byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Hermitage 2017 La Chapelle, Paul Jaboulet Ainé

98 Point - The Wine Advocate


96 Point - Vinous


Navnet ”La Chapelle” kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.


Udbyttet er ekstremt lavt med 10-18 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 20 kg. for at undgå oxydering. Efter afstilkningen og en skånsom masning bliver vinen gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i 15-18 måneder på træfade i firmaets historiske kældre kaldet ”VINEUM”.


Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.Server den til f.eks. vildt, fuglevildt, oksetournedos, kalvebrisler.

98 Point - The Wine Advocate


96 Point - Vinous


Navnet ”La Chapelle” kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.


Udbyttet er ekstremt lavt med 10-18 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 20 kg. for at undgå oxydering. Efter afstilkningen og en skånsom masning bliver vinen gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i 15-18 måneder på træfade i firmaets historiske kældre kaldet ”VINEUM”.


Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.Server den til f.eks. vildt, fuglevildt, oksetournedos, kalvebrisler.

DKK  2.199,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

98 Point - The Wine Advocate


96 Point - Vinous


Navnet ”La Chapelle” kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.


Udbyttet er ekstremt lavt med 10-18 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 20 kg. for at undgå oxydering. Efter afstilkningen og en skånsom masning bliver vinen gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i 15-18 måneder på træfade i firmaets historiske kældre kaldet ”VINEUM”.


Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.Server den til f.eks. vildt, fuglevildt, oksetournedos, kalvebrisler.

Alkohol 14,50%
Type Rødvin
Producent Paul Jaboulet
Land Frankrig
Område Rhône
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ