byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo 2016 Bricco Rocca, Cascina Ballarin

Vinmarken Bricco Rocca starter nærmest i Cascina Ballarins baghave, og familien Viberti ejer en pragtfuld parcel på toppen af skråningen (230 m.o.h.). Ud over at byde på et meget idyllisk udsigt, lige ved foden af La Morra, er marken med sin sydøstlig eksponering kendt for at producere vine, som har et stort gemmepotentiale. Efter en håndplukning af druerne foregår gæringen på temperaturregulerede tanke. Efter en malolaktiske gæring, bliver vinen lagret i 26 måneder på store træfade af eg fra Slavonien (10 og 20 hl.) og efter aftapning yderligere 8 måneder på flaske inden afskibning.


Barolo ”Bricco Rocca” fra Ballarin er et mesterværk af en vin med meget komplekse smagsnuancer. Brødrene Ballarin har en særlig evne til at producere klassisk Barolo. I glasset fremstår den med en meget flot, teglrød farve. Vinen kan virke lidt rustik og lukket først i glasset, men den åbner sig ret hurtig med iltning, og et væld af skjulte aromaer kommer frem i duften: Søde kirsebær, vanilje og mandler. Smagen er utroligt intens med toner af roser og violer og en frugtsødme, der lever langt ud i eftersmagen. Det er generelt en vin, som udvikler sig fint med årene, samtidig med at den sagtens kan nydes i sin ungdom – især efter en iltning på karaffel.


Som ung vil vinen være perfekt til oksekød, lam eller and. Med nogle år på bagen, vil den være særdeles velegnet til vildt.

Vinmarken Bricco Rocca starter nærmest i Cascina Ballarins baghave, og familien Viberti ejer en pragtfuld parcel på toppen af skråningen (230 m.o.h.). Ud over at byde på et meget idyllisk udsigt, lige ved foden af La Morra, er marken med sin sydøstlig eksponering kendt for at producere vine, som har et stort gemmepotentiale. Efter en håndplukning af druerne foregår gæringen på temperaturregulerede tanke. Efter en malolaktiske gæring, bliver vinen lagret i 26 måneder på store træfade af eg fra Slavonien (10 og 20 hl.) og efter aftapning yderligere 8 måneder på flaske inden afskibning.


Barolo ”Bricco Rocca” fra Ballarin er et mesterværk af en vin med meget komplekse smagsnuancer. Brødrene Ballarin har en særlig evne til at producere klassisk Barolo. I glasset fremstår den med en meget flot, teglrød farve. Vinen kan virke lidt rustik og lukket først i glasset, men den åbner sig ret hurtig med iltning, og et væld af skjulte aromaer kommer frem i duften: Søde kirsebær, vanilje og mandler. Smagen er utroligt intens med toner af roser og violer og en frugtsødme, der lever langt ud i eftersmagen. Det er generelt en vin, som udvikler sig fint med årene, samtidig med at den sagtens kan nydes i sin ungdom – især efter en iltning på karaffel.


Som ung vil vinen være perfekt til oksekød, lam eller and. Med nogle år på bagen, vil den være særdeles velegnet til vildt.

DKK  499,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Vinmarken Bricco Rocca starter nærmest i Cascina Ballarins baghave, og familien Viberti ejer en pragtfuld parcel på toppen af skråningen (230 m.o.h.). Ud over at byde på et meget idyllisk udsigt, lige ved foden af La Morra, er marken med sin sydøstlig eksponering kendt for at producere vine, som har et stort gemmepotentiale. Efter en håndplukning af druerne foregår gæringen på temperaturregulerede tanke. Efter en malolaktiske gæring, bliver vinen lagret i 26 måneder på store træfade af eg fra Slavonien (10 og 20 hl.) og efter aftapning yderligere 8 måneder på flaske inden afskibning.


Barolo ”Bricco Rocca” fra Ballarin er et mesterværk af en vin med meget komplekse smagsnuancer. Brødrene Ballarin har en særlig evne til at producere klassisk Barolo. I glasset fremstår den med en meget flot, teglrød farve. Vinen kan virke lidt rustik og lukket først i glasset, men den åbner sig ret hurtig med iltning, og et væld af skjulte aromaer kommer frem i duften: Søde kirsebær, vanilje og mandler. Smagen er utroligt intens med toner af roser og violer og en frugtsødme, der lever langt ud i eftersmagen. Det er generelt en vin, som udvikler sig fint med årene, samtidig med at den sagtens kan nydes i sin ungdom – især efter en iltning på karaffel.


Som ung vil vinen være perfekt til oksekød, lam eller and. Med nogle år på bagen, vil den være særdeles velegnet til vildt.

Alkohol 14,50%
Type Rødvin
Producent Cascina Ballarin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2016
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ