byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Chardonnay 2021 Castello Di Monsanto

Elegant Chardonnay fra nordøst-vendt mark, hvilket er med til at bibeholde en god friskhed i frugten. Halvdelen af vinen er lagret på 500 liter store egetræsfade og halvdelen på stål. Vinen lagres to år på flaske, før den sendes på markedet.


Chardonnay fra Monsanto har været lavet siden 1980, og det er måske den mest elegante Chardonnay, der laves i Toscana, hvor de ofte har en tendens til at blive lidt gumpetunge.


Elegant næse med elementer af fersken, citrus samt lidt smør og vanilie. Chassagne-lignende struktur med rank fylde og kølig mineralitet. Lang eftersmag.


Med sin pæne fylde, fine syre og let ristede fadpræg egner denne vin sig rigtig godt til fisk og skaldyr stegt eller på grillen. Fin også til stegt fjerkræ eller til ost.




Castello di Monsanto, Chianti




International berømt og anerkendt Chianti-ejendom med klassiske vine. Markvinen Il Poggio er flagskibet indenfor Sangiovese og en af Toscanas vinøse skatte. Klassisk ejendom i Chianti vidt berømmet for markvinen "Il Poggio" som lagrer forrygende, 25-30 år i kælderen er ikke noget problem. Ved siden af "Il Poggio" produceres en utrolig flot ren Sangiovese, Bianchi’s egen favorit, på udvalgte druer og med lang fadlagring (20 mdr.) på små, nye franske egefade, en fin, elegant og fyldig Chianti Classico, den internationale prestigevin Nemo på 100% Cabernet Sauvignon og modnet 15 mdr. på små nye egefade og en særdeles fin lille "hus-Chianti", Monrosso fra Colli Senesi, modnet 12 mdr på botti. Derudover laver Monsanto også en fin Bourgogne-inspireret Chardonnay og en eksklusiv Vin Santo.


Familien Bianchi har headhuntet en af vinmagerne fra Ornellaia til at styre produktionen fra og med årgang 2001. Ønsket har været af focusere lidt mere på frugten på bekostning af de mere klassiske oxidative elementer, uden at falde i den internationale grøft. Et ønske fra datteren Laura, som faderen Fabrizio, der er inkarneret traditionalist, nu endelig er gået med til.


"Castello di Monsanto remains a reference-point estate in Chianti Classico, with classically leaning wines that deliver superb quality as well as value" Antonio Galloni - Vinous


Elegant Chardonnay fra nordøst-vendt mark, hvilket er med til at bibeholde en god friskhed i frugten. Halvdelen af vinen er lagret på 500 liter store egetræsfade og halvdelen på stål. Vinen lagres to år på flaske, før den sendes på markedet.


Chardonnay fra Monsanto har været lavet siden 1980, og det er måske den mest elegante Chardonnay, der laves i Toscana, hvor de ofte har en tendens til at blive lidt gumpetunge.


Elegant næse med elementer af fersken, citrus samt lidt smør og vanilie. Chassagne-lignende struktur med rank fylde og kølig mineralitet. Lang eftersmag.


Med sin pæne fylde, fine syre og let ristede fadpræg egner denne vin sig rigtig godt til fisk og skaldyr stegt eller på grillen. Fin også til stegt fjerkræ eller til ost.




Castello di Monsanto, Chianti




International berømt og anerkendt Chianti-ejendom med klassiske vine. Markvinen Il Poggio er flagskibet indenfor Sangiovese og en af Toscanas vinøse skatte. Klassisk ejendom i Chianti vidt berømmet for markvinen "Il Poggio" som lagrer forrygende, 25-30 år i kælderen er ikke noget problem. Ved siden af "Il Poggio" produceres en utrolig flot ren Sangiovese, Bianchi’s egen favorit, på udvalgte druer og med lang fadlagring (20 mdr.) på små, nye franske egefade, en fin, elegant og fyldig Chianti Classico, den internationale prestigevin Nemo på 100% Cabernet Sauvignon og modnet 15 mdr. på små nye egefade og en særdeles fin lille "hus-Chianti", Monrosso fra Colli Senesi, modnet 12 mdr på botti. Derudover laver Monsanto også en fin Bourgogne-inspireret Chardonnay og en eksklusiv Vin Santo.


Familien Bianchi har headhuntet en af vinmagerne fra Ornellaia til at styre produktionen fra og med årgang 2001. Ønsket har været af focusere lidt mere på frugten på bekostning af de mere klassiske oxidative elementer, uden at falde i den internationale grøft. Et ønske fra datteren Laura, som faderen Fabrizio, der er inkarneret traditionalist, nu endelig er gået med til.


"Castello di Monsanto remains a reference-point estate in Chianti Classico, with classically leaning wines that deliver superb quality as well as value" Antonio Galloni - Vinous


DKK  225,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Elegant Chardonnay fra nordøst-vendt mark, hvilket er med til at bibeholde en god friskhed i frugten. Halvdelen af vinen er lagret på 500 liter store egetræsfade og halvdelen på stål. Vinen lagres to år på flaske, før den sendes på markedet.


Chardonnay fra Monsanto har været lavet siden 1980, og det er måske den mest elegante Chardonnay, der laves i Toscana, hvor de ofte har en tendens til at blive lidt gumpetunge.


Elegant næse med elementer af fersken, citrus samt lidt smør og vanilie. Chassagne-lignende struktur med rank fylde og kølig mineralitet. Lang eftersmag.


Med sin pæne fylde, fine syre og let ristede fadpræg egner denne vin sig rigtig godt til fisk og skaldyr stegt eller på grillen. Fin også til stegt fjerkræ eller til ost.




Castello di Monsanto, Chianti




International berømt og anerkendt Chianti-ejendom med klassiske vine. Markvinen Il Poggio er flagskibet indenfor Sangiovese og en af Toscanas vinøse skatte. Klassisk ejendom i Chianti vidt berømmet for markvinen "Il Poggio" som lagrer forrygende, 25-30 år i kælderen er ikke noget problem. Ved siden af "Il Poggio" produceres en utrolig flot ren Sangiovese, Bianchi’s egen favorit, på udvalgte druer og med lang fadlagring (20 mdr.) på små, nye franske egefade, en fin, elegant og fyldig Chianti Classico, den internationale prestigevin Nemo på 100% Cabernet Sauvignon og modnet 15 mdr. på små nye egefade og en særdeles fin lille "hus-Chianti", Monrosso fra Colli Senesi, modnet 12 mdr på botti. Derudover laver Monsanto også en fin Bourgogne-inspireret Chardonnay og en eksklusiv Vin Santo.


Familien Bianchi har headhuntet en af vinmagerne fra Ornellaia til at styre produktionen fra og med årgang 2001. Ønsket har været af focusere lidt mere på frugten på bekostning af de mere klassiske oxidative elementer, uden at falde i den internationale grøft. Et ønske fra datteren Laura, som faderen Fabrizio, der er inkarneret traditionalist, nu endelig er gået med til.


"Castello di Monsanto remains a reference-point estate in Chianti Classico, with classically leaning wines that deliver superb quality as well as value" Antonio Galloni - Vinous


Alkohol 14%
Type Hvidvin
Land Italien
Område Toscana
Underområde Chianti
Årgang 2021
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay
Vin til mad Fisk, Ost, Skaldyr
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ