byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Calistoga Cabernet Sauvignon 2018 Rivers-Marie, Napa Valley

95 Point - Robert Parker


94+ Point - Jeb Dunnuck


En helt igennem unik Napa Cab! For her er vi ude i noget, der ligger meget tættere på Pinot Noir end på den traditionelle tunge frugtbombe. Og hvad der gør det endnu mere flippet, er at Calistoga-området ligger i den varmeste del af Californien. Men winemaker Thomas Rivers Brown kan bare noget helt ekstraordinært i forhold til at få givet sine vine absurd elegante udtryk samtidig med at de smager af noget.


Druerne kommer fra flere forskellige marker i Calistoga og der eksperimenteres lidt med sammensætningen fra år til år. Til modningen blev anvendt franske egefade, hvoraf 70% var ganske jomfruelige.


Farven er mørk lilla og inviterer på duften af rød frugt, kakao, salvie, grafit, cassis og lavendel. Smagen spiller på mange af de samme noter og har en superfin, velafbalanceret syre og friskhed. Endnu ung men allerede en oplevelse af de større. 


Robert Parker
Made from 100% Cabernet Sauvignon, the 2018 Cabernet Sauvignon Calistoga is deep garnet-purple colored, charging out of the gate with savory notions of sautéed herbs, beef drippings and truffles with a core of crème de cassis , baked plums and mulberries. Full-bodied, rich and concentrated, it has a solid backbone of firm, velvety tannins and really compelling earthy undertones to all that decadent black fruit, finishing long and layered. 330 cases were made.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

95 Point - Robert Parker


94+ Point - Jeb Dunnuck


En helt igennem unik Napa Cab! For her er vi ude i noget, der ligger meget tættere på Pinot Noir end på den traditionelle tunge frugtbombe. Og hvad der gør det endnu mere flippet, er at Calistoga-området ligger i den varmeste del af Californien. Men winemaker Thomas Rivers Brown kan bare noget helt ekstraordinært i forhold til at få givet sine vine absurd elegante udtryk samtidig med at de smager af noget.


Druerne kommer fra flere forskellige marker i Calistoga og der eksperimenteres lidt med sammensætningen fra år til år. Til modningen blev anvendt franske egefade, hvoraf 70% var ganske jomfruelige.


Farven er mørk lilla og inviterer på duften af rød frugt, kakao, salvie, grafit, cassis og lavendel. Smagen spiller på mange af de samme noter og har en superfin, velafbalanceret syre og friskhed. Endnu ung men allerede en oplevelse af de større. 


Robert Parker
Made from 100% Cabernet Sauvignon, the 2018 Cabernet Sauvignon Calistoga is deep garnet-purple colored, charging out of the gate with savory notions of sautéed herbs, beef drippings and truffles with a core of crème de cassis , baked plums and mulberries. Full-bodied, rich and concentrated, it has a solid backbone of firm, velvety tannins and really compelling earthy undertones to all that decadent black fruit, finishing long and layered. 330 cases were made.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

DKK  895,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

95 Point - Robert Parker


94+ Point - Jeb Dunnuck


En helt igennem unik Napa Cab! For her er vi ude i noget, der ligger meget tættere på Pinot Noir end på den traditionelle tunge frugtbombe. Og hvad der gør det endnu mere flippet, er at Calistoga-området ligger i den varmeste del af Californien. Men winemaker Thomas Rivers Brown kan bare noget helt ekstraordinært i forhold til at få givet sine vine absurd elegante udtryk samtidig med at de smager af noget.


Druerne kommer fra flere forskellige marker i Calistoga og der eksperimenteres lidt med sammensætningen fra år til år. Til modningen blev anvendt franske egefade, hvoraf 70% var ganske jomfruelige.


Farven er mørk lilla og inviterer på duften af rød frugt, kakao, salvie, grafit, cassis og lavendel. Smagen spiller på mange af de samme noter og har en superfin, velafbalanceret syre og friskhed. Endnu ung men allerede en oplevelse af de større. 


Robert Parker
Made from 100% Cabernet Sauvignon, the 2018 Cabernet Sauvignon Calistoga is deep garnet-purple colored, charging out of the gate with savory notions of sautéed herbs, beef drippings and truffles with a core of crème de cassis , baked plums and mulberries. Full-bodied, rich and concentrated, it has a solid backbone of firm, velvety tannins and really compelling earthy undertones to all that decadent black fruit, finishing long and layered. 330 cases were made.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Rivers-Marie
Land USA
Område Californien
Underområde Napa Valley
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ