byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

De Sousa Rosé BRUT Champagne BIO

Skæbnen brugte to generationer som optakt til det eventyr, Erick de Sousa i dag er ved at udleve i Champagne. Han bedstefar, Manuel de Sousa, der kom fra Porto, slog sig ned i Champagne for at finde arbejde efter 1. verdenskrig, men døde desværre i en alder af blot 29 år. Hans ældste søn, Antoine, giftede sig lokalt og lærte derigennem om druedyrkningens kunst. Afbrudt af 2 års krigsfangenskab i Tyskland, formåede han at skabe et lille domaine med 3 ha. vinmarker, inden han i 1988 overlod det til sin 25 år gamle søn Erick. Og for ham var både tiden og stedet rigtigt til at lade de små spirer vokse ind i himlen.


Champagne de Sousa er en familiedrevet vingård, og vinmarksarealet er i dag oppe på 11 ha. Hvilket resulterer i en årlig produktion på omkring 100.000 flasker. Gradvist er parceller i de fineste kommuner i Champagne blevet opkøbt, hvilket tæller blandt andet Aÿ, Ambonnay, Mesnil-sur-Oger, Oger, Cramant og selvfølgelig de Sousas hjemby, Avize.


Erick er overbevist om, at et terroir taler tydeligst gennem gamle stokke, og rundt omkring på hans parceller står mange planter der efterhånden er blevet mellem 50 og 70 år gamle. Siden 1999 har han dyrket sine marker biodynamisk, og jorden forarbejdes med heste. Han fokuserer hovedsageligt på Chardonnay, men ikke udelukkende, og ofte høster han længe efter at alle andre har bjerget deres frugt. Resultatet er vine, der på én gang rene og rige, og det smages at de er skabt af et sublimt druemateriale, at reservevinen har været lagret på store fade, og sidst men ikke mindst at en lang lagring med gærresterne efter den 2. gæring er normen.


Når det kommer til Erick de Sousa er der simpelthen tale om Imponerende biodynamisk Champagne!

Skæbnen brugte to generationer som optakt til det eventyr, Erick de Sousa i dag er ved at udleve i Champagne. Han bedstefar, Manuel de Sousa, der kom fra Porto, slog sig ned i Champagne for at finde arbejde efter 1. verdenskrig, men døde desværre i en alder af blot 29 år. Hans ældste søn, Antoine, giftede sig lokalt og lærte derigennem om druedyrkningens kunst. Afbrudt af 2 års krigsfangenskab i Tyskland, formåede han at skabe et lille domaine med 3 ha. vinmarker, inden han i 1988 overlod det til sin 25 år gamle søn Erick. Og for ham var både tiden og stedet rigtigt til at lade de små spirer vokse ind i himlen.


Champagne de Sousa er en familiedrevet vingård, og vinmarksarealet er i dag oppe på 11 ha. Hvilket resulterer i en årlig produktion på omkring 100.000 flasker. Gradvist er parceller i de fineste kommuner i Champagne blevet opkøbt, hvilket tæller blandt andet Aÿ, Ambonnay, Mesnil-sur-Oger, Oger, Cramant og selvfølgelig de Sousas hjemby, Avize.


Erick er overbevist om, at et terroir taler tydeligst gennem gamle stokke, og rundt omkring på hans parceller står mange planter der efterhånden er blevet mellem 50 og 70 år gamle. Siden 1999 har han dyrket sine marker biodynamisk, og jorden forarbejdes med heste. Han fokuserer hovedsageligt på Chardonnay, men ikke udelukkende, og ofte høster han længe efter at alle andre har bjerget deres frugt. Resultatet er vine, der på én gang rene og rige, og det smages at de er skabt af et sublimt druemateriale, at reservevinen har været lagret på store fade, og sidst men ikke mindst at en lang lagring med gærresterne efter den 2. gæring er normen.


Når det kommer til Erick de Sousa er der simpelthen tale om Imponerende biodynamisk Champagne!

DKK  499,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Skæbnen brugte to generationer som optakt til det eventyr, Erick de Sousa i dag er ved at udleve i Champagne. Han bedstefar, Manuel de Sousa, der kom fra Porto, slog sig ned i Champagne for at finde arbejde efter 1. verdenskrig, men døde desværre i en alder af blot 29 år. Hans ældste søn, Antoine, giftede sig lokalt og lærte derigennem om druedyrkningens kunst. Afbrudt af 2 års krigsfangenskab i Tyskland, formåede han at skabe et lille domaine med 3 ha. vinmarker, inden han i 1988 overlod det til sin 25 år gamle søn Erick. Og for ham var både tiden og stedet rigtigt til at lade de små spirer vokse ind i himlen.


Champagne de Sousa er en familiedrevet vingård, og vinmarksarealet er i dag oppe på 11 ha. Hvilket resulterer i en årlig produktion på omkring 100.000 flasker. Gradvist er parceller i de fineste kommuner i Champagne blevet opkøbt, hvilket tæller blandt andet Aÿ, Ambonnay, Mesnil-sur-Oger, Oger, Cramant og selvfølgelig de Sousas hjemby, Avize.


Erick er overbevist om, at et terroir taler tydeligst gennem gamle stokke, og rundt omkring på hans parceller står mange planter der efterhånden er blevet mellem 50 og 70 år gamle. Siden 1999 har han dyrket sine marker biodynamisk, og jorden forarbejdes med heste. Han fokuserer hovedsageligt på Chardonnay, men ikke udelukkende, og ofte høster han længe efter at alle andre har bjerget deres frugt. Resultatet er vine, der på én gang rene og rige, og det smages at de er skabt af et sublimt druemateriale, at reservevinen har været lagret på store fade, og sidst men ikke mindst at en lang lagring med gærresterne efter den 2. gæring er normen.


Når det kommer til Erick de Sousa er der simpelthen tale om Imponerende biodynamisk Champagne!

Alkohol 12,5%
Type Champagne/Mousserende
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay, Pinot Noir
Vin til mad Aperitif, Fisk, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ