byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Francesca Romana IGT 2010, Terenzi, Maremma, Toscana

Maremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelMaremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelItaliens Toscana provins er for sin elegante og romantiske kultur med kunst og arkitektur i Firenze; vinmarker og olivenlunde i de klassiske områder som Chianti, Montalcino og Motepulciano og det relativt nye Bolgheri område nær Livorno. Men Toscana har stadig overraskelser at byde på! For bare 20 år siden var Maremma ved kysten i det sydlige Toscana overset af de fleste rejsende og ukendt selv for mange italienere. I dag er blomstrer Maremma med sin bjergtagende smukke natur, gode restauranter, fine hoteller og ikke mindst guldgrube af nye vingårde. En af disse er Terenzi, der ligger i Scansano i hjertet af Maremma.
Ternzi - vinfamilie med en ambitiøs planFederico Terenzi har sammen med sine to søskende lagt en ambitiøs plan om at være blandt de bedste i denne fremstormende vinregion. Målet er at fremstille vine med en personlighed, der udtrykker området og kvaliteten i familiens vingårde: Cerreto Piano, Crognoleta, Madre Chiesa, Montedonico og Salaioli. Vinene fremstilles bæredygtigt med respekt for naturen og alt arbejde på vingården sigter mod at fremstille vine i den bedt mulige kvalitet.
Terenzi Francesca Romana, Maremma IGTTerenzis Francesca Romana er en ægte "super-toscaner", fremstillet af Italiens store Sangiovese drue, suppleret med de franske druesorter Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinstokkene er plantet på magre, kalk- og sandholdige jorde, der sikrer naturligt lave høstudbytter pr. hektar. Druerne høstes typisk i slutningen af september. Ved ankomsten til kældrene håndsorteres og afstilkes druerne, hvorefter de gæres på den naturlige gær ved 28-30 graders Celcius. Gæringen og den efterfølgende maceration varer typisk 15 dage, hvorefter den unge vin lagres 18 måneder på små fade af fransk eg. Efter aftapningen lagres vinen i yderligere i seks måneder inden den frigives til salg. Resultatet er stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb, intens og kompleks duft. Smagen kombinerer Sangiovese druens unikke syntese mellem stringens og rigdom, med fyldigheden fra Merlot, og noter af solbær og cedertræ fra Cabernet Sauvignon. En superb vin til f.eks. kalvekød, vildt eller lam.

Maremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelMaremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelItaliens Toscana provins er for sin elegante og romantiske kultur med kunst og arkitektur i Firenze; vinmarker og olivenlunde i de klassiske områder som Chianti, Montalcino og Motepulciano og det relativt nye Bolgheri område nær Livorno. Men Toscana har stadig overraskelser at byde på! For bare 20 år siden var Maremma ved kysten i det sydlige Toscana overset af de fleste rejsende og ukendt selv for mange italienere. I dag er blomstrer Maremma med sin bjergtagende smukke natur, gode restauranter, fine hoteller og ikke mindst guldgrube af nye vingårde. En af disse er Terenzi, der ligger i Scansano i hjertet af Maremma.
Ternzi - vinfamilie med en ambitiøs planFederico Terenzi har sammen med sine to søskende lagt en ambitiøs plan om at være blandt de bedste i denne fremstormende vinregion. Målet er at fremstille vine med en personlighed, der udtrykker området og kvaliteten i familiens vingårde: Cerreto Piano, Crognoleta, Madre Chiesa, Montedonico og Salaioli. Vinene fremstilles bæredygtigt med respekt for naturen og alt arbejde på vingården sigter mod at fremstille vine i den bedt mulige kvalitet.
Terenzi Francesca Romana, Maremma IGTTerenzis Francesca Romana er en ægte "super-toscaner", fremstillet af Italiens store Sangiovese drue, suppleret med de franske druesorter Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinstokkene er plantet på magre, kalk- og sandholdige jorde, der sikrer naturligt lave høstudbytter pr. hektar. Druerne høstes typisk i slutningen af september. Ved ankomsten til kældrene håndsorteres og afstilkes druerne, hvorefter de gæres på den naturlige gær ved 28-30 graders Celcius. Gæringen og den efterfølgende maceration varer typisk 15 dage, hvorefter den unge vin lagres 18 måneder på små fade af fransk eg. Efter aftapningen lagres vinen i yderligere i seks måneder inden den frigives til salg. Resultatet er stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb, intens og kompleks duft. Smagen kombinerer Sangiovese druens unikke syntese mellem stringens og rigdom, med fyldigheden fra Merlot, og noter af solbær og cedertræ fra Cabernet Sauvignon. En superb vin til f.eks. kalvekød, vildt eller lam.

DKK  269,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Maremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelMaremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmelItaliens Toscana provins er for sin elegante og romantiske kultur med kunst og arkitektur i Firenze; vinmarker og olivenlunde i de klassiske områder som Chianti, Montalcino og Motepulciano og det relativt nye Bolgheri område nær Livorno. Men Toscana har stadig overraskelser at byde på! For bare 20 år siden var Maremma ved kysten i det sydlige Toscana overset af de fleste rejsende og ukendt selv for mange italienere. I dag er blomstrer Maremma med sin bjergtagende smukke natur, gode restauranter, fine hoteller og ikke mindst guldgrube af nye vingårde. En af disse er Terenzi, der ligger i Scansano i hjertet af Maremma.
Ternzi - vinfamilie med en ambitiøs planFederico Terenzi har sammen med sine to søskende lagt en ambitiøs plan om at være blandt de bedste i denne fremstormende vinregion. Målet er at fremstille vine med en personlighed, der udtrykker området og kvaliteten i familiens vingårde: Cerreto Piano, Crognoleta, Madre Chiesa, Montedonico og Salaioli. Vinene fremstilles bæredygtigt med respekt for naturen og alt arbejde på vingården sigter mod at fremstille vine i den bedt mulige kvalitet.
Terenzi Francesca Romana, Maremma IGTTerenzis Francesca Romana er en ægte "super-toscaner", fremstillet af Italiens store Sangiovese drue, suppleret med de franske druesorter Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinstokkene er plantet på magre, kalk- og sandholdige jorde, der sikrer naturligt lave høstudbytter pr. hektar. Druerne høstes typisk i slutningen af september. Ved ankomsten til kældrene håndsorteres og afstilkes druerne, hvorefter de gæres på den naturlige gær ved 28-30 graders Celcius. Gæringen og den efterfølgende maceration varer typisk 15 dage, hvorefter den unge vin lagres 18 måneder på små fade af fransk eg. Efter aftapningen lagres vinen i yderligere i seks måneder inden den frigives til salg. Resultatet er stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb, intens og kompleks duft. Smagen kombinerer Sangiovese druens unikke syntese mellem stringens og rigdom, med fyldigheden fra Merlot, og noter af solbær og cedertræ fra Cabernet Sauvignon. En superb vin til f.eks. kalvekød, vildt eller lam.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent Terenzi
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2010
Størrelse 75 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ