byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Clos des Ursules 2018 Beaune Premier Cru Monopole, Louis Jadot

Decanter - 98 Point 


Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år!


En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Beaune 1. Cru "Clos des Ursules” er en indhegnet del af Beaune 1. Cru "Vignes Franches". "Clos des Ursules" blev erhvervet i 1826 af Louis Henry Denis Jadot selv, og er siden da forblevet suverænt ejet af Jadot-familien. Gæring foregår så naturlig som muligt årgang for årgang (vildgæring) og er ret langtrukken mhp. at ekstrahere så meget farve, aroma og tannin som muligt. De forskellige1. Cru'er vinificeres hver for sig og får ca. 18 måneders fadlagring. En fuldblods-Bourgogne, fast, rank og med en vis volumen. Men bestemt også fin og elegant med let anstrøg af jordbund og lang, luksuriøs finish. En vin der samler sig i perfekt balance mellem elegance og styrke.


Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud!

Tilbud

Decanter - 98 Point 


Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år!


En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Beaune 1. Cru "Clos des Ursules” er en indhegnet del af Beaune 1. Cru "Vignes Franches". "Clos des Ursules" blev erhvervet i 1826 af Louis Henry Denis Jadot selv, og er siden da forblevet suverænt ejet af Jadot-familien. Gæring foregår så naturlig som muligt årgang for årgang (vildgæring) og er ret langtrukken mhp. at ekstrahere så meget farve, aroma og tannin som muligt. De forskellige1. Cru'er vinificeres hver for sig og får ca. 18 måneders fadlagring. En fuldblods-Bourgogne, fast, rank og med en vis volumen. Men bestemt også fin og elegant med let anstrøg af jordbund og lang, luksuriøs finish. En vin der samler sig i perfekt balance mellem elegance og styrke.


Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud!

Normalpris: DKK  849,00
Specialpris DKK  679,00
Spar DKK  170,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Decanter - 98 Point 


Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år!


En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Beaune 1. Cru "Clos des Ursules” er en indhegnet del af Beaune 1. Cru "Vignes Franches". "Clos des Ursules" blev erhvervet i 1826 af Louis Henry Denis Jadot selv, og er siden da forblevet suverænt ejet af Jadot-familien. Gæring foregår så naturlig som muligt årgang for årgang (vildgæring) og er ret langtrukken mhp. at ekstrahere så meget farve, aroma og tannin som muligt. De forskellige1. Cru'er vinificeres hver for sig og får ca. 18 måneders fadlagring. En fuldblods-Bourgogne, fast, rank og med en vis volumen. Men bestemt også fin og elegant med let anstrøg af jordbund og lang, luksuriøs finish. En vin der samler sig i perfekt balance mellem elegance og styrke.


Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud!

Alkohol 12,5%
Type Rødvin
Producent Louis Jadot
Land Frankrig
Område Bourgogne
Underområde Beaune
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ