byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Cabernet Sauvignon 2018 Cline Cellars, California

Selv om Cabernet Sauvignon er en af de mest populære druesorter i Califonien, er en vin kun lavet på denne drue en nyhed fra Cline Cellars. 54% af druerne hentes i vinmarken Salluci i Contra Costa County (Oakley), hvor vinstokke er plantet i 1985 på en klassisk, dyb undergrund af sand og ler. Druerne opnår her en stor koncentration i aroma og frugt. De resterende 46% af druerne hentes fra vinmarken Gordenker Vineyard ved foden af Mayacamas Mountain, bjergkæden, som deler Sonoma Valley og Napa Valley. Her er jordbunden mere sammensat, med tungt, rødt ler, vulkansk jord og basalt. Druerne modner langsommere og giver mere bid og struktur.


Vinen er resultatet af et samarbejde mellem kældermesteren Charlie Tsegeletos, som har lavet vine fra Contra Costa County i nu 20 år og winemakeren Tom Gendall, hvis familie har dyrket vin i Sonoma siden 1999, og som er mester i at få områdets særlige karakter frem. Druerne er håndplukkede, og efter afstilkningen bliver de skånsomt mast for at tillade så mange hele bær som muligt, hvilket tilfører vinen større frugtkarakter under gæringen på ståltank (100% vildgær). Efter presningen modnes vinen i 8 måneder på amerikanske træfade (50% nye).


Vinen har en dyb, mørk, rubinrød farve. I duften som i smagen kommer klassiske nuancer fra Contra Coasta fint frem, med brombær, en smule eukalyptus og chokolade, men de mere sprøde og friske Sonoma-toner følger efter og bringer god nerve og balance. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvorfor vinen er allerede perfekt nu. Server den til lam, okse eller til vildt.

Selv om Cabernet Sauvignon er en af de mest populære druesorter i Califonien, er en vin kun lavet på denne drue en nyhed fra Cline Cellars. 54% af druerne hentes i vinmarken Salluci i Contra Costa County (Oakley), hvor vinstokke er plantet i 1985 på en klassisk, dyb undergrund af sand og ler. Druerne opnår her en stor koncentration i aroma og frugt. De resterende 46% af druerne hentes fra vinmarken Gordenker Vineyard ved foden af Mayacamas Mountain, bjergkæden, som deler Sonoma Valley og Napa Valley. Her er jordbunden mere sammensat, med tungt, rødt ler, vulkansk jord og basalt. Druerne modner langsommere og giver mere bid og struktur.


Vinen er resultatet af et samarbejde mellem kældermesteren Charlie Tsegeletos, som har lavet vine fra Contra Costa County i nu 20 år og winemakeren Tom Gendall, hvis familie har dyrket vin i Sonoma siden 1999, og som er mester i at få områdets særlige karakter frem. Druerne er håndplukkede, og efter afstilkningen bliver de skånsomt mast for at tillade så mange hele bær som muligt, hvilket tilfører vinen større frugtkarakter under gæringen på ståltank (100% vildgær). Efter presningen modnes vinen i 8 måneder på amerikanske træfade (50% nye).


Vinen har en dyb, mørk, rubinrød farve. I duften som i smagen kommer klassiske nuancer fra Contra Coasta fint frem, med brombær, en smule eukalyptus og chokolade, men de mere sprøde og friske Sonoma-toner følger efter og bringer god nerve og balance. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvorfor vinen er allerede perfekt nu. Server den til lam, okse eller til vildt.

DKK  199,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Selv om Cabernet Sauvignon er en af de mest populære druesorter i Califonien, er en vin kun lavet på denne drue en nyhed fra Cline Cellars. 54% af druerne hentes i vinmarken Salluci i Contra Costa County (Oakley), hvor vinstokke er plantet i 1985 på en klassisk, dyb undergrund af sand og ler. Druerne opnår her en stor koncentration i aroma og frugt. De resterende 46% af druerne hentes fra vinmarken Gordenker Vineyard ved foden af Mayacamas Mountain, bjergkæden, som deler Sonoma Valley og Napa Valley. Her er jordbunden mere sammensat, med tungt, rødt ler, vulkansk jord og basalt. Druerne modner langsommere og giver mere bid og struktur.


Vinen er resultatet af et samarbejde mellem kældermesteren Charlie Tsegeletos, som har lavet vine fra Contra Costa County i nu 20 år og winemakeren Tom Gendall, hvis familie har dyrket vin i Sonoma siden 1999, og som er mester i at få områdets særlige karakter frem. Druerne er håndplukkede, og efter afstilkningen bliver de skånsomt mast for at tillade så mange hele bær som muligt, hvilket tilfører vinen større frugtkarakter under gæringen på ståltank (100% vildgær). Efter presningen modnes vinen i 8 måneder på amerikanske træfade (50% nye).


Vinen har en dyb, mørk, rubinrød farve. I duften som i smagen kommer klassiske nuancer fra Contra Coasta fint frem, med brombær, en smule eukalyptus og chokolade, men de mere sprøde og friske Sonoma-toner følger efter og bringer god nerve og balance. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvorfor vinen er allerede perfekt nu. Server den til lam, okse eller til vildt.

Alkohol 14,50%
Type Rødvin
Producent Cline Cellars
Land USA
Område Californien
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ