Frederiksdal Kirsebærvin Rancio 50cl

Rancio er Frederiksdals signaturvin. Kirsebærvinen står udenfor i glasballoner i minimum to år.


Uanset vejret (frost, regn, sol og blæst) så står vinen under åben himmel og får smagen af den lollandske natur, inden vinen lagrer videre på franske cognac-fade inden for i Vineriet i yderligere et par år.


‘Rancio’ betyder ‘harsk’ på spansk og hentyder til fremstillingensmetoden – en metode, man har brugt på Maderia, Porto og i Banyules og Maury igennem århundreder.


Smagen er intens og med en bred vifte af smagsnoter fx figner, svesker, nødder, kaffe og selvfølgelig kirsebær.


Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


 

Rancio er Frederiksdals signaturvin. Kirsebærvinen står udenfor i glasballoner i minimum to år.


Uanset vejret (frost, regn, sol og blæst) så står vinen under åben himmel og får smagen af den lollandske natur, inden vinen lagrer videre på franske cognac-fade inden for i Vineriet i yderligere et par år.


‘Rancio’ betyder ‘harsk’ på spansk og hentyder til fremstillingensmetoden – en metode, man har brugt på Maderia, Porto og i Banyules og Maury igennem århundreder.


Smagen er intens og med en bred vifte af smagsnoter fx figner, svesker, nødder, kaffe og selvfølgelig kirsebær.


Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


 

DKK  299,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Rancio er Frederiksdals signaturvin. Kirsebærvinen står udenfor i glasballoner i minimum to år.


Uanset vejret (frost, regn, sol og blæst) så står vinen under åben himmel og får smagen af den lollandske natur, inden vinen lagrer videre på franske cognac-fade inden for i Vineriet i yderligere et par år.


‘Rancio’ betyder ‘harsk’ på spansk og hentyder til fremstillingensmetoden – en metode, man har brugt på Maderia, Porto og i Banyules og Maury igennem århundreder.


Smagen er intens og med en bred vifte af smagsnoter fx figner, svesker, nødder, kaffe og selvfølgelig kirsebær.


Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen.
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark.
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær.
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien.


Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er.
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.


 

Alkohol 14,5%
Type Dessertvin
Producent Frederiksdal
Land Danmark
Område Lolland
Størrelse 50 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ