byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

TOBAGO ESTATE CHOCOLATE - DARK 70%, 100 G. ØKO

Lavet på økologisk dyrkede kakaobønner på Tobago Cocoa Estate. Alle bønner er fra gamle planter af sorten Trinitario. Der dyrkes i pagt med den lokale natur. Chokoladen er fremstillet ved Maître Chocolatier Francois Pralus i Paris.




Blandt verdens bedste chokolade!




Duane Dove bor i Sverige, men er født på Tobago. Han ejer og driver Tobago Cocoa Estate på tobago og Rosehille Estate i det nordøstlige Trinidad. Begge kakaoplantager er ceritificeret økologiske siden december 2018. Der dyrkes den særlige art af kakaobønner, der hedder Trinitario, som er en af tra arter af kakao, der bruges til chokolade. Trinitario er krydsninger af de to andre arter Criollo og Forastero. Criollo giver en elegant chokolade uden bitterhed og med komplekse frugtige og florale noter, men har ikke så meget chokoladesmag, mens Forastero er mere bitter og har en markant chokoladesmag. Trinitario har fået det bedste fra begge forældre; en markant chokoladesmag, en mild bitterhed og elegante komplekse frugtige og florale noter.


Kakaodyrkningen har været stor på Tobago, men siden 1970'erne er det gået støt tilbage. Ødelæggelser fra orkaner og urentable dyrkningsforhold pga manglende efterspørgsel efter "hånddyrket" kakao fik industrin til sygne hen. Duane Dove så potentialet i de gamle plantager - både for produktion af højkvalitets kakao på Trinitario-bønner og for kakao-turisme.


Chokoladen fremstilles primært af Pralus i Frankrig.


Lavet på økologisk dyrkede kakaobønner på Tobago Cocoa Estate. Alle bønner er fra gamle planter af sorten Trinitario. Der dyrkes i pagt med den lokale natur. Chokoladen er fremstillet ved Maître Chocolatier Francois Pralus i Paris.




Blandt verdens bedste chokolade!




Duane Dove bor i Sverige, men er født på Tobago. Han ejer og driver Tobago Cocoa Estate på tobago og Rosehille Estate i det nordøstlige Trinidad. Begge kakaoplantager er ceritificeret økologiske siden december 2018. Der dyrkes den særlige art af kakaobønner, der hedder Trinitario, som er en af tra arter af kakao, der bruges til chokolade. Trinitario er krydsninger af de to andre arter Criollo og Forastero. Criollo giver en elegant chokolade uden bitterhed og med komplekse frugtige og florale noter, men har ikke så meget chokoladesmag, mens Forastero er mere bitter og har en markant chokoladesmag. Trinitario har fået det bedste fra begge forældre; en markant chokoladesmag, en mild bitterhed og elegante komplekse frugtige og florale noter.


Kakaodyrkningen har været stor på Tobago, men siden 1970'erne er det gået støt tilbage. Ødelæggelser fra orkaner og urentable dyrkningsforhold pga manglende efterspørgsel efter "hånddyrket" kakao fik industrin til sygne hen. Duane Dove så potentialet i de gamle plantager - både for produktion af højkvalitets kakao på Trinitario-bønner og for kakao-turisme.


Chokoladen fremstilles primært af Pralus i Frankrig.


DKK  90,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Lavet på økologisk dyrkede kakaobønner på Tobago Cocoa Estate. Alle bønner er fra gamle planter af sorten Trinitario. Der dyrkes i pagt med den lokale natur. Chokoladen er fremstillet ved Maître Chocolatier Francois Pralus i Paris.




Blandt verdens bedste chokolade!




Duane Dove bor i Sverige, men er født på Tobago. Han ejer og driver Tobago Cocoa Estate på tobago og Rosehille Estate i det nordøstlige Trinidad. Begge kakaoplantager er ceritificeret økologiske siden december 2018. Der dyrkes den særlige art af kakaobønner, der hedder Trinitario, som er en af tra arter af kakao, der bruges til chokolade. Trinitario er krydsninger af de to andre arter Criollo og Forastero. Criollo giver en elegant chokolade uden bitterhed og med komplekse frugtige og florale noter, men har ikke så meget chokoladesmag, mens Forastero er mere bitter og har en markant chokoladesmag. Trinitario har fået det bedste fra begge forældre; en markant chokoladesmag, en mild bitterhed og elegante komplekse frugtige og florale noter.


Kakaodyrkningen har været stor på Tobago, men siden 1970'erne er det gået støt tilbage. Ødelæggelser fra orkaner og urentable dyrkningsforhold pga manglende efterspørgsel efter "hånddyrket" kakao fik industrin til sygne hen. Duane Dove så potentialet i de gamle plantager - både for produktion af højkvalitets kakao på Trinitario-bønner og for kakao-turisme.


Chokoladen fremstilles primært af Pralus i Frankrig.


Type Chokolade
Land Trinidad og Tobago
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ