byder velkommen

husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Frederiksdal Kirsebærvin Rancio 50cl

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Rancio er Frederiksdals signaturvin, der har fået sin smag fra den lollandske sol, varme - og kulde.
Grundvinen til Rancio er meget lig Frederiksdals øvrige vine - men herefter holder lighederne op.
Efter gæring omhældes vinen nemlig på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder - en metode, man har brugt på Madeira, Porto, og i Banuyls og Maury i århundreder.
Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning.
Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.


Rancio er perfekt til de fyldigste oste, foie gras, chokolade, desserter med nødder, figner, svesker - eller alene.
Vinifikation
Efter gæring omhældes vinen på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder. Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning. Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.

Tilbud

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Rancio er Frederiksdals signaturvin, der har fået sin smag fra den lollandske sol, varme - og kulde.
Grundvinen til Rancio er meget lig Frederiksdals øvrige vine - men herefter holder lighederne op.
Efter gæring omhældes vinen nemlig på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder - en metode, man har brugt på Madeira, Porto, og i Banuyls og Maury i århundreder.
Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning.
Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.


Rancio er perfekt til de fyldigste oste, foie gras, chokolade, desserter med nødder, figner, svesker - eller alene.
Vinifikation
Efter gæring omhældes vinen på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder. Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning. Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.

Normalpris: DKK  279,00
Specialpris DKK  269,00
Spar DKK  10,00
PRISMATCH

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.


Rancio er Frederiksdals signaturvin, der har fået sin smag fra den lollandske sol, varme - og kulde.
Grundvinen til Rancio er meget lig Frederiksdals øvrige vine - men herefter holder lighederne op.
Efter gæring omhældes vinen nemlig på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder - en metode, man har brugt på Madeira, Porto, og i Banuyls og Maury i århundreder.
Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning.
Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.


Rancio er perfekt til de fyldigste oste, foie gras, chokolade, desserter med nødder, figner, svesker - eller alene.
Vinifikation
Efter gæring omhældes vinen på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen i minimum 12 måneder. Solen, regnen, kulden og varmen ændrer vinen totalt - en ændring, der på catalansk hedder Rancio, og som bedst kan oversættes som Harskning. Efter et år udendørs lagrer vinen et år mere i gamle 450 liters Cognac-fade indendørs.

Alkohol 14,5%
Type Dessertvin
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
Størrelse 50 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ