleks med et væld af frugt- og krydderinuancer (nellikke, muskatnød). Det er en vin, som udvikler sig flot i glasset, og som man derfor med fordel kan hælde på karaffel en time før servering. Den slutter i den bløde, frugtrige stil, men man kan fornemme en masse underliggende struktur og potentiale. Server den til kødretter med lam, okse eller vildt.


Tierras de CAIR er Dominio de Cairs flagskib og laves på 100% Tempranillo høstet fra vinstokke som er over 70 år gamle i La Aguilera, Quintana del Pidio, Gumiel de Mercado og Moradillo de Roa, i en højde af 800-900 m.o.h. med en undergrund af kalk, ler, sand og småsten. Høsten foregår manuelt (ca. 15 hl./ha.), og druerne transporteres til kælderen i små kasser for at undgå masning og oxydering. Ved ankomsten bliver klaserne og druerne håndsorteret på et sorteringsbånd.
Efter en total afstilkning bliver druerne skånsom mast og gæret på store træfade i et temperaturreguleret lokale. Efter presning bliver vinen flyttet til nye franske egetræfade, hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og senere en modning i 24 måneder på træfade (225 l.). Efter aftapningen bliver vinen yderligere modnet i 18 måneder i kælderen på Dominio de Cair.

Tilbud

Tierras de CAIR har en flot, mørk, dyb rubinrød farve med lilla kant. I duften finder man toner af cedertræ, engelsk lakrids, mørke bær, bitter chokolade og krydderier. Smagen er meget kompleks med et væld af frugt- og krydderinuancer (nellikke, muskatnød). Det er en vin, som udvikler sig flot i glasset, og som man derfor med fordel kan hælde på karaffel en time før servering. Den slutter i den bløde, frugtrige stil, men man kan fornemme en masse underliggende struktur og potentiale. Server den til kødretter med lam, okse eller vildt.


Tierras de CAIR er Dominio de Cairs flagskib og laves på 100% Tempranillo høstet fra vinstokke som er over 70 år gamle i La Aguilera, Quintana del Pidio, Gumiel de Mercado og Moradillo de Roa, i en højde af 800-900 m.o.h. med en undergrund af kalk, ler, sand og småsten. Høsten foregår manuelt (ca. 15 hl./ha.), og druerne transporteres til kælderen i små kasser for at undgå masning og oxydering. Ved ankomsten bliver klaserne og druerne håndsorteret på et sorteringsbånd.
Efter en total afstilkning bliver druerne skånsom mast og gæret på store træfade i et temperaturreguleret lokale. Efter presning bliver vinen flyttet til nye franske egetræfade, hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og senere en modning i 24 måneder på træfade (225 l.). Efter aftapningen bliver vinen yderligere modnet i 18 måneder i kælderen på Dominio de Cair.

Normalpris: DKK  499,00
Specialpris DKK  399,00
Spar DKK  100,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Tierras de CAIR har en flot, mørk, dyb rubinrød farve med lilla kant. I duften finder man toner af cedertræ, engelsk lakrids, mørke bær, bitter chokolade og krydderier. Smagen er meget kompleks med et væld af frugt- og krydderinuancer (nellikke, muskatnød). Det er en vin, som udvikler sig flot i glasset, og som man derfor med fordel kan hælde på karaffel en time før servering. Den slutter i den bløde, frugtrige stil, men man kan fornemme en masse underliggende struktur og potentiale. Server den til kødretter med lam, okse eller vildt.


Tierras de CAIR er Dominio de Cairs flagskib og laves på 100% Tempranillo høstet fra vinstokke som er over 70 år gamle i La Aguilera, Quintana del Pidio, Gumiel de Mercado og Moradillo de Roa, i en højde af 800-900 m.o.h. med en undergrund af kalk, ler, sand og småsten. Høsten foregår manuelt (ca. 15 hl./ha.), og druerne transporteres til kælderen i små kasser for at undgå masning og oxydering. Ved ankomsten bliver klaserne og druerne håndsorteret på et sorteringsbånd.
Efter en total afstilkning bliver druerne skånsom mast og gæret på store træfade i et temperaturreguleret lokale. Efter presning bliver vinen flyttet til nye franske egetræfade, hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og senere en modning i 24 måneder på træfade (225 l.). Efter aftapningen bliver vinen yderligere modnet i 18 måneder i kælderen på Dominio de Cair.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Land Spanien
Område Ribera Del Duero
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Tempranillo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ