byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Buehler Vineyards Papa's Knoll 2018 Cab. Sauvignon, Napa Valley

Vinous 96P



The 2018 Cabernet Sauvignon Papa's Knoll emerges from a single block in the estate. It is the richest and most voluptuous of these wines, but it balances that fruit intensity with tons of energy. Ripe red cherry, blood orange, cinnamon, mint and star anise give the 2018 its decidedly exotic personality. Ripe and expressive, with soft tannins, the 2018 is an absolute joy to taste.


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


Historisk set har man kun produceret én Estate Vineyard fra Buehler hvor man blender juice fra forskellige blokke på marken. Men fra tid til anden har Buehler været fristet til at vise vin fra en bestemt blok på marken, som år efter år har haft sin helt egen stil og unikke karakter, og derfor besluttede man i 2004 at lave en single blend fra Papas Knoll som kun sælges direkte fra vingården eller gennem deres mailingliste (og nu også FineWines). Og hvad er Papa’s Knoll og hvor er den placeret? Meget simpelt er den navngivet efter landformen foran Papa’s (som er den nu afdøde John Buehler, senior) og også den ældste blok beplantet tilbage i 1971 med Cabernet Sauvignon. Druerne fra denne blok har typisk mere power, farve, dybde og høstes typisk 2-3 uger før de andre blokke.


Paletten viser imponerende dybde som kun vinstokke med høj alder kan tilbyde og smagen er yderst kompleks med solbær, brombær, chokolade og masser klassisk krydderier. Noterne fra nye egetræsfade samt alkoholniveau er optimalt balanceret og vinen fremstår med flot kompleksitet.


Kan drikkes i dag eller om 25 år og der produceres blot 340 kasser af Paps’s Knoll.


Familien Buehler har dyrket vin i Napa Valley i mere end 4 årtier og har igennem alle disse år søgt balancen mellem at lade markerne 'tale for vinen' men samtidig sikre det som mange vil kalde US Pleasure til en fornuftig pris. At det er lykkedes er der vist ingen tvivl om, både Robert Parker samt Antonio Galloni fremhæver netop huset for deres yderst fornuftige priser og meget stabile kvalitet. Vinfremstillingen tager udgangspunkt i yderst beskedne teknikker og der produceres Cabernet Sauvignon, Zinfandel samt Chardonnay.

Vinous 96P



The 2018 Cabernet Sauvignon Papa's Knoll emerges from a single block in the estate. It is the richest and most voluptuous of these wines, but it balances that fruit intensity with tons of energy. Ripe red cherry, blood orange, cinnamon, mint and star anise give the 2018 its decidedly exotic personality. Ripe and expressive, with soft tannins, the 2018 is an absolute joy to taste.


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


Historisk set har man kun produceret én Estate Vineyard fra Buehler hvor man blender juice fra forskellige blokke på marken. Men fra tid til anden har Buehler været fristet til at vise vin fra en bestemt blok på marken, som år efter år har haft sin helt egen stil og unikke karakter, og derfor besluttede man i 2004 at lave en single blend fra Papas Knoll som kun sælges direkte fra vingården eller gennem deres mailingliste (og nu også FineWines). Og hvad er Papa’s Knoll og hvor er den placeret? Meget simpelt er den navngivet efter landformen foran Papa’s (som er den nu afdøde John Buehler, senior) og også den ældste blok beplantet tilbage i 1971 med Cabernet Sauvignon. Druerne fra denne blok har typisk mere power, farve, dybde og høstes typisk 2-3 uger før de andre blokke.


Paletten viser imponerende dybde som kun vinstokke med høj alder kan tilbyde og smagen er yderst kompleks med solbær, brombær, chokolade og masser klassisk krydderier. Noterne fra nye egetræsfade samt alkoholniveau er optimalt balanceret og vinen fremstår med flot kompleksitet.


Kan drikkes i dag eller om 25 år og der produceres blot 340 kasser af Paps’s Knoll.


Familien Buehler har dyrket vin i Napa Valley i mere end 4 årtier og har igennem alle disse år søgt balancen mellem at lade markerne 'tale for vinen' men samtidig sikre det som mange vil kalde US Pleasure til en fornuftig pris. At det er lykkedes er der vist ingen tvivl om, både Robert Parker samt Antonio Galloni fremhæver netop huset for deres yderst fornuftige priser og meget stabile kvalitet. Vinfremstillingen tager udgangspunkt i yderst beskedne teknikker og der produceres Cabernet Sauvignon, Zinfandel samt Chardonnay.

DKK  499,00
Fra DKK  399,00
Spar DKK  100,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  499,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  449,00
Pris pr. stk v/12 stk.  DKK  399,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Vinous 96P



The 2018 Cabernet Sauvignon Papa's Knoll emerges from a single block in the estate. It is the richest and most voluptuous of these wines, but it balances that fruit intensity with tons of energy. Ripe red cherry, blood orange, cinnamon, mint and star anise give the 2018 its decidedly exotic personality. Ripe and expressive, with soft tannins, the 2018 is an absolute joy to taste.


Napa Valley er hjemsted for en hel del af verdens bedste vinproducenter, der investerer uanede ressourcer i løbende at forfine deres vine. Men Napa lægger også jorde til en anelse mere beskedne vinbrug, der leverer virkelig god kvalitet til yderst fornuftige priser. Og det er her Buehler har en fast plads i toppen, hvis man spørger eksempelvis Parker, Vinous og Wine Spectator. Nej, det er ikke vine, som hvert år nakker de magiske 100 points. Til gengæld koster de ofte en tiendedel og har mange af de samme træk, som de helt store vine. ”Smart Buy” har Wine Spectator omtalt Buehler som og vi kan ikke være mere enig.


Buehler Vineyards er et yderst sympatisk mindre familieforetagende, der blev grundlagt tilbage i 1971 af John og Helen Buehler. Tæt ved St. Helena fandt de et tidligere vinbrug med tilhørende marker, der havde ligget brak siden forbudstiden og satte alt ind på at banke det op igen. Det må man sige lykkedes til fulde. Ganske imponerende med tanke på at John Buehler lige var gået på pension fra hærens ingeniørkorps. Nogen spiller golf og sover længe, når de når pensionsalderen. Buehler genrejste et vinbrug.


Vinmæssigt løftede Buehler sig for alvor i starten af 80’erne, hvor Heidi Peterson Barret trådte til som winemaker. Med en fortid som ansvarlig winemaker for blandt andre Screaming Eagle kom hun med et helt andet know-how og grundlagde stedets tilgang, som handler meget om helt simple metoder og så lidt indgriben som muligt.   


Siden 1993 har David Cronin været Buehlers winemaker – hentet fra Joseph Phelps, hvilket ikke er det værste sted man kan komme i tanke om. Croni arbejder primært med Cabernet Sauvignon – både enkeltmark og blend – men man skal bestemt ikke undervurdere hverken Zinfandel eller Chardonnay fra Buehler. Det er alle vine, som rammer manges smag og har noget vidunderligt no bullshit over sig. Det er bare rigtig god vin til en rigtig god pris, hvilket var en væsentlig del af idéen, da det hele startede i 1971.


Historisk set har man kun produceret én Estate Vineyard fra Buehler hvor man blender juice fra forskellige blokke på marken. Men fra tid til anden har Buehler været fristet til at vise vin fra en bestemt blok på marken, som år efter år har haft sin helt egen stil og unikke karakter, og derfor besluttede man i 2004 at lave en single blend fra Papas Knoll som kun sælges direkte fra vingården eller gennem deres mailingliste (og nu også FineWines). Og hvad er Papa’s Knoll og hvor er den placeret? Meget simpelt er den navngivet efter landformen foran Papa’s (som er den nu afdøde John Buehler, senior) og også den ældste blok beplantet tilbage i 1971 med Cabernet Sauvignon. Druerne fra denne blok har typisk mere power, farve, dybde og høstes typisk 2-3 uger før de andre blokke.


Paletten viser imponerende dybde som kun vinstokke med høj alder kan tilbyde og smagen er yderst kompleks med solbær, brombær, chokolade og masser klassisk krydderier. Noterne fra nye egetræsfade samt alkoholniveau er optimalt balanceret og vinen fremstår med flot kompleksitet.


Kan drikkes i dag eller om 25 år og der produceres blot 340 kasser af Paps’s Knoll.


Familien Buehler har dyrket vin i Napa Valley i mere end 4 årtier og har igennem alle disse år søgt balancen mellem at lade markerne 'tale for vinen' men samtidig sikre det som mange vil kalde US Pleasure til en fornuftig pris. At det er lykkedes er der vist ingen tvivl om, både Robert Parker samt Antonio Galloni fremhæver netop huset for deres yderst fornuftige priser og meget stabile kvalitet. Vinfremstillingen tager udgangspunkt i yderst beskedne teknikker og der produceres Cabernet Sauvignon, Zinfandel samt Chardonnay.

Alkohol 14,1%
Type Rødvin
Producent Buehler Vineyards
Land USA
Område Californien
Underområde Napa Valley
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ