Barbaresco 2021, Luigi Giordano

100 % Nebbiolo fra Cru-markerne Ovello og Ronchi. Macereret 15-20 dage i temperaturkontrollerede ståltanke og modnet 18-24 måneder i store botti af slavonsk eg, der ikke giver nogen træsmag til vinen og derefter modnet 12 måneder på flaske.


Charmerende, velduftende og lækker - røde kirsebær med noter af roser, tobak, læder og tørrede krydderurter. Dejlig frugtighed med et underspillet, tørt tanninbid og en ret lang eftersmag.


Til pastaretter med kød, til kylling og andet fjerkræ, til risotto eller lammekotelletter med enkelt tilbehør.







Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 


Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi. Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering. Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede vine med et relativt feminint udtryk.






100 % Nebbiolo fra Cru-markerne Ovello og Ronchi. Macereret 15-20 dage i temperaturkontrollerede ståltanke og modnet 18-24 måneder i store botti af slavonsk eg, der ikke giver nogen træsmag til vinen og derefter modnet 12 måneder på flaske.


Charmerende, velduftende og lækker - røde kirsebær med noter af roser, tobak, læder og tørrede krydderurter. Dejlig frugtighed med et underspillet, tørt tanninbid og en ret lang eftersmag.


Til pastaretter med kød, til kylling og andet fjerkræ, til risotto eller lammekotelletter med enkelt tilbehør.







Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 


Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi. Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering. Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede vine med et relativt feminint udtryk.






DKK  275,00
Fra DKK  205,00
Spar DKK  70,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  275,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  205,00

Ikke på Lager | Lev. 5-8 hverdage

Se Fragtpriser

100 % Nebbiolo fra Cru-markerne Ovello og Ronchi. Macereret 15-20 dage i temperaturkontrollerede ståltanke og modnet 18-24 måneder i store botti af slavonsk eg, der ikke giver nogen træsmag til vinen og derefter modnet 12 måneder på flaske.


Charmerende, velduftende og lækker - røde kirsebær med noter af roser, tobak, læder og tørrede krydderurter. Dejlig frugtighed med et underspillet, tørt tanninbid og en ret lang eftersmag.


Til pastaretter med kød, til kylling og andet fjerkræ, til risotto eller lammekotelletter med enkelt tilbehør.







Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 


Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi. Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering. Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede vine med et relativt feminint udtryk.






Alkohol 14%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbaresco
Årgang 2021
Vintype Barbaresco
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ