Duval Leroy Brut Premier Cru Fleur De Champagne

Champagne - som at drikke stjerner Den region, der har lov til at kalde sine vine for ”Champagne” blev omhyggeligt afgrænset i 1927. Her - i dette unikke terroir - produceres verdens fineste Mousserende vine. Den kalkholdige, veldrænede og magre jordbund og de kølige, marginale klima giver perfekte betingelser og tilfører Champagnen sin vidunderlige og helt uforlignelige ranke elegance, der til dato ikke er overgået af nogen anden mousserende vin. Druetyperne i Champagne er Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. De fleste Champagner er uden årgang, og blandet af vine fremstillet på druer fra forskellige byer. Kun i exceptionelle år fremstilles små mængder Vintage Champagne, der også afspejler årgangens kvalitet. Champagne Duval-Leroy - familie ejet tophus ”..kvaliteten og stilen siden begyndelsen af 90’erne har overgået flertallet af de såkaldte Grande Marque huse..”, skrev Decanter magazine i maj 2005 nummeret i artiklen ”Champagnes top improvers”. Og Decanter fortsatte ”..det er let at erkende og nyde Duval-Leroy som en af de kvalitetsmæssigt hurtigst voksende Champagneproducenter..” Dette er bare én blandt mange fantastiske anmeldelser Duval-Leroy har opnået de senere år. Der er tale om et familieejet Champagne hus, grundlagt i 1859. I dag og siden 1991 ledet ”hands on” af Carol Duval-Leroy, der er trådt i karakter som en ny, formidabel Champagne enke a la Lilly Bollinger, og Madame Clicquot. Sammen med vinmager Hervé Jestin er Carol Duval-Leroy hovedpersonen bag det fantastiske niveau Duval-Leroy har i dag. Huset ligger i Vertus, nær Epernay, og ejer 180 ha. vinmarker hvilket placerer Duval-Leroy blandt de 10 vigtigste jordbesiddere i Champagne. Duval besidder parceller i samtlige byer, der er klassificeret ”Grand Cru” i Côte des Blancs. Her ligger en af nøglerne til husets konstante stil og kvalitet. Duval-Leroys Brut Premier Cru Duval-Leroys ”Fleur de Champagne” Premier Cru fremstilles af mellem 65- 80% Chardonnay og 20-35% Pinot Noir - afhængigt af årgangenes kvalitet og stil. Druerne stammer Côte des Blancs, Montagne de Reims og Grande Vallée de la Marne områderne, og fra Grands og Premières Crus marker med en gennemsnitlig rating på 95%. Kun mosten fra første pres (”le cuvée) anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres Fleur de Champagne Premier Cru i 30 måneder på gæren i Duval-Leroy’s imponerende kældre, ”Crayeres”, der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temeperaturen året rundt mellem 10 og 11 grader. Fleur de Champagne Premeir Cru imponerer dels med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En Champagne i absolut topklasse. Perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste lyse fisketyper.

  • Duval Leroy Brut Premier Cru Fleur De Champagne-01

Champagne - som at drikke stjerner Den region, der har lov til at kalde sine vine for ”Champagne” blev omhyggeligt afgrænset i 1927. Her - i dette unikke terroir - produceres verdens fineste Mousserende vine. Den kalkholdige, veldrænede og magre jordbund og de kølige, marginale klima giver perfekte betingelser og tilfører Champagnen sin vidunderlige og helt uforlignelige ranke elegance, der til dato ikke er overgået af nogen anden mousserende vin. Druetyperne i Champagne er Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. De fleste Champagner er uden årgang, og blandet af vine fremstillet på druer fra forskellige byer. Kun i exceptionelle år fremstilles små mængder Vintage Champagne, der også afspejler årgangens kvalitet. Champagne Duval-Leroy - familie ejet tophus ”..kvaliteten og stilen siden begyndelsen af 90’erne har overgået flertallet af de såkaldte Grande Marque huse..”, skrev Decanter magazine i maj 2005 nummeret i artiklen ”Champagnes top improvers”. Og Decanter fortsatte ”..det er let at erkende og nyde Duval-Leroy som en af de kvalitetsmæssigt hurtigst voksende Champagneproducenter..” Dette er bare én blandt mange fantastiske anmeldelser Duval-Leroy har opnået de senere år. Der er tale om et familieejet Champagne hus, grundlagt i 1859. I dag og siden 1991 ledet ”hands on” af Carol Duval-Leroy, der er trådt i karakter som en ny, formidabel Champagne enke a la Lilly Bollinger, og Madame Clicquot. Sammen med vinmager Hervé Jestin er Carol Duval-Leroy hovedpersonen bag det fantastiske niveau Duval-Leroy har i dag. Huset ligger i Vertus, nær Epernay, og ejer 180 ha. vinmarker hvilket placerer Duval-Leroy blandt de 10 vigtigste jordbesiddere i Champagne. Duval besidder parceller i samtlige byer, der er klassificeret ”Grand Cru” i Côte des Blancs. Her ligger en af nøglerne til husets konstante stil og kvalitet. Duval-Leroys Brut Premier Cru Duval-Leroys ”Fleur de Champagne” Premier Cru fremstilles af mellem 65- 80% Chardonnay og 20-35% Pinot Noir - afhængigt af årgangenes kvalitet og stil. Druerne stammer Côte des Blancs, Montagne de Reims og Grande Vallée de la Marne områderne, og fra Grands og Premières Crus marker med en gennemsnitlig rating på 95%. Kun mosten fra første pres (”le cuvée) anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres Fleur de Champagne Premier Cru i 30 måneder på gæren i Duval-Leroy’s imponerende kældre, ”Crayeres”, der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temeperaturen året rundt mellem 10 og 11 grader. Fleur de Champagne Premeir Cru imponerer dels med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En Champagne i absolut topklasse. Perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste lyse fisketyper.

Normalpris: DKK  419,00
Specialpris DKK  399,00
Spar DKK  20,00
PRISMATCH

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Champagne - som at drikke stjerner Den region, der har lov til at kalde sine vine for ”Champagne” blev omhyggeligt afgrænset i 1927. Her - i dette unikke terroir - produceres verdens fineste Mousserende vine. Den kalkholdige, veldrænede og magre jordbund og de kølige, marginale klima giver perfekte betingelser og tilfører Champagnen sin vidunderlige og helt uforlignelige ranke elegance, der til dato ikke er overgået af nogen anden mousserende vin. Druetyperne i Champagne er Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. De fleste Champagner er uden årgang, og blandet af vine fremstillet på druer fra forskellige byer. Kun i exceptionelle år fremstilles små mængder Vintage Champagne, der også afspejler årgangens kvalitet. Champagne Duval-Leroy - familie ejet tophus ”..kvaliteten og stilen siden begyndelsen af 90’erne har overgået flertallet af de såkaldte Grande Marque huse..”, skrev Decanter magazine i maj 2005 nummeret i artiklen ”Champagnes top improvers”. Og Decanter fortsatte ”..det er let at erkende og nyde Duval-Leroy som en af de kvalitetsmæssigt hurtigst voksende Champagneproducenter..” Dette er bare én blandt mange fantastiske anmeldelser Duval-Leroy har opnået de senere år. Der er tale om et familieejet Champagne hus, grundlagt i 1859. I dag og siden 1991 ledet ”hands on” af Carol Duval-Leroy, der er trådt i karakter som en ny, formidabel Champagne enke a la Lilly Bollinger, og Madame Clicquot. Sammen med vinmager Hervé Jestin er Carol Duval-Leroy hovedpersonen bag det fantastiske niveau Duval-Leroy har i dag. Huset ligger i Vertus, nær Epernay, og ejer 180 ha. vinmarker hvilket placerer Duval-Leroy blandt de 10 vigtigste jordbesiddere i Champagne. Duval besidder parceller i samtlige byer, der er klassificeret ”Grand Cru” i Côte des Blancs. Her ligger en af nøglerne til husets konstante stil og kvalitet. Duval-Leroys Brut Premier Cru Duval-Leroys ”Fleur de Champagne” Premier Cru fremstilles af mellem 65- 80% Chardonnay og 20-35% Pinot Noir - afhængigt af årgangenes kvalitet og stil. Druerne stammer Côte des Blancs, Montagne de Reims og Grande Vallée de la Marne områderne, og fra Grands og Premières Crus marker med en gennemsnitlig rating på 95%. Kun mosten fra første pres (”le cuvée) anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres Fleur de Champagne Premier Cru i 30 måneder på gæren i Duval-Leroy’s imponerende kældre, ”Crayeres”, der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temeperaturen året rundt mellem 10 og 11 grader. Fleur de Champagne Premeir Cru imponerer dels med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En Champagne i absolut topklasse. Perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste lyse fisketyper.

Alkohol 12%
Type Champagne/Mousserende
Producent Duval Leroy
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ