byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo 2018 Brunate DOCG, Roberto Voerzio

100% Nebbiolo, håndhøstede Barolo fra marken Brunate.Top-Barolo fra en af de fineste marker i Barolo-zonen overhovedet. Ekstrem lav druemængde giver enestående vine


Rubinrød henimod granat. Næse med en påfuglehale af sanseproducerende stoffer. Meget velstruktureret, fast og elegant og med en helt enestående fortryllelseskraft.


Barolo Brunate er fremstillet første gang i 1988 og er en sublim fortolkning af en af de bedste marker i hele Barolo-produktionszonen. En lille del af Brunate ligger i Barolo-kommune, men den største del og Robertos ca. 1 ha store markstykke ligger i La Morra, grænsende op til La Serra MGA’en. Til sammenligning giver Brunate en overdådigt velduftende og komplet, balanceret Barolo, La Serra er også fast og rig på finesse, mens Cerequio giver større massivitet og en mere markant tanninstruktur. Barolo Brunate er ofte skøn, men streng i ungdommen, med en uforlignelig aromatisk profil, og vinen gennemgår en fascinerede evolution på flaske, hvor den udvikler en endnu større smagsdybde og sottobosco-karakter


POTENTIALE: Tålmodighed belønnes, 7-15+ år fra høsten


Roberto Voerzio grundlagde ejendommen i 1986, efter uenigheder med sin bror Gianni, der også etablerede sig for sig selv samme år. Roberto råder efterhånden over en imponerende samling af topmarker, ca. 21 ha i alt, men produktionen er særdeles beskeden, blot i omegnen af 50.000 flasker årligt. Roberto og sønnen Davide synes drevne af en ubetvingelig længsel og stræben efter kvalitet og driver et særdeles manuelt arbejdsintensivt landbrug med et ekstremt fokus på den enkelte vinplante: hver plante gødes individuelt efter behov, der arbejdes med 5 – 8 skud pr. plante og udtyndingen i juli måned efterlader 5 klaser på hver. I august udtyndes igen, idet hver klase trimmes og den nederste del af drueklasen bortskæres, således at der opnås en ideel modning af den enkelte drue og alle duft- og smagsgivende stoffer koncentreres. For Nebbiolo da Barolo høstes ca. 500 gram pr. plante og mellem 20-24 hl/ha. I kælderen arbejdes der med macerationstider for Barolo på 20-25 dage, hvilket er en relativt traditionel indstilling, mens der anvendes både barriques og større botti til lagring. Tendensen er, at andelen af nye små fade markant reduceres. Alle Baroli er majestætiske og fulde af ekstrakt og balance og de udfolder på næsten dramatisk vis druens karakter, individueret af hvad der ubestrideligt må betragtes som uofficielle Grand Cru marker. Roberto er en mesterlig viticoltore, vindyrker, og vinmager, og som fortolker af nogle af Barolos mest prestigiøse marker overgås han af ingen og matches af få. Vinene er kostbare, men helt enestående.

100% Nebbiolo, håndhøstede Barolo fra marken Brunate.Top-Barolo fra en af de fineste marker i Barolo-zonen overhovedet. Ekstrem lav druemængde giver enestående vine


Rubinrød henimod granat. Næse med en påfuglehale af sanseproducerende stoffer. Meget velstruktureret, fast og elegant og med en helt enestående fortryllelseskraft.


Barolo Brunate er fremstillet første gang i 1988 og er en sublim fortolkning af en af de bedste marker i hele Barolo-produktionszonen. En lille del af Brunate ligger i Barolo-kommune, men den største del og Robertos ca. 1 ha store markstykke ligger i La Morra, grænsende op til La Serra MGA’en. Til sammenligning giver Brunate en overdådigt velduftende og komplet, balanceret Barolo, La Serra er også fast og rig på finesse, mens Cerequio giver større massivitet og en mere markant tanninstruktur. Barolo Brunate er ofte skøn, men streng i ungdommen, med en uforlignelig aromatisk profil, og vinen gennemgår en fascinerede evolution på flaske, hvor den udvikler en endnu større smagsdybde og sottobosco-karakter


POTENTIALE: Tålmodighed belønnes, 7-15+ år fra høsten


Roberto Voerzio grundlagde ejendommen i 1986, efter uenigheder med sin bror Gianni, der også etablerede sig for sig selv samme år. Roberto råder efterhånden over en imponerende samling af topmarker, ca. 21 ha i alt, men produktionen er særdeles beskeden, blot i omegnen af 50.000 flasker årligt. Roberto og sønnen Davide synes drevne af en ubetvingelig længsel og stræben efter kvalitet og driver et særdeles manuelt arbejdsintensivt landbrug med et ekstremt fokus på den enkelte vinplante: hver plante gødes individuelt efter behov, der arbejdes med 5 – 8 skud pr. plante og udtyndingen i juli måned efterlader 5 klaser på hver. I august udtyndes igen, idet hver klase trimmes og den nederste del af drueklasen bortskæres, således at der opnås en ideel modning af den enkelte drue og alle duft- og smagsgivende stoffer koncentreres. For Nebbiolo da Barolo høstes ca. 500 gram pr. plante og mellem 20-24 hl/ha. I kælderen arbejdes der med macerationstider for Barolo på 20-25 dage, hvilket er en relativt traditionel indstilling, mens der anvendes både barriques og større botti til lagring. Tendensen er, at andelen af nye små fade markant reduceres. Alle Baroli er majestætiske og fulde af ekstrakt og balance og de udfolder på næsten dramatisk vis druens karakter, individueret af hvad der ubestrideligt må betragtes som uofficielle Grand Cru marker. Roberto er en mesterlig viticoltore, vindyrker, og vinmager, og som fortolker af nogle af Barolos mest prestigiøse marker overgås han af ingen og matches af få. Vinene er kostbare, men helt enestående.

DKK  2.695,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100% Nebbiolo, håndhøstede Barolo fra marken Brunate.Top-Barolo fra en af de fineste marker i Barolo-zonen overhovedet. Ekstrem lav druemængde giver enestående vine


Rubinrød henimod granat. Næse med en påfuglehale af sanseproducerende stoffer. Meget velstruktureret, fast og elegant og med en helt enestående fortryllelseskraft.


Barolo Brunate er fremstillet første gang i 1988 og er en sublim fortolkning af en af de bedste marker i hele Barolo-produktionszonen. En lille del af Brunate ligger i Barolo-kommune, men den største del og Robertos ca. 1 ha store markstykke ligger i La Morra, grænsende op til La Serra MGA’en. Til sammenligning giver Brunate en overdådigt velduftende og komplet, balanceret Barolo, La Serra er også fast og rig på finesse, mens Cerequio giver større massivitet og en mere markant tanninstruktur. Barolo Brunate er ofte skøn, men streng i ungdommen, med en uforlignelig aromatisk profil, og vinen gennemgår en fascinerede evolution på flaske, hvor den udvikler en endnu større smagsdybde og sottobosco-karakter


POTENTIALE: Tålmodighed belønnes, 7-15+ år fra høsten


Roberto Voerzio grundlagde ejendommen i 1986, efter uenigheder med sin bror Gianni, der også etablerede sig for sig selv samme år. Roberto råder efterhånden over en imponerende samling af topmarker, ca. 21 ha i alt, men produktionen er særdeles beskeden, blot i omegnen af 50.000 flasker årligt. Roberto og sønnen Davide synes drevne af en ubetvingelig længsel og stræben efter kvalitet og driver et særdeles manuelt arbejdsintensivt landbrug med et ekstremt fokus på den enkelte vinplante: hver plante gødes individuelt efter behov, der arbejdes med 5 – 8 skud pr. plante og udtyndingen i juli måned efterlader 5 klaser på hver. I august udtyndes igen, idet hver klase trimmes og den nederste del af drueklasen bortskæres, således at der opnås en ideel modning af den enkelte drue og alle duft- og smagsgivende stoffer koncentreres. For Nebbiolo da Barolo høstes ca. 500 gram pr. plante og mellem 20-24 hl/ha. I kælderen arbejdes der med macerationstider for Barolo på 20-25 dage, hvilket er en relativt traditionel indstilling, mens der anvendes både barriques og større botti til lagring. Tendensen er, at andelen af nye små fade markant reduceres. Alle Baroli er majestætiske og fulde af ekstrakt og balance og de udfolder på næsten dramatisk vis druens karakter, individueret af hvad der ubestrideligt må betragtes som uofficielle Grand Cru marker. Roberto er en mesterlig viticoltore, vindyrker, og vinmager, og som fortolker af nogle af Barolos mest prestigiøse marker overgås han af ingen og matches af få. Vinene er kostbare, men helt enestående.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Roberto Voerzio
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2018
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ